söndag, december 05, 2010

Day 05 – Your definition of love

Kärlek är att känna i själen att man har hittat sin livskamrat. När man vet att man alltid kommer att vara tillsammans, i alla fall om man själv får bestämma. Att inte tvivla ens när det skriks och bråkas som värst och sakerna flyger. Att sova sked 365 dagar om året utan att tröttna.

Kärlek är vetskapen om ingenting kan komma emellan en. När man känner sig fullkomligt trygg och vågar lita till hundra procent på den andre. Att vara stolta över varandra. När man tycker det är roligt att ha tråkigt tillsammans och när man bajsa med öppen dörr (Obs! korrigering gjord efter läsarreaktioner. Min poäng gick inte riktigt fram).

Kärlek är när ett förlåt gör allting bra igen. När man är vi två mot världen. När man känner att den här personen kan jag dö för. När man ställer upp för varandra och ställer krav på varandra. När man känner sig uppskattad för den man är. Och när man vet att det här är på riktigt.

Kärlek för mig är Mikael och Josefine för alltid.

20 kommentarer:

Medelklassman sa...

Det var väldigt fint det där.

(Men du kunde ha hoppat över det där med att bajsa med öppen dörr. Det gör bara freaks.)

Ron Obvious sa...

Alltså, jag vet inte. Jag har varit sambo i 2½ år, men än så länge har vi aldrig bajsat inför varandra. Det är en av de där sakerna jag hoppas inte kommer med tiden. Se det som det sista tabut.

Messa sa...

Alltså, Ron och jag har varit sambos i ett och ett halvt år, men jag kan förstå att det känns som två och ett halvt år ibland.

Fröken Sverige sa...

Attans vad fint. Precis så ska det va. Nu får du mig nästan att tro på kärleken igen :)
(var tvungen att köra en liten länk, hoppas det är ok.)

Anonym sa...

Tips: Vill du bevara kärleken bör du stänga dörren till toa när du gör nummer två. I'm just sayin'...

mikebike sa...

30+: jag tror jag var otydlig. jag menade inte att man sak göra det eller att det är romantiskt. jag menar att man KAN göra det... typ om nöden kräver... eller nåt :)

Ron: två och ett halvt eller ett och ett halvt? hur var det nu :) Ja det är det sista. men tryggheten att veta att det itne tar slut även om det skulle råka hända. det är kärlek på något sätt:)

Messa: haha bra att du kommer in och tillrättavisar honom.

Fröken sverige: tack tack, vad snäll du är som länkar. ja visst är den fin kärleken. när den är på riktigt. jag antar att du kommer veta när den är på riktigt nästa gång. hoppas du hittar den snart.

anonym: ja jag tror jag uttryckte mig lite otydligt. inte kan som i att göra det på reguljär basis. utan mer kan som i om det skulle råka hända så förstörs inget av det. eller inte för en längre stund :)

Josefine sa...

Åh herre gud. Vi stänger och låser dörren. Vi är inte helt sjuka i huvudena. Mikael du får radera det där perversa.

Ron Obvious sa...

Jag vill påpeka att jag faktiskt frågade "är det 2½ år vi har bott ihop" innan jag skrev något. Jag må var mycket, men dum är jag inte. Att sambon sedan ändrade sig kan faktiskt inte jag lastas för.
Det var en feg ändring förresten.

mikebike sa...

Men hallå jag menade ju bara att vi KAN. Vi skulle kunna. Eller?

Fifi sa...

Oj, jag som för en stund sedan skrev ett inlägg om vad som får mig att gråta, jag borde nog lägga till det här… Så vackert!

Linda sa...

Skitåxå! Jag var ju nöjd med å va själv. Nu är jag inte det längre.

Fan va fint skrivet!

mikebike sa...

fifi: ahh det var väldigt snällt sagt. tack så mycket.

linda: haha sorry. men det är ju sådär det känns, när man har hittat rätt. men ingen brådska hörru. tat lugnt och fortsätt vara nöjd.

Mirijam sa...

Åh jag blir helt tårögd jöe!

dumAx sa...

Haha det där var jätte sött, men jag kan bara skratta efter att ha läst bajskommentaren!

dumAx sa...

"Åh herre gud. Vi stänger och låser dörren. Vi är inte helt sjuka i huvudena. Mikael du får radera det där perversa."

Hahahaha!

Ni är fantastiskt roliga tillsammans! Det är vad kärlek är för mig, humor!

mia sa...

Ja Humor det är kärlek för mig med.

emster sa...

jag tror att ni bajsar med öppen dörr. slår vad om att du kommer in och lägger en korv medan j borstar tänderna så att hon får gå ut och spotta i vasken. det är säkert hennes "värsta" med dig. bergis är det så!

mikebike sa...

mirjam: vad fint!

dumax: haha tack för det.

mia: ja det är viktigt.

emster: man känner andra genom sig själv brukar det ju heta... misstänker att jäl är den av er som brukar få spotta i vasken :)

emster sa...

Du erkänner alltså! Bloggfrossa och bajsmannen som blev trött. Visstere!

Eva sa...

Ja men alltså.
Det där med att bajsa med öppen dörr är ju den värsta bästa liknelsen.

Det handlar inte om att man bajsar med dörren öppen, det handlar om känslan att veta att jag kan bajsa med dörren öppen om det skulle behövas.

Jag fattar precis.
Det är kärlek det.
Japp!