tisdag, mars 06, 2007

Spykillen

Min kollega R envisas med att hänga upp tidningsurklipp med bilder på sveriges höjdhopparkille no.1. kring min arbetsplats. Påfrestande. Inte för att jag bryr mig om "holma" längre, men ändå.

Det var väl kul för Stefan "monkey haircut" Holm att få känna på medgång igen (jag har ju som bekant lagt mr needles på hyllan) och plocka hem EM-gult inomhus trots att det alltid rör sig om juniorhöjder numera.

Dock fick jag reda på fakta från två oberoende källor som får mig att vilja ta upp parollen "meja meja meja" igen.

Alla har väl sätt hur jävla mongad killen ser ut när han står där inför ansatsen och kladdar sig i fejan och spottar och håller på. Tydligen spyr han sig själv i munnen (helt ärligt) och sväljer det igen. Gång på gång på... Ett sånt jävla svin. Det är helt rubbat. Jag får lust att slå honom på näsan. Hårt.

Jag som tyckte han var motbjudande som det var i sina alldeles för korta kortbyxor och rakade lår. Spygrejen blir bara too much.

Jag vädjar till den industriarbetande fadren (a.k.a "Tränarn"):

Snälla goa Johnny-boy, kan du lavettera upp lill-steffe i brygga om han inte lägger ner sina sjuka vomeringsticks? Basta!

Tackskaruha på backhand

/mike

30 kommentarer:

stina sa...

Usch ja...jag tänker bara på taxar när jag ser honom. Taxar är fina så som hundar betraktade men inte som höjdhoppare.

Pollyprettypants sa...

Men guuuud va äckligt!!!!

Hade han inte vääääldigt mycket Bobby Ewing frisyr på tävlingarna i helgen?

Antira sa...

Ha ha, du är så uppfriskande bitsk och elak. Me löv :D

mikebike sa...

stina: hahaha ja inte helt olikt. men jag gillar taxar. inte holm.

polly: jag säger ju det. det borde finnas ett ord för honom på fittkramp ;)

antira: hahaha tack så mycket hörru;)

Luca sa...

Vem får inte kräkreflexer av trädgårdstomten från Kil?

Vicky Omera sa...

Jag har alltid tyckt att Stefan är gullig i sina hotpants med slits. De framhäver hans smidiga muskulösa lår. Det kittlar dödsskönt i kistan när man ser honom glida över ribban och det fladdrar i hans lilla lilla lilla fallosbehållare.

Anonym sa...

Appropå äckliga små shorts, en gång på gymmet satt det en kille i maskinen mitt emot mig med såna där adidas-shorts ca 1980 års årgång. När han spände sig som värst såg jag *nånting* titta fram. uäääää. Han såg lite missbrukarmongo ut så han fattade det nog inte själv. Inte som vissa i simhallen som hade vita genomskinliga badshorts och glodde på en.
Tack för en super blogg Mike! /Maraja

mikebike sa...

luca: hahaha just det.

vicky omera: fyndigt, hahahahaa

maraja: tack själv;)

Magnus sa...

På något sätt tycker jag det är helt OK så länge det är i sin egen trut han kräks. Jag tänker då inte tungkyssa honom heller.

Ful/liten eller inte, hoppa högt kan han.

AnnaPanna sa...

Håller magnus:
- inte lika elegant som Patrik men hoppa kan han.
Och:
- TROR vi verkligen på det där med å "spy i sin egen mun"..... låter rätt hittepå, tycker jag.
Be din polare definiera "spy",Mikebike.
Att kraxa upp lite slem o svälja igen gör RÄTT många gubbs RÄTT regelbundet. Å kräkreflexen kräver som regel en del hjälp på traven.... om man inte råkar få syn på han med anonymous 80-talare i gymmet...då kan de gå fort me kräket.

Keke sa...

Det börjar fan bli dags för lite woodoo igen Mike. Du får ta fram lite haitiska trix och styra undan sommarsäsongen, eller vad det kan heta, för herr Holm. Så att vi slipper ha honom spyendes på bästa sändningstid i Golden League. På det sättet får han ju också möjlighet att på allvar sitta i en jävla tågvagn och svara på frågor. Passar gott åt honom.

Jenny sa...

Jag har alltid tyckt han ser ut som en sån där monchichi som man hade på 80-talet. Eller borde det vara mongochichi? Och vad är dealen med att ha pappsen som tränare? Perverterat.

Systrarna Syfilis sa...

Eeeuu! Huvva! Påminner mig om en blöt kväll med Sivan i vår hemstad. Killarna hade dock säkert föredragit att hon svalt spyan istället för att lägga den på dom. Ja jävlar.. Those were the days!

el guapo sa...

Gammalt trick det där. Skitbra om man vill vara smal och fin. Hollywoodstyle. Han bör ju tänka till lite vad det gäller frillan om han skall köra på den fåfänga stilen dock. Man tror ju det är arkivbilder man ser i tidningen. Han den långe smale killen från Göteborg (Kristian Olsson heter han väl) som blev så jävla poppis för några år sedan shape:ade ju upp direkt han fick sig lite sponsorstålars. Klippte sig, solade bort finnarna och köpte kläder från en klädaffär. Hängde ut lite i Monaco och höll sig undan sossekulturella events. Vad gör Holm? Skaffar 90-talsfrisyr, hänger i Karlstad (men går hellre hem än tar en öl) och är med i På Spåret! All sins forgiven Sven Nylander.

joanna sa...

Jag tycker det är betydligt tuffare att hänga i Karlstad än att åka till Monaco och trippa runt.
Och att göra det med 90-talsfrisyr dessutom.
Fast nu lät det som jag försvarade Stefan Holm.
Fan, jag började kräkas i min egen mun av bara tanken.

Stefan Holm sa...

Så där jag Cykel-Micke!

Jag visste väl att du skulle börja sprida dina patetiska lögner om mig bara jag började hoppa högt igen!!

Skönt att se att du inte förnekar dig!!!

Lev väl!

mvh
Stefan Holm

Caravaggio sa...

Som om inte detta vore nog vill jag minnas att en klasskamrat eller liknande gjorde nåt arbete om Holm i gymnasiet/högstadiet. Hur som helst så skickade han lite frågor till Stefan som givetvis svarade. Så långt inget utöver det vanliga. Nageln i ögat kommer dock när jag fick veta att holm hade avslutat hela svaret med ett "filosofisk citat" av nån hot shot som han tyckte var en passande avslutning på brevet.

Nackskott sa...

The real Stefan Holm?

Hursom Mike så är det tydligen enkelt att gå på vilka rykten som helst bara de passar in i sammanhanget (läs din hang-up mot S H). Tror som sagt mer på Annapannas resonemang än dina "säkra" källor.

S H hoppade 2.38 härom veckan, några centimetrar från världsrekordet förvisso men hyfsat världseli ändå. Så länge man levererar får man ha vilka ticks och egenheter som helst (möjligtvis bortsett från Klüfts pajaserier efter ett 200 m lopp i början av sin karriär).

pistola sa...

Det luktar avundsjuka lååååång väg. Klart att man vill kunna spy sig själv i munnen på kommando, att dessutom klara av det i direktsändning. Världsklass!!

Jag kan förstå att det för vissa pryda svaga människor är viktigt att tänka på att man har rätt frisyr och köper de rätt märkeskläderna, hur skulle man annars våga ha en identitet? Man kan ju inte skillja sig från mängden ... Heja sverige mesarnas land!

mikebike sa...

stefan holm: tvivlar på att det är du;( men om det är du så är det ju härligt att se att bloggfrossa är med bland dina favoriter fortfarande. du borde veta bättre än att säga så. jag sprider inte lögner. detta var bara ett rykte. det är skillnad.

caravaggio: ja det låter som holma det:)

nackskott: säkra har du inte citerat från min blogg va. oberoende stod det om jag inte minns fel.

el guapo sa...

Härligt att se att det är så många friska, käcka idrottskillar och tjejer inne och kommenterar bloggen helt plötsligt. Självklart är vi andra ohälsosamma, spritdrickande och ytliga mongos bara avundsjuka. Leve er! Våga stå för er starka personlighet! Vägra grupptryck! Man kan ha kul utan alkohol! Frukt är godis! Etc!

Nackskott sa...

Sprida ett rykte som (ev) visar sig vara en osanning - är inte det att sprida en lögn? Man hör det man vill höra - skulle jag skicka ett mail till dig där jag påstår att allas vår Staffan Strand skallade J-O Waldner på Café Opera (kanske inte helt osannolikt), är det bara för sig att nappa utan att ifrågasätta ryktet? Om du helt struntar i källkritiken föreslår jag att du börjar på Expressen eller Aftonbladet.

Förvisso är detta bara en blogg (iofs den bästa utan tvekan) men det är ändå sunt att du inte bara kan slå in öppna dörrar utan att det faktiskt personer som vågar tänka själv.

Keep up the good work Mike och alla kommentarskrivare (utom Luca som borde få en trädgårdstomte uppkörd i rectum)

Luca sa...

Bäste herr Nackskott,

Jag avsåg inte DEN Stefan från Kil.
Det glädjer mig särskilt att du börjar ta ditt medborgerliga ansvar och säter pressetiska krav på Mike. Du som nästan är ddansk nu vet ju hur en muhammedteckning skall tas!

Fredo sa...

Din sjuka, cyniska reklamare. ; )
Jag tycker att hans gamla kompanjon, Ekorransiktet, är märkligare ändå. Han pratar ju dessutom märkligt. Och varför slutar man inte hoppa när man ändå vet att man aldrig kommer bli bättre? Det är fan en gåta.

Fredo igen sa...

Varför det INTE är The Stefan Holm som skriver: Han stavade fel. Det hade inte Stefan gjort. Typ.

AnnaPanna sa...

Ingen kul blogg mikebike (som förresten inte blir cykel-micke utan micke-cykel!) : DRA EN NY!!

Svårbegripligt att så många unga (för de flesta av er är väl under 35?) lider så SVÅRT av avundsjuka och måste baja ner i prinicp alla som faktiskt är framgångrika på nåt.
TRIST.
Ålderstigen Annapanna.

mikebike sa...

annapanna: ingen avundsjuka anna. det finns många framgångsrika jag diggar men inte SH, han är inte min nationalhjälte bara för att han hoppar högt och är duktig i på spåret. han är dryg dessutom.

vill du läsa peace & love så är detta fel blogg!

Surfittan sa...

Varför skulle någon på riktigt vara avundsjuk på Stefan Holm? Humor definieras såhär i Norstedts "Svensk ordbok": förmåga att skämta och uppskatta skämt. äv med ngt djupare innebörd: förmåga att se med ett försonligt leende på tillvarons brister. Eftersom Stefan Holms panna och lugg i sig är stor humor får man väl kanske omdefiniera och säga: förmåga att med ett hånskratt se på frisörens samt genernas misslyckande med Holms appearance.

Miss KeepYourDistance sa...

Hahahahaha! Ja, jäklar. På honom, bara.

Andreas sa...

Han ser ut som en hobbit.

Fast utan håriga fötter.

Fast jag kan inte vidimera det där om fötterna, de kanske är jättehåriga. OM det är så. Rakar han då fötterna?

Dessa ständiga frågor...