måndag, december 05, 2005

Senior löööve

Kollade på tv i helgen och i någon av kanalerna frågade en tv-reporter ett nykärt par i sjuttioårsåldern, ifall kärleken tar sig andra uttryck när man nått deras respektabla ålder. Kvinnan svarade "Ja det blir inte så mycket spel och trixanade, mer pang på" och så skrattade de.

Hmm... det ger ju det gamla uttrycket "Kaffe med dopp" en helt ny dimension.

11 kommentarer:

Nemo sa...

Äldre människor... av dem har vi mycket att lära. Skulle så gärna få mera rapporter om Lädertanten. Hennes brutala attityd inspirerar onekligen...

mikebike sa...

som av en händelse så ska jag tvätta idag kl 16. då lär jag träffa henne. hon bor ju där verkar det som. hon ksnske bor i manelrummet. där jar jag inte kollat. möjliht att hon inrett det. hon är jämt där när jag tvättar iaf

Anonym sa...

Skulle vilja citera en man jag hade turen att få jobba med för ett par år sen. Han beskrev sitt distansförhållande såhär: "Ja, det är som i hemvärnet... Man skjuter en salva i bland".
Fantastiskt!

Anonym sa...

Vaddå tror ni ungomar inte att äldre idkar sexuellt umgänge? Det är väl klart dom gör. Eller har ni tänkt lägga av vid en viss ålder 30? 35? 40? 50? 70? eller när menar ni att det är slut med sexet?

mikebike sa...

anonym:
"idka sexuellt umgänge" ... storslaget... uppenbarligen knullar folk till de är 200.

hur kom du fram till din slutsats?

Anonym sa...

Bra citat Lotta, även om jag inte inser sambandet?

Anonym sa...

jag tror inte man idkar sexuellt umgänge när man är 200 ..ha ha..
jag vill inte ha sex med en 200 åring ..
Evis

Anonym sa...

http://achtungschweden.blogspot.com/2005/12/vrldens-ldsta-porrstjrna.html

Anonym sa...

Torgil, sambandet var att han är en äldre man (65+) som har ett förhållande, med tillhörande sexuellt umgänge. När vi en gång frågade honom om tidigare nämnda distansförhållande/sexuella umgänge svarade han enligt tidigare citat. Är du med?

Anonym sa...

...och när man är med i hemvärnet så åker man till nåt skjutfält å skjuter med sitt gevär lite då och då, dvs man skjuter en salva ibland.

Anonym sa...

Skönt att veta att livet inte är slut efter 50