tisdag, december 20, 2005

Bajskontakt av tredje graden

Igår duschade jag och juniorette innan hennes nanitime. Jag slappade, hon lekte och allt var frid och fröjd. Jag kände att det började bli dags att gå upp och shamponerade håret.

Där sitter jag och blundar och tycker mig känna lukten av papperskorgen med blöjor. Inget att göra åt. När jag sköljer ur skummet så passar jag på att tvåla in juniorette också och känner plötsligt hur handen landar i något mjukt. På en hundradels sekund öppnar jag ögonen och inser att inget kommer bli som förut igen. Hon har lagt en fet bajkorv som börjat lösas upp och blivit sådär skönt luddig. I vattnet omkring oss flyter bajspartiklar och jag tjuter som en skolfröken.

D kommer inrusande med en blick om förväntan av minst en död dotter i badkaret. Hon ryggar när hon ser förödelsen i badkaret och samtidigt ser vi att det inte är slut där. Vår dotter har bajs i mungiporna. På mindre än en minut har hon hunnit skita ut en bajskorv i vuxenstorlek, kleta ut den och smaka av den. Min dotter har precis fyllt ett och redan provat på livet som coprofag. Enda ljuset i mörkret är att hon inte verkade digga sin nya smakupplevelse nåt nämvärt.

En tvagning av sällan skådat slag inleds. Juniorette skriker som en gris när vi tvättar munnen på henne med hård dushstråle. Jag står kvar i duschen i nära 30 minuter och känner mig nedsmutsad. Det värsta är dock den mentala rengöringen. Hur ska jag kunna titta min dotter i ögonen som om inget hänt igen. Hon har ju faktiskt ätit bajs och tillsammans har vi badat i det... åhhh ångest... nu blir det mörkt igen.

Jag får helt enkelt försöka intala mig att det är fullständigt normalt att prova precis allt i den där åldern. Men faktum kvarstår. Jag har alltid sammankopplat bilden av en avföringsgormand med den av en person med kraftig mental ohälsa.

32 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill önska dig en riktigt GOD JUL

Anonym sa...

Shit happens...

IT-horan från Skåne sa...

Ledsen Mike, men jag garvar fruktansvärt just nu ;)
Sorry!

Kan passa på att säga att jag gillar din blog, så jävla skön läsning

La Reina sa...

jag antar att du då heller inte vill veta att gamla (företrädesvis dementa, men inte bara) också smaskar bajs och då inte bara i badrummet *delar generöst med mig av visdom* God jul ;)

Anonym sa...

Hahahaha! Stackars dig! Fruktansvärt... och fruktansvärt komiskt...! Huuuur ska du komma över detta??

Anonym sa...

(Um, ignorera att jag råkade använda mitt fangirl-nickname... Det var ett misstag. :P)

Brasved sa...

Mina kollegor undrade just varför jag satt och hade så roligt på jobbet. Mitt leende kommer bestå resten av dagen. Tack för det :)

mikebike sa...

ja vad är det man sägr. skade glädje är den bästa glädjen;)

god jul på er också!

Kissen sa...

*tjuter av skratt*
Åh fy fan!!
HAHAHAHA!
Förlåt, jag kan inte tycka synd om dig. *fnissar* Din dotter möjligtvis...
Men så har hon nu "upplevt" ännu mer i världen.
*klappar på stackars Mikeymike*
*skrockar och fortsätter jobba*

Anonym sa...

hahaha...
har du tänkt på hur många gånger du kommer pussa den munnen?
Jag gillar verkligen din blogg. Läses var dag oftast med ett leende mot slutet.

Ha det!

Anonym sa...

Haha.. min "brorsson" gjorde samma sak nästan, häromdagen. Nakenfisade och kröp runt, och hamnade förnöjd bakom soffan. Emellanåt kunde man höra förtjusta små rop från soffhörnet. När föräldrarna väl tittade till honom hade han bajsat hårda små saker som han lekte med. Skillnaden var väl att han med ett förnöjt leende visade upp sin bruna mun! =/ Tyvärr hanns det inte med att fotografera för att visa kommande flickvänner! *s*

Creme de coco sa...

Åh.. haha... va roligt.

Du skriver så otroligt skönt. Jag skrattar åt allt.

Blancaflor sa...

Nagot för talet när hon tar studenten...hihihi. Stackare!

Anonym sa...

herregud fy fan va skönt, jag tror jag avlider va roligt.

Tack för den, så här i bråda jobbdagar inför jul o annan skit, det behövde jag.
Men kanske kan min sjuka hunor bara komma ifrån att jag jobbat 24-7 det senaste för att få ledig i mellandagarna. :-P

Fan va roligt, sorry...

Anonym sa...

ahhhh , gud vad jag inte vill ha barn ju mer info man får.
Men har du sett Mr. Hankey-avsnitten så vet du ju att i dessa tider är det de "goda" korvarna som dyker upp :)

mikebike sa...

inget att vara sorry för. jag hade också flabbat om det drabbade någon annan. men när man sitter där mitt i katastrofen så skrattar man inte;)

Anonym sa...

Ett av mina barn har gjort samma sak, dock utan MIG i bvadkaret ...tack o lov.
Bara att förtränga....hehe.

Anonym sa...

el_pedro: vad sägs om den här då: i fredags var jag på pubrunda och blev lagom rundfotad men kom hem 23.40. 50 min senare hade jag just somnat och då börjar grabben kräkas våldsamt i sin säng. hustrun kräks själv av att hantera nedspydda lakan och sånt så jag bet ihop ett par timmar tills det lugnat sig frammåt 02.00. Vid det laget var jag inte längre sådär trevligt salongsberusad. Lördag; en heldag med polarna, bastu vid 14.00 å sen middag å en ny pubrunda, hemma 23.50. Denna gången hann jag inte ens somna förrän det var tösens tur att kräkas minst lika våldsamt och även hon lyckades placera 100% i sängen. 02.30 var hon klar och jag körde igång en maskin tvätt till innan jag stapplade in i sovrummet och intalade mig själv att det visst går att somna gott fast man redan börjat bli bakis.

Anonym sa...

adde: ingen kommentar :)

Karolina Lassbo sa...

Jag tror du gör bäst i att inte berätta om detta för henne när hon blir stor. Om jag var i hennes läge skulle jag i alla fall vilja vara ovetande.

Anonym sa...

WHOAHAHAHA
Delad bajs är dubbel glädje.
Lider med dig men fy fan vad roligt. Hoppas att D var med framme med videokameran.

KUL JUL OCH GRÅTT NYTT HÅR!

Anonym sa...

Nä, jag hade ingen tanke på att ta fram videokrameran. Var främst inställd på att få bort detbruna runt munnen. Blääääää!

Anonym sa...

Jag måste skaffa barn snart

Anonym sa...

Välkommen i klubben Mike! Min dotter gjorde nästan samma sak när vi badade enda skillnaden var att hon inte hann smaka på bajset.

mikebike sa...

ja du var en hjälte min kära D.

lassbo: nä du detta begravs nu;)

leifi: ja det var en skön topping.

ALLA: jag vet att jag inte hunnit skriva nåt på två dagar men jag ska senare idag. har haft sjuuuuukt mycket att få klart innan det är jul och nyår. jag känner mig helt ihålig eller som min vän robert w (inte wells) sa förut att man kan bredsladda in en lastbil i röven på mig snart ;)

anna sa...

oh my vad jag har skrattat! sorry...men, hahahaha! god jul på dig!

Emma sa...

HA HA HA, jag skrattde så tårarna sprutade, förlåt mig!!!

Brunkullan sa...

Haha...been there, done that...jag kan fortfarande känna ångesten!
Jag känner med dig..:)

Susanne

Ett hus i vitt sa...

Ha ha, var tvungen att läsa upp det för maken som också tyckte det var himla kul. Kom ihåg att skriva ner händelsen till hennes bröllopstal! /Anette

Anonym sa...

Haha, vi har varit med om en light-version av det där. Maken badade med dottern och såg lingon flyta omkring i badkaret. vad konstigt tyckte han, tills han insåg samma sak, att hon bajsat i vattnet. Dottern äter gröt varje morgon, och har då rårörd lingonsylt på, och dom bären är oftast hela. Dom kommer även ut hela. Måste genast visa honom bloggen

Oscar Bergström sa...

Hej. Vi kan vara likare än du tror. Kolla in www.youtube.com/coprofagmedia.

Peachbeast sa...

Jag tror att jag kommer att dö av skratt!

Än så länge har lilleman undvikit att äta det bruna guldet men han är snabbt framme och kladdar när man ska byta blöja. Inte speciellt uppskattat :)