tisdag, december 27, 2005

På ålderns höst

Då var man tillbaks på banan igen. En jul rikare och med den där känslan av att ha joinat fettoklubben. Snön lyser med sin frånvaro så efterjuldepressionen sitter som en keps idag. Fy fan!

Jag har fått en anatomikudde, gjord i stelt skummaterial som formar sig efter kroppen, ett pensionärsfenomen som jag fnyst åt, en grej för de gamla och svaga. Det har för mig varit det yttersta tecknet på ålderdom, att behöva köpa produkter som anpassar sig efter ens kropp. Uppenbarligen är jag en av dem nu men jag kommer inte ihåg att jag sovit bättre någonsin. Det var som att få ett nackskott av en bedövningspistol. Jag gick och la mig vid tolv igår och sov till halv ett idag. Galet.

Ungdomen säger fuck you and bring it on till livet, men nästa år är det jag som släpar med min anatomikudde till Roskilde.

12 kommentarer:

Kissen sa...

Ungdomen kan ta sig i stjärten Mike! I den håriga tonårsröven till och med.
Jag tror helt och fullt på pensionärskuddar och att glo i nyckelhålet när det är livat i trapphuset!

Se till att ingen snor kudden för dig bara. Det finns säkerligen en och annan smygpensionär (förutom du då) som åker på festival! ;-)

God Fortsättning

Anonym sa...

Hehe... skaffade oxå sån kudde strax före 30-års-strecket. Har typ tyckt att den är super tills förra veckan när jag gästsov på en vanlig gammal dunkudde. Dunkuddar regerar fan. Allt annat är lögn! Att bli beroende av att BÄRA med sig sin kudde - hur meckigt är inte det dessutom? Det är bara placebo att man tycker att man sover gott med de där dyra tempurkuddarna. Ugh!

Anonym sa...

Miiiike.. vakna ur julkoman! Jag behöver lite åsikter och dyl från dig.. jag sitter ju mitt i 12timmars pass.. :S

Arne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

NEEEEEEEEJ!! vad gör jag NUDÅ!! BRYT! det var inte meningen!

Anonym sa...

phew.. ignorera allt jag sagt hittills.. kontroll är överskattat, sa en gång en klok kvinna... Det var jag.. ;)

Emelie sa...

Jag är 19, och har haft min tempurkudde i 2-3 år.. Så du är inte så hemsk, Mike..

Anonym sa...

Vilken sort, undrar pensionärs-wannaben? (eller vad jag nu skall kalla mig?) Måste det vara Tempur, eller tror du att t.ex. IKEAS funkar lika bra?

mikebike sa...

nej det är inte så hemskt men visst är det ett tecken. ah katta fuck dunkuddar for now.. nyhetens behag som det heter. detta är grejen just nu. jag har alltid haft gåochläggamigångest men nu nästan längtar jag efter sängen... eller kudden rättare sagt. det är som att ta roger att ligga på den kudden. njae jag vetefan om det spelar någon roll om det är tempur eller inte men det måste ju vara det där stela skummaterialet.

nellie: du kan va lugn mike har just vaknat och snart börjar ett nytt år att vara jävligt trött på

Anonym sa...

I höstas blev jag så trött på min kropps påfrestande gnäll att jag köpte mig en hel madrass av girigbukarna på tempur. Klockrent! Mastodontbra! Det var värt varenda spänn!

Anonym sa...

ska genast köpa en tempurkudde! Är den dyr?

/E

mikebike sa...

ingen aning kan tänbka mig att de kostar en fyra fem hundra.

fan de är nästan lite för sköna. börjar oroa mig för att sova bort mitt liv;)