fredag, december 09, 2005

Årets kvinna

Nu skall här koras tyckte Aftonbladet och valde ut tio lämpliga kandidater. Linda Rosing är en av dem... hahahahaaaaee, eller det är inte på skoj?

Om hon blir årets kvinna så flyttar jag fan till en vulgoetta på Hisingen. Så stark tilltro har jag till svenska folket.

En kul bonus är att en av kandidaterna är playmaten Tiina Rosenberg. Sida vid sida med BB-Linda.

18 kommentarer:

Kissen sa...

Hehe.
Å andra sidan har hon ju setts en del och hon har säkert "åstadkommit" massor.
Hon vinner nog inte. Gör hon det har Sverige nått ännu ett lågvattenmärke och du får nog bo i din vulgoetta...
*flinar*
Ha det gott

Anonym sa...

Tyvärr vinner inte Tiina heller. Hon är så cool. EN som verkligen vågar gå emot strömmen... utseende som retar upp folk etc..

mikebike sa...

jag har faktiskt lika svårt för Tiina som för Liinda

Anonym sa...

Håller med katta!
Fast jag är man. Tiina rockar fett. Hon var för farlig för att en vara med feministiskt initiativ därför skulle hon motas bort av mediadrevet och etablissemanget. Framförallt är det homofoba manschauvister som hatade henne.
Därför lägger jag alla mina röster på henne. Go Tiina!

Anonym sa...

Vad är en vulgoetta? Förklara! Finns de i tvåa också? Sjukt kul ord, så kul att jag gärna skulle flytta in i en vulgoetta när som helst!

mikebike sa...

konstigt att det är helt ok att klanka på rosing men om man klankar på rosenberg då är man en homofob manschauvist.

vulgoetta är en synnerligen sunkit etta. klart att det finns i tvåa och trea ochkså. de ligger med fördel i storstäders mindre charmiga områden. de har mycket heltäckningsmatta, spegel och guld, väggryor och leopard som stora inslag i inredningen

Anonym sa...

Nu bär det av mot vulgoettan. Har redan bokat mig en i Brunnsbo, Hisingen.
När Rosing till och med är med varje vecka i Resumé så kan det ju bara bära åt ett håll. Käpprätt åt helvete...

Anonym sa...

Ok, så var en vulgoetta ungefär vad jag trodde det var. Svarta bokhyllor med mycket glas och rosa porslinssvanar bored väl ochså sortera in där, och även de där plyschtavlorna med pantrar på? Gud så mysigt! Ska genast ut och köpa mig en schysst vattenfallsspegel.

lisa sa...

Tiina är INTE cool, hon är en borgarbracka. Därför är hon hatad, inte för att hon är så "farlig". Men det är ett lite för svårt val att välja vem, pest eller kolera, man helst skulle vilja dela en vulgoetta med. Tiina eller Linda?

Anonym sa...

Marx, Engels,Lenin, Trotskij, Mahatma Ghandi och Palme var också borgarbrackor. Men Tiina lär ha växt upp under "mindre" omständigheter och gjort en sk klassresa.
Att bli professorska om man är en arbetartjej är tydligen den ultimata spottloskan på fegfeminister, lönnfeta nihilister och generation X-wannabe's..
Pilutta er..

Anonym sa...

Jag glömde säga sell outs..

Anonym sa...

finns ju nån anledning at Tiina retar upp folk, elelr hur?

Anonym sa...

Det är ju jätteintressant det här att man kan vara inte riktigt klok på så många olika sätt. Se på Tiina - hon har spenderat ett halvt liv på vetenskapliga institutioner och verkligen forskat i att inte bli riktigt klok. Medan Linda bara behövde ha ett par schyssta rattar för att få kallelsen. Utan dessa, och en framsynt TV-människa, hade hon förmodligen gått omkring än idag och varit inte riktigt klok, helt utan vår vetskap. Och, ärligt talat, hur kul hade det varit?
Livet är så spännande!

Anonym sa...

"finns ju nån anledning at Tiina retar upp folk, elelr hur?"

ja, glömde inkludera dyslektiska prettos

Anonym sa...

tiina är en ragata. en jävla grinig vänstersubba med onödigt många högskolepoäng. det hon står för är inte demokratiskt någonstans. upp mot väggen bara.

Joshua_Tree sa...

*skrattar sig smått fördärvad åt både blogginlägg och diverse kommentarer*

Anonym sa...

Det första som dök upp innanför mitt pannben när jag läste "vulgoetta" var sådana där affisher med meningslösa motiv (ofta en panter, en solnedgång eller en kvinna intill en palm) där allt som inte är färglagt i neon är klätt med svart sammet. Någon som minns dom?

Dan (gearhead) sa...

Tina?
Skulle röstat på Carroll....
Shelby.
Om det nu gått.