fredag, november 25, 2005

Fuck off hovrätten...

...för nu börjar det bli dags för lynchmobben att lösa biljett.

Jag tycker det har rapporterats om mildrade domar för våldtäkter och sexuella övergrepp lite VÄL mycket på sistone. Vad är det för fel i huvudet på er i hovrätten? Jag börjar bli rätt trött på er. Börjar lacka fett.

Hovrätten, ni verkar ha en jävligt flummig bild av vad som är kränkande och inte. En fyraårig flicka blev utsatt för sexuella övergrepp när hon sov och ni nekar henne sitt i tingsrätten tilldömda skadestånd på 100 kak. Ni i hovrätten tyckte inte att hon blev "så" kränkt ändå, eftersom hon sov. Ni sänkte straffet för svinet från tre till två år och kvar av skadeståndet blev det bara 25. What the fuck!?

Detta är bara ett i raden av väldigt konstiga domslut som fattats i hovrätten på sistone. Jag börjar seriöst fundera på om det beror på att domarna, nämdemännen etc. vill hålla sina peddopolare om ryggen. Skydda sina egna vridna intressen så att säga. Jag får god lust att söka upp de ansvariga för sådana domar men nöjer mig väl med att hoppas att det finns en skärseld ändå. För då kommer det osa domargris i helvetet framöver. Sanna mina ord.

Jag hoppas att ni inte sover gott om nätterna.

Skulle något sådant hända min dotter skulle jag gjort nåt åt det på riktigt. Gärningsmannen hade bett om en snabb död när jag viskat i hans öra hur hans närmsta framtid skulle se ut. En bön jag inte skulle höra.

Vigilante - det finns alldeles för få av er. Ni behövs när rättsväsendet är kaputt.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Jag undrar hur många såna där grisar som fallit offer för närståendes hämnd? Klart som korvspad att några av dom har en eller annan snubbe stående utanför grindarna den dag dom påstås ha avtjänat sitt straff, men varför kan vi så sällan läsa om det i tidningarna? Luktar det misstänkt, mikebike??
/Ärra

Anonym sa...

Jag är med! Har vässat kniven länge och väl men nu är det dags!
Kan vi inte ta en sväng förbi migrationsverket också och visa vem dom i låret hackat haver?!
Jag bangar inte.

Anonym sa...

Pedofiläckel ska lugnt ha lagen strängaste straff. Inte så dumt att lägga ut dom med namn och bild på nätet som gör i USA, grannarna får även information om en dömd pedofil flyttar in i kvarteret efter avtjänat straff.

Anonym sa...

jag vet inte men tänk då hur vriden den personen som försvarat mannan i fråga är?

Hur kan man som människa stå ut med sig själv när man kommer hem o svarar på frågan " hru var din dag" efter ett sådant här rättsmål?

Advokater och konsulter är satans lakejer.

Anonym sa...

Lagen är uppenbarligen felskriven.
Men skall domarna döma efter eget huvud eller efter en (fel)skriven lag ?

Anonym sa...

visst det är sant att pedofiler är det lägsta som finns - men man kan ändå inte låta pöbeln ta över och ta lagen i egna händer .. vi vet inte HELA bakgrunden - du Mikebike som hatar kvällspressen så - tänk på att det är den versionen vi läser .. bara utvalda delar ,,de smaskiga..

Anonym sa...

Jävla svin. Ännu en petition från mikebike att skriva under på, vi är nog rätt många som håller med så ett mindre garde hade nog inte krävt några större ansträngningar för att sätta samman. Jävla svin. Ett barn! Det är så jävla fegt så det finns inte.

Anonym sa...

Mikebike for President!!

Anna

Anonym sa...

...vi vet inte HELA bakgrunden

Vilket stavelserna "sexövergrepp på barn" är det som du inte inte förstår?

mikebike sa...

"vi vet inte HELA bakgrunden..."

nä, må så vara men det handlar inte om skuldfråga utan om en redan dömd man där hovrätten går in och mildrar straffet. killen hade förgripit sig på en fyraåring hur mycket mer behöver du veta?

Anonym sa...

Varje gång media driver opinion som resulterar i lagändringar är vi jävligt illa ute. Våldtäkter, barnporr, barnmisshandel och annan hjärndöd skit tenderar alltid att göra folk blinda av raseri. Men när man inte har all fakta på bordet skall man inte göra jack shit. Punkt fucking slut.

Anonym sa...

Öga för öga, tand för tand...

God forgives, I don't...

Anonym sa...

ses vi på Kellys ikväll Mike???

mikebike sa...

på kellys. det tror jag inte;) vem frågar?

Anonym sa...

Okey du kanske ska till Sejdeln istället.

Anonym sa...

klart vi ska klaga på dem som skrivit lagen som gör att de måste döma så... men jag håller med mikebike... något är lurt... MEN klaga på närmaste politiker.. ring och skriv... de flesta tycker ju att det som sker är förfärligt

Anonym sa...

jag vill vara din dotter!

Anonym sa...

Jag är helt med. Vem definierar vad en kränkning är undrar jag?! Fast det sjuka är att det är den nya våldtäktslagen som gör att hovrätten kan döma som de gör... nånstans är det något som är fel.
/Isa

Anonym sa...

Jag vet en sjyst advokat som inte tar sig ann fall av det här slaget, så jag tror inte alla advokater är Satans lakejer, det gamla ordstävet att alla har rätt till ett juridiskt försvar stämmer nog. Men jag tror ALDRIG allt som media påstår, dom tjänar pengar på att sälja så tråkiga nyheter som möjligt. Är inte insatt i detta fall men om en pedofil är skyldig så är inte lagens hårdaste straff hårt nog. Wir verhandlen nicht mit pedofilen.

Anonym sa...

Så kom slutligen de bruna ränderna fram. Mikebike som ledare för en populistisk mobb. Lössen samlas. Som det kan gå.

Anonym sa...

Oah! Chop, chop. Så många tuffa grabbar som kröp fram på en gång... Facklor och högafflar och så kör vi igång. Jag har en jäävligt lång lista med folk vi kan börja mula när vi har slut på pedofiler, både dömda, misstänkta och eventuellt blivande. Homeopater, biljettkontrollanter, folk som pratar med för hög röst, tjockisar... Fan. Jag är med . Word up!

Anonym sa...

Lynchmobbar hit och lynchmobbar dit. Mikebikes inlägg innehåller ett stilistiskt grepp som inte tål att läsas av psykiskt ostabila människor eller av sådana som inte förstår ironi.
Men vi som håller oss inom de normala värderingar ( en jättestor majoritet) förstår att det måste finnas en proportion mellan brott och straff. Att utföra sexuella övergrepp på barn kan inte förminskas eller förmildras. Om förövaren är sjuk kan det ju botas med t ex kemisk kastrering.
Det viktiga i slutänden är att vi tillhandahåller ett samhälle som inte skapar monster som förgriper sig på barn.