måndag, november 07, 2005

Partyfrisk Lyxbunny eller bara Tysk?

Efter inlägget om usb-vaginan fick jag ett mail från en rolig prick som läser Bloggfrossa då och då. Hon undrade om jag trodde att killen på bilden var en potentiell ägare till en usb-vän.

Svar: Högst troligt, han är nog rätt ensam vid det här laget (om han fortfarande lever).

Jag har sett bilden förr. För några år sedan cirkulerade den flitigt på Internet och jag vill påstå att det är precis den typ av bild som avslutar ett liv. Om inte bokstavligt så minst sagt socialt. Killen på bilden ser inte direkt ut att vara en bisarrporrkille i klassisk benämning. Ni vet, en sån som livnär sig på att bli avbildad med sitt kön instucket i diverse fantasifulla öppningar.

Det i sin tur leder självklart tankarna till hur det egentligen gick till när bilden togs. Jag tror verkligen inte att han dressat upp i frugans raff, smekt upp en vinballe och i ren upphetsning sprungit ut för att begå otukt med familjens Range Rover. Han ser helt enkelt inte så upphetsad ut.

Såvida han inte är Tysk så tror jag att det finns en mycket mer oskyldig anledning till att bilden togs. Men ingen kommer att bry sig. Skadan är redan skedd. Jag tror iallafall att han snarare hade varit på maskerad, eller vad vet jag, halloweenparty kanske. Fabulöst festande utklädd till ”Lyxbunny” och framåt morgontimmarna i slirigaste laget. Han hade tappat öronen och sålt svansen. I desperat jakt på lite uppmärksamhet försökte han sig på ett partytrick utöver det vanliga och det är nog DÄR någonstans allt gick fel. En kamera i fel händer. Ett massmail. Ett liv i spillror.

Inte den halaste av ålar skulle kunna bortförklara en sådan bild.

Hur som helst. Jag vågar gissa att han inte kände sig så tuff när bilden spred sig som en gräsbrand på Internet. Om han inte var Tysk som sagt. För då måste man plötsligt försöka se allt ur en annan synvinkel. Då kan det mycket väl varit Franz Müllers julkort 2001.

16 kommentarer:

karolina lassbo sa...

Det där var faktiskt klockrent Mike! Bra text till en rolig bild. Jag börjar mer och mer tro på din blogg. Synd bara att du inte länkar Lyxbunnyn när den ändå nämns:

http://karolinalassbo.blogspot.com/2005/11/halloween-2005-topp-5.html

maya sa...

Det är en tysk!!!

Anonym sa...

Mike och karolina lassbo verkar bli tätare och tätare, snart blir det väl en massa glamour på den här bloggen också. Mikebike glamourprins? Hu ryslig tanke.

karolina lassbo sa...

Jag tror att Mike skulle kunna bli en utmärkt glamourprins. Han måste bara fixa en fin och rosa bakgrund på bloggen. Allt annat går fetbort! ;)

KAS sa...

Mike rasar på bloggrankers och karolina leder i sin klass.

Det enda som kan rädda mike nu är lite självcensur då hans bloggisar har spårat ur totalt.

Kan någon förklara varför förbannelser funger på ranking men inte på alliansen, fattar ingen ting.

KAS
Hej då mike

BDAB sa...

Prinsessan återinsatt

Borland delphi auto banner

Anonym sa...

Jaha du Mike blir det champangetester coh skriverier om märkeskläder nu när du och glamourprinsessan blivit bästisar? Suck, jag är så jävla less på allt glamour, paris hilton, dokusåpa träsk elände , brats utvikssilikonjävlaidiotbimbo spyr på skiten. Åh nu ska Mike ner i det träsket också , fy fan

Nemo sa...

Tysk! Ha! Där satt den klockrent... Det är något speciellt med tyskhet åtminstone UTANFÖR Tyskland...oklart varför. Fabless för fläsk, nakna/stora kroppar, läder och schlgers i marschtakt. Jag försöker förstå - se vidare: http://nemo-on-land.blogspot.com/2005/10/tysk-hst.html

maya sa...

Ja men det syns ju på killen att han är tysk. Säkert ett julkort som Mike skriver.

Anonym sa...

Kas:
Självcensur??? Det är ju helt tvärtom isåfall. Han lägger förmodligen redan band på sig själv... Skönt att läsa nåt som inte alltid är politiskt korrekt :). Keep up the good work Mike!

Hej då Kas

/Zebulon

Anonym sa...

Definitivt. Den killen hade det nog inte lätt närmaste året. Bara att hoppas att han inte är svensk, för annars har väl du dragit i gång en nu häxjakt på honom.
Förresten, är det men någon särskild baktanke du stavar tysk med stort T. Menar du namnet på någon viss person eller har du bara glömt att nationaliteter stavas med små bokstäver?
Chadie
http://chadie.typepad.com/chadie/

mikebike sa...

chadie: jag valde att använda versalt T för att betona ordet tysk lite.

maya: trevligt att se dig i kommentarsfältet igen. längesedan;)

Anonym sa...

Jag jobbar i Tyskland och har spenderat åtskilliga timmar på att studera detta fenomen av folkslag. Det finns INGEN folkgrupp som älskar lack, läder och smygporr så mycket som tyskarna. Men en sak förvånar mig dock faktiskt. Skulle jag visa upp den här bilden för en tysk skulle han med största sannolikhet påstå att "der Auspuffmann" på bilden är svensk. Svenskar är kända här för att vara hårdporrsfanatiker och sjukt sexuellt lössläppta. Är vi det utan att själva inse det? Kan det vara så att mannen på bilden heter Svensson i efternamn och i själva verket bara lever ut det vi andra svenskar i smyg suktar efter?
En delikat problemställning väl värt att spinna vidare på.
//ulf

Anonym sa...

Jag kan ju instämma med att tyskar är det mest porrsjuka landet i väst.
Har tillbringat många nätter på ett sunkigt hotell i Wolfsburg och på nätterna kör de nästan enbart skum weird-ass teleporr reklam som skulle förvåna både den ena o andra.
Och överlag ser alla sådär fetischkonstiga ut fast de inte vet om det.

Johan E sa...

Klockren!! Påminner mig om sajten Hockeyfrossa (mikebikes tidigare kreation, finns kvar att beskåda) som gav mig mersmak på mikebikes texter...

Vinballe...vilket ord.. Och visst, man kan ju precis förstå hur ett litet "hyss" à la lyxbunny (trovärdig jurist?) leder till total (TOTAL) förödelse...

Katta sa...

Jag tror att han på bilden hade varit på just Halloweenparty. Saknade dock inzoomning av hud..