torsdag, november 03, 2005

Nytt encounter med Lädertanten!

När jag gick till tvättstugan igår eftermiddag gjorde jag den obehagliga upplevelsen att stöta ihop med kvarterets tvättstugepolis. Fan, jag börjar nästan undra om hon inte bor i ett av torkrummen. Kanske är det därför hon är så skrynklig.

Jag kom in, nickade och började stuffa en tvättmaskin. I ögonvrån ser jag hur det lilla skrynkelspöket kommer närmre. Jag tittar upp och ser att hon "hårdrockspekar" (arg pekning. stående med ena benet framför det andra, lätt lutning framåt och hakan mot bröstkorgen och rak arm från axel till pekfinger) mot mig.

Jag sätter nästan i halsen. Jag har aldrig sett henne på riktigt så nära håll. Hon ser ut att vara ett 120 år gammalt fikon. Ruggigt ofräsch. hon har på sig ett par vita stuprörsjeans (lite koolt måste jag medge) och trätofflor a.k.a trällor (sabbar upp det som var lite koolt). Hennes ben är lika smala som mina handleder och hennes framåtlutande ställning beror inte på en gammal hårdrocksnerv. Det är en begynnande puckel. Hennes hår är det största på hennes kropp, en grå knarkpudelfrilla. Och jag säger det igen - helvete hur skrynklig kan en människa bli egentligen. Hon ser ut som jag föreställer mig att Ozzy Osbournes farmor skulle sett ut ifall hon pumpat lika mycket tjack som sitt barnbarn.

Jag tittar frågande på henne och hon säger hest:
"Du får se hur du kör".
"VA?"
"Ja du får se hur du kör. Du höll på att köra på mig igår nere på torget"
"I wish", tänker jag.

Det visar sig att när jag och juniorette skulle hämta D efter jobbet häromdagen så kom vi susande förbi. Jag minns att jag såg lädertanten och rös, men hon var typ 15 meter från övergångsstället. Då lämnar man inte företräde om man vill komma fram överhuvudtaget. Den här kärringen är ett nötjobb utöver det vanliga.

Alltså, lädertanten börjar bli en riktig "smärta i baken" nu. Inte nog med att hon regerar i tvättstugan. Nu ska hon lära mig köra bil också.


P.S Jag måste försöka fånga hene på bild och publicera här. Helst när hon går klädd i sin satindress med leopardmönster (varför har gamla en sådan fetish på leopardmönstrat) men hur skulle det gå till, det är risky business. Jag råkade dessutom lägga märke till att hon hängde upp en negligé som på vem som helst under hundra bast hade höjt sexighetsfaktorn rejält. Plötsligt är det min mardröm numero 1, att få syn på lädertanten iklädd den där. Jag skulle hellre stirra in i solen till det blir mörkt. D.S

10 kommentarer:

kas sa...

Lyteskomik på gammal tant nu kommer ju besöksfrekvensen att dyka långt ner i avgrunden, landets alla ungkarlar känner ju detta i ryggmärgen och får något illamående för att genast stanna i sängen. De enda som kommer att vara i farten ar besynnerliga KAS som varje gång han går förbi porrbutikens fönster i ögonvrån ser prinssesan stå och mässa "min är äkta vara", "min är äkta vara" och några fler som också ska till pizzerian.

kas sa...

Klicka inte på länken här ovan den är lika sjuk som kAS den här länken är frisk pizzerian

Joacim W sa...

Haha dagens skratt! "hårdrockspekar" och jag ser det verkligen framför mig!

Katta sa...

HAHAHAHA!!!!!!!
Klockrent!
Hårdrocks-pekar...haha

Maria, singel såklart... sa...

Negligé??? Är det nån som har sex m henne? Fy fan vad orättvis världen är!! Själv lever man ju utan. Kanske om man började med leopardmönstrat...

mikebike sa...

haha maria... klart du ska ha lepoard.

alltså om någon skulle ha sex med henne så välkomnar jag en a-bomb som raderar ut hela världen. då har det gått för långt. det är som nekrofili.

Katta sa...

Jag tror att Lädertanten är ute efter mikebike. Det var nog ingen slump att hon hängde negligén så att m kunde se den. Akta dig mike, she's comming at ya... :)

kas sa...

mike bike

Hon hade väl läst din blogg om lös...a och tänkte att ..äntligen igen..en som är helt desperat, men vad hon sig bedrog.

KAS

Cissi sa...

Aaahhhhh! Vilken skön snubbe man sprang på bara sådär här då! I'll be back * sa hon å morrade lite djuriskt*

Fast vid närmare eftertanke så lät det mest som en pudel som hostade upp en hårboll. Om nu pudlar gör sånt.

Emilia sa...

Åh... Jag älskar lädertanten. Förevigades hon någonsin på bild?