söndag, februari 01, 2009

Lurad (igen)

Alldeles nyss lurade J i mig att det var hon som skrev "CP-listan" en gång i tiden, samtidigt som hon försvarade sig med att det var på mellanstadiet. Jag satte kaffet i halsen och tittade henne i ögonen. Inte ett spår av skämt. Jag sa nä. Hon sa jo. Jag sa fattar du vad det skulle innebära. Hon svarade googla det. Jag gjorde det och som hon flabbade när hon såg skräcken i mitt anlete.

Phew. Det var första gången det var skönt att bli lurad. En jävla tur. Tänk att om jag skulle lyckats träffa så fel så att jag delat säng med hjärnan bakom CP-listan. En av historiens första internetviraler förvisso. Även i mellanstadiemått mätt är det "humor" framställd av en underutvecklad Göteborgarhjärna. Och det är den sämsta humorformen. Jag blir illamående oc ryser upp en gåshud som skulle kunna misstas för en miljard myggbett när jag läste de första av tusen förslag på saker man kan ta sig för om man vill bli ett "äkta CP_DELUXE". Inte ens ett barn kommer undan med sånt. Jag skulle bli tvungen att göra mig av med henne och sedan mig själv. En klassisk dirtnap för två.

Jag tror att jag ska skälla lite på henne när hon vaknar. Det var ett jättekonstigt lur. Ovärdigt. Någon nivå får det fanimej vara på luren i den här familjen säger jag. Jag är besviken. Vi pratar om samma kvinna som lyckats lura i mig att kvinnor kan råka suga upp vatten med vaginan av misstag ifall de bär kjol och råkar plaska till för hårt när de går i en vattenpöl (mitt enda frågetecken var hur vattnet kunde komma förbi trosorna... ehhh... "retard alert?"). För att inte tala om när hon skrämde upp mig med luret att man kan drabbas av åkomman slapp tarm ifall man håller in fisar.

17 kommentarer:

Ewa sa...

Jag diggar din tjej. Hon måste vara en jävel på att luras som får dig att tro på sådana konstiga grejer!

Anonym sa...

Visste du att om man tvekar på höger eller vänster när kommer upp ur Slussens T-bana kan man hamna på helt fel ställe. Tex där Sthlm Leather Men nackgreppar, binder, smörjer, klär upp en och sedan idkar massiv penetration av ens kroppsöppningar... elbow deep...

Anonym sa...

Ha ha, du verkar onekligen lite lättlurad. Eller också kan du inte tro älsklingen om något ont, vilket ju är lite småromantiskt... men naivt... :-)

Anonym sa...

Hahaha! J är sjukt kul och måste vara grymt övertygande om du gått på allt det där! Vill inte hinta att det är du som är dum..

Jenny sa...

var det inte nåt nån gång om att hon i lilla sportspegeln fick små barn att gråta också? he he he...

Anonym sa...

Berätta mer om CP-listan.

Anonym sa...

Slapp tarm...den gamla klassikern ;)
CP-listan: http://susning.nu/Cp-listan

Anonym sa...

Jag blir riktigt avundsjuk på dig, du verkar ju ha en helfestlig tjej! Är det bara ett sammanträffande, eller är det så att du verkar mer lättlurad på helgerna? Hon kanske passar på när du slår på "weekendmode" på hjärnan?

Anonym sa...

Upphovsmännen:

http://hem.passagen.se/mhene/KESO/

mikebike sa...

Ewa: vad kul det gör jag med men hon kan gå mig på nerverna också:)

Robrun: hahahahaha elbow deep.

Lindalein: hon fångar mig alltid i mina svagaste ögonblick. och så vill man ju kunna lita på sin flickvän :)

margehrita: bra hinta inte om det heller för vet du. nu ska jag berätta om några av mina fina lur mot J.

Jenny: jo absolut. det finns så många så¨du anar inte. vi har det som grej att försöka lura i varandra dumma grejer och sedan flabba ut den som går på det. mycket roligt men nu börjar vi båda bli lite svårlurade. eller iaf hon men hon är feg för hon vägrar tro någonting nu bara för att vara på säkra sidan. det kan ställa till det lite :)

terrylene: du får googla. det är så dumt att jag inte lägger energi på det. tyvärr.

sundaybrunch: what?? klasiker. är det en klassiker? då räknas det knappt.

addde: ja hon är fin. jo kansske att jag är mindre på min vakt i helg mode. dumt av mig. :)

Kollegan: orkar inte...

Anonym sa...

Ypperligt smakprov av nördhumor på den sidan..

Anonym sa...

jag som trodde att du var en rätt skarp typ..

mikebike sa...

andreas: haha ja verkligen. provocerande nördigt.

optikerdotter: ahhh inte vaa sån. ibland måste ju ärven jag få släppa garden lite... eller? :)

Grovt Initiativ sa...

alla vet att det var DJ Cat som skrev den. idag a.k.a. Rosa Mannen som glider omkring i Göteborg och TRollhättan i bara rosa kläder. finns att läsa i en serie av Simon G i Galago från typ 2006 vill jag minnas.

Anonym sa...

ja, även du kan få släppa garden, men jag menar på att det inte är ok att regrediera till en förskolenivå. kom igen, slapp tarm är nåt min pappa skulle kunnat lura i mig när jag var 6 år ;D

Anonym sa...

Fick ett fint ex av Cat på en busshållsplats för en herrans massa år sen. Han var ute och reste för att besöka en gravsten som tillhörde någon känd tidelagsutövare. Skön kille det där.

RANA sa...

Tror jag är kär i din J!