onsdag, september 07, 2005

White Trash Consulting

Mannen som blev trött har efter stora påtryckningfar startat WTC-Enterprise. En sorts konsultverksamhet (helt pro bono såklart) där jag hjälper alla som vill att bedöma om en person bör klassificeras som White Trash eller inte.

Följande brev fick jag av en trogen Bloggfrossaläsare igår:

Hej Mike!
Du verkar ju vara insatt i white trash, kan du hjälpa mig att
klassificera om detta är en white trash eller ej:

* Bor på Hisingen
* Har en skåpbil som han BOR i på sin semester (obs, ej en husbil!)
* Ganska sunkigt yttre (typ trasiga kläder, oljefläckar över hela
byxorna som han utan att tänka på det har på kontoret (han HAR jobb ja, det kan ju göra det lite svårklassat är klart...)
* Äter nästan bara skräpmat
* På lunchrestaurang säger personalen till honom att inte gunga på stolen.
* Med mera sunkiga attribut.


Svar:
Hej!

Kul att du anförtror mig det stora ansvaret att bedöma denne gentleman. Du satte stopp för spekulationer redan efter första punkten. "Bor på hisingen" = Case closed. Självklart är han White Trash tänkte jag direkt. Men så kom jag att tänka på att hisingen är stort och det hisingen som jag tänker på är inte Älvstranden direkt. Det gör det hela lite trixigare, man kan komma undan i vissa undantagsfall, så jag läste vidare.

Punkt två gör dock gällande att detta är ett fullblod till White Trash-snubbe. Det kvittar om det skulle röra sig om en riktig husbil eller inte, det är ändå bara tyskar och White Trash som tillbringar sitt liv (eller delar av det) på det sättet.

Punkt tre. Sunkigt yttre är bara en konsekvens av punkt ett och två. Ett jobb gör inte någon till mindre White Trash. En snubbe köper sex är lika mycket torsk oavsett om han arbetar som pizzabagare eller kommunalpolitiker.

Punkt fyra & fem. Hahaha... jag behöver knappast fler bevis.

Punkt sex. Du gör mig ånyo intresserad. Hur många fler sunkiga attribut kan en redan trashig lirare möjligtvis ha?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Såg Lords of Dogtown (skatefilm) igår och kom och tänka på att det skulle kunna passa in på en surfare. Oljefläckarna gör mig förvisso lite konfunderad, möjligtvis så måste snubben mecka med sin gamla skåpbil. Är det en VW?

Anonym sa...

Finns det egentligen några "trailerparks" där white trash håller till på här i Sverige?

Jag skulle gärna åka förbi och kolla om det fanns i Göteborg. Kanske guidad safaari? Kanske glimtar en hockeyfrilla förbi? Då är det bara att smälla av några kort med kameran... "plocka hockey-poäng" kan vara en liten tävling på rutten. Givetvis måste åkturen ske i bepansrat fordon, i fall en 10-top trailerpark-hockey har haft en brun dag och kanske vill demolera din feja med en sönderkrossad butelj.

mikebike sa...

mitt hetaste tips blir meros camping i askim. inte för inte som det kallats helvetets förgård i media.