fredag, september 02, 2005

Bara en tanke om självmordsbombare

Ja vad ska man säga om självmordsbombare och terrorister i allmänhet. Är de så jävla vassa egentligen?

Visst lyckas de få till ett par fullträffar här och där, men av alla snubbar som rännt omkring dressade i dynamitväst och stökat till det, så verkar förvånansvärt många av dem vara riktiga förlorare.

Det snackas ofta om att de genomgått träningsläger hit och dit men jag får ofta känslan att det är ena jävla hemvärnspajsare som kittar upp inför den heliga trotyldöden. Jag syftar på att de faktiskt oftast bara får med sig en eller ett par människor in i döden. Jämför man det med alla highschoolkillers i USA, som oftast begås av en fjortis eller två, så får de med mångdubbelt antal.

Ser man på det krasst så är en Al-Qaidalirare alltså inte mycket farligare än en råmobbad och jävligt bitter tonåring.

Det är nästan skrattretande, att en kille med tillgång till sin egen kroppsvikt i dynamit, statisktiskt sett inte klarar av att ställa till med ens hälften så mycket oreda som en finnig tonåring. Skillnaden är att träningslägret för den sistnämnde går ut på att lyssna på Judas Priest, prenumerera på Guns 'n Ammo och onanera till skolkatalogen.

Så mycket för Al-Qaidas mentala träning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har också undrat över detta löjliga meseri. Står den djäveln och trycker i en buske som en blottare och sedan hoppar fram och detonerar när en gammal kärring passerar förbi? Han måste ju resonera ungefär som om storslam i poker bestod av par i 3:or eller nåt sånt