söndag, september 04, 2005

Bloggfrossa is the shit

Vad kan vara bättre PR än när en riktigt dimmig snubbe som snackar upp Mannen som blev trött?

En kompis ringde för en stund sedan, direkt från en kräftskiva. Låt mig säga så mycket som att det lät som han nog hade ätit lite för många kräftor. Han berättade lätt sluddrigt att han marknadsfört bloggfrossa (för vilket han får tapperhetsmedalj) i en kvart på festen. Inte dåligt betyg för en blogg må jag säga. Det är Bloggfrossa som gäller nu. Tror bannemig att jag får ta ett snack med expressen och se om det inte är bättre att jag tar över Linda Skugges bloggplats.

Tydligen var det Lädertanten, Apoteket och Stefan "Holmgångajävlen" Holm som väckte intresse. Jag hoppas själv att historien om lädertanten är ett avslutat kapitel men Holm kommer jag nog inte att släppa. Det känns nästan som att det är lite min förtjänst att sportredaktionerna tiger ihjäl killen nu.

Sedan fick jag en specialförfrågan om att förklara min fäbless för den heliga liggduschen, tillika enda bot mot svåra dagenefterspritsjukor. Hur tackar man nej till sånt. Det kan man ju bara inte. Så håll ögonen öpnna.

Över och ut

/mikebike - Mannen som blev trött

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, mera Apoteket, mera Holm men även mera Hisingen-diss tack!

Anonym sa...

.. men hallå..! det är ju inte för intet som du är min idol...
så klart..

Anonym sa...

Jag fattar ingenting. Någon måste ha lagt snaps i mina kräftor. Den ansvarige måste jagas och själv bli intryckt i klon på den minsta kräftan.

Anonym sa...

att liggduschen är det bästa botemedlet mot dagenefterbrunhet är obestridlig fakta. men har du testat att växla mellan kallt och varmt vatten på huvet? ska tydligen vara effektivt som tusan. kanske svårt att nå upp till reglaget med en darrig arm iofs, men värt ett försök. vad tror du mike?

Anonym sa...

Nåja, har aldrig gett mig på en liggdusch. Känns nästan lite meckigt att ta sig ur kläderna när man är så dålig. Sittligger hellre på betong/asfalt när blåsten och småspik piskar upp en. Men det är svårt att tajma in vädret efter baksmällan. Bara man lider, det är det enda.

Anonym sa...

I bloggfrossans fotspår?

Nu har vi varit och ätit på Mykonos (gyrostallrik) för att se stället med egna ögon. Vi fick bord ute tilldelat oss som vi ville, men dom kanske ger ett förrädiskt "gott" intryck första gången (sen visar dom sitt rätta ansikte när man är fast på "knarket")?

Kanske du kan anordna sightseeing i Majorna?. Börja vid tvättstugan, så förbi Hemköp, Jeffereys, Atlantic möbler osv...

mikebike sa...

Ohlsson. Alltså, det är ingen dum idé. Jag har länge funderat på ett alternativ till dagens skinntorra stadsvandringar. Vi gör en deal. Om bloggfrossa leder till framgång och välmående för mannen som blev trött så kommer jag att gör allt för att förverkliga en riktigt "majornatur"...

Så spread the gospel om bloggfrossa uppmanar jag er alla.