onsdag, november 01, 2006

Idag

har jag tagit lärdom...

Än en gång har det gått upp för mig hur jävla dåliga Converse är som vinterdojor. Hur fan kan man lyckas förtränga det så. Jag blev brutalt varse eftersom vädret fulllkomligen fistade mig imorse. Jag höll på att bryta benen fem gånger påväg till dagis och sedan var vagnarna försenade. Fy fan jag känner redan agg mot den pissigaste av årstiderna. Fucking jävla grisvinter!

När jag kom till jobbet var det en sak som gjorde mig glad och en som gjorde mig arg.

En hissreparatör kom för att göra vad hissreparatörer gör mest. Snacka skit. Han var extremt lik David Brent. Vilket öde. Han var smalare, längre och lite snyggare än originalet men han hade "det" någonstans där. Det var en kombo av flera faktorer, han var väldigt lik i hela ansiktet, men det som verkligen träffade tjurens öga var en ner på molekylnivå exakt likadan syltburk (a.k.a. skäggring, apröv etc.) som mr Brent. Det gjorde mig glad. Ja, ni vet skadeglädjen...

Sedan kom en farbror med bluetooth-handsfree på besök... fy fan vad det ser ut. Alltså den jäveln som kom på bluetooth-handsfreen skulle jag vilja nita.

16 kommentarer:

Camilla sa...

Haha! Smalare, längre och snyggare, men ändå lik? Fast det är klart - man kan ju se annorlunda ut och ändå Brents sjuka sätt.

Bor också i Gbg och vägrar gå utanför dörren. Det är kallt, kallt, kallt och jag stannar inne tills det blir sommar.

susanna sa...

tar tillbaka mitt tidigare påstående om att skägg på män bör uppmuntras. jag har mardrömmar om att jag nån gång ska vakna upp med ett david brentskägg brevid mig. jag kan hantera tjockheten, osäkerheten och de kassa skämten men skägget ger mig panikångest...

Caravaggio sa...

Var fan tog hösten vägen liksom?

Alley Cat sa...

Vad är det som gör att man till varje ny vinter glömt bort att man året innan lovat sig själv att emigrera till sydligare breddgrader fort som fan, för att aldrig mer uppleva den Göteborgska helvetesvintern?!?

Puman sa...

Det finns inget dåligt väder, bara tråkiga Converse. :)

Galladriell sa...

Jag skulle som vanligt ta cykeln till högskolan imorse hade jag tänkt. Det var innan jag drog upp persiennerna... då insåg jag att bussen var ett bättre allternativ. Här nere i Malmö blåser de fullkomligen storm och man har motvind åt vilket håll man än skall åt. Samma som dig hade jag mina converse på fötterna. Illa val denna dagen och följande månader antar jag. Tårna frös snart och tillslut fanns ingen känsel kvar.... halt som dessutom. Finns inget värre än kalla blöta fötter.

Lasse Kronér sa...

Du har rätt i det du säger. Jag har jämt problem med min Converse på vintern.. Shit, vi är ju som tvillingsjälar! *High five*

Luca sa...

Om du käkar dunderhonung känner du inget...

Dan sa...

Fan vad kul att träffa en Brent-kopia. Det vill jag också göra. Fast bara på ett sånt sätt som du gjorde. Det skulle bli lite för mycket om man han skulle börja plugga med en eller om han skulle bli ens framtida arbetskamrat. För att inte tala om skräck scenariot att ha honom som granne...

da bomb sa...

Du har så rätt angående Blue tooth:en, det är så dumt att man blir förbannad. Varför gå med en grej runt örat hela dagen när du pratar i den max 2 timmar på en dag? MEN så är det ju bara mesar man ser med dessa grejer..

Jenny sa...

Bluetooth-handsfree är det skottpengar på. Man ska få ohemult massa cash om man prickar de hemskt hemskt ovettiga människor som använder det. Fast å andra sidan borde man bara tycka jääävligt synd om dem och se åt ett annat håll. Det är tragik på väldigt låg nivå. Vi snackar fosterställning, nedkletad med bajs.

ac. sa...

Den sjukaste grejen med Converse och dess kopior är de där små jävla hålen på sidorna som gör dem fullständigt omöjliga att använda i elakt väder. Varför liksom? Ja, ja.. lufthål och så.. men det kommer in vatten och kyla genom hålen ju!! Gör om, gör rätt!

adde sa...

Men jag tror att bluetooth kan lära oss en par riktigt viktiga saker om mänskligheten. Jag tror det i varje fall.

JAC sa...

Gör såhär: Raggsockar i converse. Funkar utmärkt. (Att det är halt får ses som lite spänning i vardagen :))

D-frolfer sa...

Det är ju rätt intressant det där med Göteborg och väder. Är det bra väder regnar det uppifrån och är det dåligt väder regnar det från sidan.
Du får flytta till Sundsvall, där samlas allt vatten på min kuperade kostig till gata.

Sandra sa...

asså.. bluetooth-handsfree, är det sånt som är trådlöst? världens mest praktiska isf! varför är det störigt? :)