tisdag, augusti 16, 2005

Det yttersta kriteriet för att vara white trash

Många skulle säkert, om jag bad dem rada upp kriterier för att kvala in under kategorin White trash, räkna upp saker som mysbrallor och vitt linne som gåbortkläder, skinnjacka med fransar, att bo på en trailerpark (lite för självklart) och kanske en mängd utseenderelaterade attribut.

Jag tror mig dock sitta inne med lösningen på den stora gåtan. Jag var på nämligen inne i en affär för ett tag sedan och såg plötsligt något sjukt torna upp sig framför mina ögon. Jag trodde först att det var något vridet skämt. En sjuk hjärnas verk. Jag såg vinställ.

Ahh, vinställ tänker ni, vad är det för fel på killen?

Men jag är inte färdig där. Det jag såg var tre olika modeller av vinställ. Ett snajdigt i metall, ett i teakkopia och ytterligare en lyxvariant med insnidade mönster, som på ett altare ungefär. Det sjuka i storyn är att det var vinställ för Bag-in-Box-vin.

Fatta grejen. Jag kan iallafall inte komma på något mer utmärkande för den ganska nedlåtande tituleringen "white trash".

4 kommentarer:

Maya sa...

Tror inte white trash dricker så mycket vin, inte ens om det serveras i bag-in-box.

Katta sa...

Du, jag tänkte på det där med att åka spårvagn från Mariaplan till Saltholmen i värme under industrisemester. Gjorde det nämligen själv också en gång. DÄR snackar vi WHITE TRASH klientel!!!!!!

mikebike sa...

nä kanske har du alldeles rätt maya... kanske är det vodka gorbatijov på BiB som går varmast förutom HB såklart men det räknas liksom inte när vi snackar finsammanhang.

katta, ja det var ingen lek att ta vagen de få hållplatserna för att få lite saltbad. innan man kom ut så var man dränkt i olika kroppsodörer.

Maya sa...

Får nog erkänna att jag har fel. Klart white trash folket dricker vin. För vilka är det annars som köper sk. Rulles snabbvin i stora plastdunkar 25 liter klart på en vecka 179 spänn och. Dom flesta männsikor skulle väl aldrig kalla sörjan för vin men den säljs ju under det namnet.