tisdag, augusti 16, 2011

Galenskap enligt Gekko

I lördags tittade jag och J på Wallstreet 2 medan vi åt frukost och peppade för Way out West. Vi fick lära oss att definitionen på galenskap är när man gör exakt samma sak om ocom och om igen, men förväntar sig en helt nytt resultat varje gång. Det lät som en högst rimlig definition... Lustigt, för det är närmast exakt så jag skulle beskriva alla barns normaltillstånd.

5 kommentarer:

adde sa...

Är den sevärd? Jag diggar M.D rätt hårt kanske bör tilläggas.

Johanna sa...

Ja! Och så håller barnen på med samma sak, samma sak, till och med tills man hör att deras eget skratt blivit tillgjort på slutet!

En sak om de vekrligen hade tyckt att det var skojigt att göra "tittut"/"luft upp mig i luften"/"gör en rolig min" 700 gånger, men att de ber en fortsätta medan deras eget skratt OCKSÅ falnar till ett "ehe..he".

Mycket märkligt. Just sayin.

ullebengtsson sa...

Barn och vi som vill gå ned i vikt. "Nu har jag bestämt mig för att gå ned i vikt", säger jag från soffhörnan, med vinglaset i ena handen och chipsskålen i andra. Tydligen måste man agera annorlunda för att något ska hända. Konstigt, borde väl räcka med att bestämma sig.

Petter sa...

är väl einstein som myntade det en gång i tiden..

adde sa...

Mike, jag vet ju att du följer hovet som en vit van följer småflickor med tofsar i håret, men kan ändå inte hålla mig ifrån att tipsa dig om att Vickan å Dannyboy väntar tillökning.