fredag, december 08, 2006

Peace, Love & Bjudglass

Ironin blir nästan slående ibland.

Typ i samma sekund jag postat min hatblogg (se nedan) om B&J's "bristande" kundsupport så dimper ett trevligt mail ner. Se nedan. Vad ska man säga - jag skäms såklart för min smädelse - men sån är jag. Ett superlativt mongo. Japp, så är det. Vilket steg i 12-stegsprogrammet är insikt nu igen?

Jag lovar att alltid hylla B&J's från nu. De är föredömen. Måna om sina kunder och baserar sitt företag på en mycket sund balans mellan affärsnytta och medmänsklighet bla bla bla... någon som får en bild av exakt hur brun min tunga är just nu?

Hahaha... snabba svängar här. Antingen eller, inga gråzoner. Men som jag brukar säga: "Lite glass förlåter allt... ALLT!"

----------------------------------------------

Tjenare Mikebike !

Kul att läsa din blogg. Vi visste redan att det finns många fans som vi träffat men detta sätt att ta del av deras åsikter känns mer ärligt. Ärligheten ligger förstås i att ingen får någon favör för att det skriver.

Att vi inte besvarat ditt tidigare mail beror på att vi är mitt i en "roll-out" av XP datorer och alla servrar lirar inte som vi vill men nu börjar det att ordna upp sig.

NEJ, du får inget för att skriva om oss men du kan få några pints för att du har en rolig blogg. Vårt motto är ju att ha FUN så det ska vi självklart premiera. Skicka över din postadress till mig så fixar jag det. Fortsätt att skriv och har roligt för det har vi läsare när vi tar del

Peace , Love & Ice-cream

Ps. Ben Cohen & Jerry Greenfield lever och frodas och kämpar just nu tillsammans med Ben & Jerry´s att bekämpa växthuseffekten så alla rykten om att de är döda eller overksamma är helt fel Ds.

/XX

----------------------------------------------

Fridens B&J - jag blev väldigt glad över att höra att de lever. Vi möts i en pint!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Sweeeeeeeet!

Anonym sa...

Nice! Gratis är gott och B&J´s är godast! ;)

Anonym sa...

Själv fick jag ett rakbladsvasst mandelskal i gommen så blodet stod som en babyarm ur munnen. Men B&J var inte sena med att be om ursäkt och skicka över ett ljusårs förbrukning av glass.
Jag har förlåtit dem, vad trodde du?

Jaaan sa...

Fucking fantastiskt!
Själv har jag varit duktigt i diket ett tag men nu är jag tillbaka och dessutom i Göteeeeet så man kanske skulle besöka stället...eller nä, jag föredrar laxkotlett...

Anonym sa...

Jag har faktiskt inte provat än...var nära härom helgen men när en halv pint kostade 49 spänn kändes Cart D'or:s rasberry cheescake ripple mer frestande..

Stefan sa...

sellout

;)

Anonym sa...

Som sagt...så du *flinar med hela ansiktet*

Vi på Kantarellen sa...

Och som vanligt bor man på fel plats.... här finns bara en massa strutar på Willys.

Anonym sa...

NEJ, du får inget för att skriva om oss men du kan få några pints för att du har en rolig blogg.

Ska vi tolka detta som att du mailade dem och ville ha gratis glass för att du skrivit om dem?

Ser Percy Nilegår framför mig när han åker till Dennis Brunbys HiFi i Eslöv och försöker driva in pengar för att de har nämnt hans affär i radio...

Anonym sa...

mike! på tal om ingenting, jag vill höra vad du tycker om... http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,948322,00.html
peace!

mikebike sa...

Jonas: javisst är det;)

mizz maj: WORD!

fredo: ljusårsförbrukning... fy fan vilket bra begrepp.

jaaan: hej jan. vad kul att se att du slank uppp ur diket igen. men vilket ställe snackar du om?

mel det gäller att hitta sina dealers. min lokala glassskran tar 32 spänn. men det är lätt värt en fempa.

stefan: hahaha tyckder du. du har inte provat B&J va? ;)

nat: hahaha... japp det är jag.

mamselamsen: fy fan willys borde inte ens få sälja glass!

caiman: det är väl inget att tolka. klart jag skrev til dem och bad om kall allmosor. så mycket pengar och kärlek jag lagt ner på dem;)

anonym: ja det är väl inte mycket att säga. jag fattar inte ens att hon fortfarande kan få så mycjet trycksvärta. hon är en idiot eller så är hon ett fulllkomligt geni... ehhh... iallafall får hon ju robinson-robban att verka mediaskygg.

Anonym sa...

Hey,nice blog!!! I found a place where you can make an extra $800 or more a month. I do it part time and make a lot more than that. It is definitely worth a visit! You can do it in your spare time and make good cash. Make Extra Cash

Anonym sa...

tänkte efter mycket om och men köpa en B&J häromsistens men den kostade ju för helsike 50 spänn! höll på att försmäkta på plats, det vart en GB crema di mascarpone istället. 50 spänn..

mikebike sa...

anonym: mycket dåligt val!!