torsdag, december 21, 2006

Det är nåt i bilden

...som gör mig väldigt deppig.

Fick den skickad till mig av en kollega (R2) idag. Han hade suttit och småflabbat åt den hela dagen sa han, utan att riktigt veta varför. Han frågade om jag förstod det roliga. Nej, det gjorde jag inte. Brolin, varför blev det så här egentligen.

Vad är det man brukar säga nu igen... hmmmm... jo, just det: "Upp som en snurrande raket och ner som en påse..."

Nåt att tänka på för Chrille Fuglesang kanske.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att droppen för mig blev när jag hörde att Brolin börjat kränga dammsugarmunstycken. Då grät jag en liten skvätt och drömde mig tillbaka till -94. det var tider det.

Din blogg är som knark, BTW.

Jag ville bara säga det.

:D

Anonym sa...

vad har han i kinderna? silikon eller gammal mat?

Anonym sa...

Haha trodde det var Brollan som dansade i inlägget tidigare :)

Anonym sa...

ärligt talat är det så hemskt att killen blivit fet ????...han var ju inte så smal som aktiv heller..jag tycker han gör rätt som njuter av livet, spänn av så mår ni bättre

Anonym sa...

Detta är fan humor Mike. Det är svårt att sätta fingret på det men man måste se det i sin helhet. Killen var ett kort tag en duktig fotbollsspelare, sen hände nåt. Han har alltid varit en stor tönt, ser man ut som Inga Gill gör ju inte det saken bättre.

Han blev årets mest misslyckade värvning i engelsk fotboll när han värvades till Leeds. Gjorde sitt första mål i Leeds genom att få en retur i bakskallen. Han uppfann töntsnurren, han blev fet (var redan ful), öppnade krog (blev ännu fetare), då hookade han upp med Fröken Sverige??! Han var med i bandet Friends in need med bl a Dr Alban och Björn Borg (hög, hög rolighetsfaktor). Umgås med en annan stor clown, Martin Dahlin.
Han kränger damsugarmunstycken som nån jävla gårdsnasare, har eller hade ett eget skomärke, tokfula skor för bönner. Med andra ord, han omges av ett löjes skimmer i hela sin framtoning och allt han tar sig för. Således komik på hög nivå.

Mike, din vän har humor!

Anonym sa...

Har sagts förut... tål att sägas igen... denne fotbollsikon och tillika sportens svar på Inga Gill saknar inte briljans då det gäller intellektuell spänst. Citatet "Jag skulle aldrig bli så dum att jag nånsin läste en bok..." talar för sig själv

Anonym sa...

Lätt att kasta skit på tjocka människor. Men är inte felet att han ska ha ett äpple i munnen?

God jul på dig Mike!

Anonym sa...

fattar inte riktigt grejen med att vända ryggen till f.d. kändisar/idrottare/whatever och förlöjliga dem. samma sak med svenskar som blir för folkliga, då dyker det alltid upp ett gäng tjommar som såklart bara inte kan gilla läget. och om snubben lagt på ett par kilo, so what? finns väl ingen som kan förringa Brolins insats i vm-94. är inget annat än en elitistisk skitattityd i mina ögon, pardon my french.

Anonym sa...

Säga vad man vill om Brolin, men hans dammsugarmunstycken regerar. Det blir inte bara rent, det blir som man (läs; Göran Johansson lookaliken) säger i Götelaborg; sope-rent.

Anonym sa...

Vad skall man med avdankade idrottsmän till?

Jag tänker heldre på hans idrottsinsatser än hans nya softa image...

Anonym sa...

Alltså, jag har en bild på näthinnan som dyker upp varje gång jag hör den där lille killens namn och som bara fan tokvägrar försvinna!!! Det är från nån sån "fira hjältarna-fest" på nåt torg i Sthlm eller nåt. GES spelar sin otäcka jävla Gräver guld i USA-låt och Brolin, guud, Brolin han "dansar" liksom nån liten indiandans iförd en fruktansvärt ocool (redan då) crocodile dundee-hatt och med nån liten fjösvimpel i handen. Allt som är riktigt b, såå fel och läskigt med Sverige sammanfattat i en liten kort filmsekvens - Brolins bronsdans! Ryyys...

Anonym sa...

Han ser ut som man kan förvänta sig, han har inte ändrat sig ett dugg. Samma grabb hela tiden. Ett ... från första stund. Minns Radio Citys kommunikation med den mannen, säger allt.

Anonym sa...

da bomb: HA HA HA HA HA HA HAAAA, som vanligt klockrent av dig. Inga Gill, fan, jag skrattar så ögonen tåras!
Mike: blanda inte in Crille i detta. Jag har just bevakat landningen av killens flygfarkost och eftersom det gick bra kan jag bara lyfta på hatten och betala min respekt för killen; han tycks ha gjort en lysande insats. Som någon inne i TV-apparaten just sa så plockades Crille ut även till den tredje och helt oplanerade "rymdpromenaden" så helt knäpp kan han väl inte vara. Nä, även om jag inte tycker att han ska hamna på 100-lapparna i framtiden så förtjänar han ändå ett stort mått av beundran.
Jag måste säga att jag blev ärligt glad för hans skull när dom äntligen fick ut honom i rymden. Det är skönt att kunna glädjas åt andras lycka.

Anonym sa...

Hej Hjärtat!
Long time no see!
Ville bara sticka in skallen och önska god jul. - God Jul!

Anonym sa...

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men något är det med den där bilden. Kanske är det som lisa säger: den gamla maten på kinderna.

GOD JUL mikebike!!

Anonym sa...

God jul, bästa sursprutan!

mikebike sa...

hallå!
det handlar inte om att han blivit fet. det handlar om blicken. det är tragik i bilden. inte för att han inte längre är den idrottsman han en gång var. det finns tusen av honom som inte är tragiska. jag tycker inte stenmark känns särskilt tragisk, inte jo waldner heller och so on.

paul. njuter av livet. hmmmm tycker du det ser ut som att brolig njuter?

mikebike sa...

och god jul på ewr också;)

Anonym sa...

Han var uttagen i världslaget 94 och en av världens bästa spelare vid denna tid. Det kräver fanimig respekt och inget annat!!

mikebike sa...

john: för att bibehålla respekt måste man föralta sina bedrifter. fattar du inte det? friends in need är det första exemplet på att man kan ta ifrån mannne all ära han lyckades uppnå 94.