torsdag, juni 10, 2010

Femårsjubileum!

Idag för exakt fem år sedan föddes Bloggfrossa.

Det har varit en rolig tid. En fantastisk resa på flera sätt. Jag har sagt det förut och säger det igen. Den har haft avgörande betydelse för mitt liv på många olika plan. Det har varit kul att se den växa upp och lära sig saker med tiden. Mest medgångar men även lite motgångar. Jag har haft tur som fått många fina läsare på vägen. Inte många som i modebloggsmånga. Men ni trogna läsare som inte svikit när det där som kallas livet gjort att inläggen glesnat en aning. Det tackar jag mycket för. Utan er hade den här bloggen inte varit alls lika kul att skriva.

Och alla nya läsare. Jag blir lika glad varje gång en ny läsare hittar hit och fastnar. För att inte tala om de gånger jag blir länkad. Det är råkul. Jag gillar't.

Fem år... Det kanske är dags att växa upp lite. Bli större. Det hade varit kul. Men jag vet inte riktigt vilken väg jag ska gå utan att tappa kvalitet (tips mottages tacksamt). Det gör jag ju ändå till och från. Tidigare har jag funderat på att ändra stil men låtit bli. Bloggfrossa är bloggfrossa och får så förbli. När jag vill göra något helt nytt så kommer det bli på någon helt annan plats. Men någon form av förändring behöver nog ske för att piffa upp lite. Får filura lite till på det helt enkelt.

Som av en händelse är detta även mitt 1500:e inlägg. Det kanske inte låter så mycket. Bara 300 inlägg/år. Men det ligger mycket kärlek bakom vartenda ett av dem. Nästan. Det går i perioder. Upp och ner. Just nu rätt mycket ner. Men inte bara. Och jag känner, för första gången på flera månader, att jag börjar tycka det är kul att blogga igen. På riktigt. Kanske är det för att jag har börjat känna mig lite mer arg igen. På det där bra sättet.

Nog om det. Jag ville bara passa på tacka för tiden som varit. Hittills. Jag brukar inte göra det så ofta.

Hipp hipp hurra!


94 kommentarer:

Tuss sa...

Yay! Det här är en av de bloggar som jag har följt allra längst. Inte fem år, men hälften kanske... ^^ Alltid lika bra. Way to go!

niklas sa...

Tack själv! Och grattis till en fenomenal prestation!

Ron Obvious sa...

Tack själv! Inläggen om badhusterrorn kommer jag aldrig att kunna glömma.

Johannka sa...

Hjälp, var det inte för fyra år sedan, när fotbolls-VM precis hade dragit igång som jag satt och plöjde igenom alla inlägg dittills? Ett års inlägg måste det ha varit då. Vilket freak jag är.

lisa sa...

Grattis! Imponerande länge, måste jag säga. Och man FÅR vara lite upp och ner, så länge man inte lägger ner, och så länge man inte tar sig över broarna till Helvettesön allt för ofta, om det inte är i syfte att reka inför nya strålande blogginlägg, så klart.
Mvh f.d grannen.

Bob Dobalina sa...

Grattis! Keep up the good work.

mikebike sa...

Tuss: Hälften är gott nog :) Fan vad kul att du orkar hänga kvar. Tack för det.

niklas: Tack tack, det var snällt sagt.

Ron Obvious: nä dt hoppas jag verkligen att du inte gör :)

Johanna: heja. ja du är ju en oldtimer helt klart. fan fyra år. det är stort. du är ett bra freak.

Lisa : ja, du har ju hållit på lika länge. Jag blir väldigt glad att du läser här fortfarande ska du veta. Det trodde jag faktiskt inte. förresten. vart tog el pedro vägen?

Bob Dobalina: tack hörru. Ska försöka och lite till.

Abbes pappa sa...

Nämen. Stort grattis till femårs- och femtonhundrainläggsjubilaren! Mycket bra jobbat. Fortsätt så.

Lisa sa...

Tack ska DU ha!! Jag har följt dig i närapå fem år pratar ofta om inlägg du gjort med min sambo, börjar alltid med "du vet den där sköna snubben vars blogg jag brukar följa..." Du är skön du, hoppas du håller på länge till. Du får mig dessutom att sakna Gbg liiiite mindre efter min flytt därifrån för fyra år sen. Påminnelser om Hisingen och spårvagnsupplevelser kan behövas ibland...

da bomb sa...

Grattis som fan!

Tycker bloggen är bra som den är. Tänker du på det så är du redan grymt nischad.

Faktum är att jag kollar mer eller mindre dagligen och du finns tom med på mina Safari favoriter. Finns det nytt material blir jag lite upprymd och glad och finns det inget nytt så är det inte mer med det. Då blir det till att vänta till i morgon istället. Men helt klart, du förgyller min vardag med många skratt.

mikebike sa...

abbes pappa: Man tackar man tackar. kul att du läser. Jag fortsätter. Grattis själv förresten. du har ju verkligen lyckats med din blogg. Den är bra.

mikebike sa...

Lisa: haha fan vad kul. Veteranläsare indeed. Jag är verkligen imponerad att du följt mig så länge. Tack för det. Och fortsätt med det.

Da bomb: åhh fina ord från da bomb. blir mycket glad av dina ord. safarifavoriter minsann. Då är man uppe i smöret kan man lugnt säga :) tack.

Anonym sa...

Tack själv! Var stolt över din förmåga att totalsåga en person eller företeelse utan att det blir löjligt, småsint och... personangreppsigt.

Tack för att du bjuder på dig själv och dina egenheter.

Hur kan du bli större? Den enda gemensamma de stora bloggarna verkar ha är att de har minst en bild i varje inlägg. Kanske är det så att majoriteten av bloggläsarna inte är läskunniga?

Sofia sa...

Grattis till dom fem åren. Jag verkligen avgudar din blogg. Önskar att jag kunde uttrycka mej hälften så bra som du gör. :) jag följer dej inte slaviskt. Utan då och då. Men blir då oftast sittande tills jag hunnit läst ikapp. Och passar på att ta ngn månad från dom första åren. Läste igårkväll om när du trodde du fått en vaxpropp och tårarna rann när jag läste! Och jag har fortfarande bildre i skallen av när du hade glömt handduken på gymmet. :)

Tack för alla underbara inlägg! Hellre lite färr och riktigt bra än massor utan hjärta!

Herbie sa...

Åh herregud, jag trodde för ett ögonblick att detta var ett hejdå-inlägg. Och även nu när jag vet att det inte var det så måste jag lik förbannat gå och halsa en deciliter Silicol.

Inte sluta blogga nu. Keep up the good work!

Wagner sa...

När du har lite bloggtorka så kan du med gott samvete posta några gamla godingar.

Han som försökte dräpa chefen med gaffeltrucken. Ditt besök på Netto i jakt på snikkaffe och så vidare. Du vet bättre än mig vilka skatter som döljer sig i arkivet.

Några andra läsare som har tips på klassiker?

Tinselflickan sa...

Grattis! Det är roligt att följa dig!

David sa...

Tack för fem bra år! Underbar läsning.

Sara Hell sa...

men med den där inledningen var jag helt säker på att du skulle skriva att du skulle LÄGGA NER bloggen!! tur att så inte var fallet... :)

tessan sa...

hm. jag tror nästan jag läst bloggen sedan den startades. fan vad tiden går.

mikebike sa...

mrarboc: tack. ja jag försöker alltid ha med lite hjärta. ibland misslyckas jag och skäms. det hände nyligen. men oftast känns det bara bra.

sofia: tack för det. det är stora ord. läs så ofta du vill. jag är glad att du gör det. blir varm av alla snälla kommentarer.

herbie: nej fan. det hade varit en vissen sorti.

wagner: haha ja när tage förll ner. jag blir glad när jag tänker på det inlägget. fan vilken hjälte ändå:)

tinselflickan: tack för att du gör det. jag minns att vår första kontakt var efter att jag sågat recensenten av en irene huss-film :)

david: tack själv. hoppas kunna bjuda på mer.

sara hell: nej det ska jag inte. tanken har slagit mig och jag har varit nära men nu känns det inte så nära. jag ska ta tag i den här bloggjäveln alldeles strax :)

tessan: haha ja det har du fan. jag sa just det till J häromdagen när jag såg att du kommenterat hos henne att fan hon brukade kommentera jämt hos mig förr. undrar om hon läser fortfarande. du har inga funderingar på att ta upp din?

tessan sa...

hm, nja. det skulle ju bara bli en mammablogg om mina knasiga ungar & deras dagliga outfits ;-)

nä, men jag är för trött & disträ numer.

Freja sa...

Grattis! Halkade in här av en händelse för nån månad sen och fastnade... ;)
Ser fram emot att få läsa mer här
Ha en skön helg!

Uffe sa...

Fem bloggår är ju ungefär som 3 hundår eller nåt. Mycket i alla fall. Och mäktigt!

Kalla Kåre sa...

Grattis och hipp hipp hurra! Du håller stilen väl och 300 inlägg per år är ganska mycket, särskilt med tanke på längden och de kvaliteter du alltid anstränger dig för att få med. Då tänker jag på att det alltid är utmanande, underhållande, lagom privat, tänkvärt och ofta jäkligt kul det du skriver. Och det gäller allt från betraktelser om Hisingen och kollektivtrafik till böff och dårar på stan.

Så fortsätt du och ändra inte på något för ändringens skull. Bloggfrossa bör fortsätta växa organiskt och jag hoppas att du vill köra på ett tag till. Det här är den enda blogg jag följer mer eller mindre dagligen.

Din tacksamme läsare Kalla Kåre

Skorpan sa...

Tack! Har följt dig, nästan, alla fem år. Råkade hitta din blogg på hösten 2005 när du kommenterade en mig närstående bloggare (still active). Fan nytt var det då, med bloggar.

För mig kommer du alltid vara en av de första stora bloggarna, på riktigt. Har nog varit inne några gånger i veckan, ofta varje dag, under dessa år. Ofta kommenterat, med olika jävla användarnamn och oftast har du blivit sur, sorry.

Men du är för mig faktiskt, efter att ha läst en jävla massa bloggar genom åren, den bäste.

Jo sa...

Grattis, grattis! Du är den enda av bloggarna jag följt under åren som fortfarande finns kvar och är lika bra som alltid!

mikebike sa...

tessan: nädå det tror jag inte. det är bra för hjärnan:)

freja: gött. hoppas att du stannar då. det ska bli ett sant nöje.

uffe: tack tack. fan, din blogg är en av mina absoluta favoriter.

kalla kåre: ja du har varit med länge du. ändå har jag ingen aning om vem du är. konstigt egentligen. men väldigt kul att du gillar den och hoppas att du inte ger upp här.

skorpan: men vem är den närstående bloggaren som är still active då? nu blev jag nyfiken. haha så du är ett internet troll som kommenterar för att få mig att lacka ur :)

mikebike sa...

Jo: det gör mig väldigt glad att höra.

skorp sa...

Firren. Tror att jag vid ett svagt ögonblick nämnt detta, har ingen aning om när eller varför och minns garanterat inte under vilken signatur ;)

Huskatt sa...

Grattis!
Och du bjuder på många råa asflabb som jag verkligen uppskattar!

Anonym sa...

Grattis och bra jobbat! Har säkert läst i tre år och du har förgyllt mången tråkig arbetsdag. Du är nätets mest underhållande. Ser fram emot nästa 1500!

Kalla Kåre sa...

Jadu, Mikebike. Jag är en respektabel person och vi har en girl of Florida som gemensam bekant tror jag.

jayare sa...

Har hängt med i 3 år eller så. Och aldrig snickesnackat. Men nu är det banne mig dax. Hatten av. Du har gett mig och frugan så många garv, så tårarna har runnit, så man vridit sig i kramper. Keep it up!

Anne sa...

Grattis! Jag har varit här i ungefär två år kanske. Kommenterar inte så ofta, och skäms lite över det. Men jag läser alla inlägg, vartenda ett, och skrattar väldigt ofta.
Fortsätt, om du så bara skriver ett inlägg i månaden kommer jag läsa det också. Och jag tycker inte alls du behöver ändra på något, det är så bra som det är.

Emelie sa...

din blogg var den första och enda jag verkligen GILLADE under flera år (hittade den genom Hockeyfrossa, underbar encyklopedi för övrigt!), nu kollar jag upp en del andra faktiskt, mest musikrelaterade, de som skriver om mode intresserar mig nada, minst sagt. Hallonvägens annaler är en annan skön blogg jag verkligen gillar, men den är fett inaktiv nu för tiden, så det betyder ju att det bara är DU som gäller nu! ta åt dig! för övrigt kan tilläggas att jag tipsar om dig jämt och ständigt, kör högläsning över telefon och länkar dig på fb (för det är ju där alla är, inklusive moi) med jämna mellanrum. du behöver inte betala mig, jag gör gärna reklam gratis för Bloggfrossa är bara förjävla bra!

Currenthill sa...

Tack för en riktigt bra blogg! Själv är jag en nybörjare, bara läst bloggen sedan ett år tillbaka. Men jag har fastnat. Den är faktiskt på min topp-3-blogglista!

Anonym sa...

Grattis!
Det är stort att kunna väcka skratt och tankar, att kunna engagera och ändra folks vanor.

Det vore kul att se en "folkets bästa-lista" med tillhörande länkar till inläggen för en som inte hängt med från början...

/Bellaciao

mikebike sa...

Skorp: haha då vet jag. Vi har spelat alfapet ihop och jag slog dig. Win! vad fan var det du kallade dig då... du kan få revansch. hmmm jag har det på tungan. Jaja. hälsa firren. Det är en bra pôjk :) Varför så hemliug förresten?

Huskatt: tack själv katten. Jag uppskattar dig också.

knas och kalas: haha ja men då kör vi då :)

Kalla kåre: ahh jag känner ingen av floridagirlsen personligen, men jag är väl bekant med dem via bloggen. Nina eller?

jayare: heja, kul att du tog bladet från munnen nu då. askul att höra att ni diggar den. wow.

anne: hej på dig. är det bara så kort. känns som dui läst längre. för jag vet att du kommenterade mycket förut.

Emelie: kul att höra. mallig man blir när man blir en av de få gillade bloggarna i detta myller. Tack för reklam. jag blir asglad.

currenthill: top 3 bara... ge mig ett år till :)

mikebike sa...

bellaciao: tack tack. vad kul att du kommenterade. well jag vet inte riktigt vilka som gillats mest. det är några stycken och alla tycker olika. får se om du får några tips. sök annars på en introduktion till bloggfrosssa på min blogg så tror jag att du hittar ett inlägg med fem länkar.

TinaLinaTiny sa...

Tack själv! :D

adde sa...

Grattis Mike och ett stort tack för allt du skrivit so far.
Du har lyckats få fram en hel del guldkorn och jag har många gånger skrattat så tårarna runnit ned för mina kinder. Gaffeltrucken är en gammal klassiker som Wagner redan nämnt.

Jag har ju varit med länge också och jag måste hålla med da bomb om att du redan är ganska nischad, så där finns väl inte mycket mer att önska.

En annan sak som tilltalar mig mycket är din ständiga jakt efter nya formuleringar, ord, beskrivningar och liknelser. Jag skrattar många gånger mer åt en mening eller ett ord än åt vad inlägget handlar om. Eftersom jag själv gillar att skriva vet jag hur länge man kan sitta för att hitta exakt rätt sätt att beskriva någonting, och du har verkligen talang för det, det känns att du har roligt när du skriver.

När man tänker på hur mycket tid du lagt på din blogg genom åren och hur många skratt du bjudit på så är det fantastiskt att du inte tjänat en spänn på det.

Återigen, stort tack!

Lola sa...

Oj! Jag kan bara instämma i hyllningskören.
Fett bra blogg!
Och vad skulle du ändra till det bättre?? Varje inlägg har sitt liv och är verkligen underbar läsning. Mer eller mindre. Hur du skulle utveckla bloggen... väldigt intressant att se hur du menar, för den är redan top notch.

Nina sa...

Grattis och hurra! En av mina favoritformuleringar av dig är från inlägget från en konferans i Varberg tror jag det var. Du skrev om nån tanta som sög "jävligt ofranskt på en Gul Blend" tror jag det var. Haha, så jäkla bra. Heja dig och tack och lov att du fortsätter!

Nion sa...

Grattis! Fem år alltså, undra hur många år av dem jag varit med. Inte alla men säkert tre :) Fortsätter du blogga så fortsätter jag läsa!

Anonym sa...

Mike: Jo, jag inser att jag har lite skratt att ta igen i sommar. Tror att jag kommer få tvättbrädemage bara av det. Säkert.
/Bellaciao

Anna sa...

Nu kommenterar jag för att visa att du har en läsare till (som aldrig har kommenterat förut). Jag har följt dig länge och du har förgyllt mitt liv. Fortsätt fortsätt!

Hans sa...

Tack Mikebike! Jag har följt bloggen i 4 år nu tror jag. Roligaste som finns på nätet. Och att läsa Tuffast av alla parallellt gör det bara bättre.

Madde sa...

Det är vi som skall tacka! Keep it up!

Nemo sa...

Förslag till utveckling av - undertext ... ja, du kan ju sånt där bättre... men ändå

"Bloggfrossa - nu lite fetare, och därmed godare"

"Bloggfrossa - när din egen ilska inte räcker till"

Tack för alla inlägg so far - har hängt på sedan höst -05 - då började jag läsa bakåt och fann en given plats att återvända till.

Vågar jag hoppas på fem år till?

Kalla Kåre sa...

Yes, den utan frisyr, ja.

Sara sa...

GRATTIS!!! Och tusen tack för underhållningen! Finns nog ingen annan blogg jag läser som får mig att bokstavligt skratta högt så som din. Det kvittar att du inte skriver flera inlägg om dagen - de du skriver är så bra att de räcker länge! Din förmåga att uttrycka dig är outstanding! Och stor guldstjärna för att du svarar på varje läsarkommentar! Många utropstecken blir det...men heja dig!

Karin sa...

Det är vi som ska tacka! Denna blogg har förgyllt min vardag i 5 år, jag har hängt här sedan hockeyfrossa fick mig att frusta kaffe genom näsan. Heja heja!

Von Braun sa...

Har ju nyligen gett mej in i blogg-djungeln. Eftersom jag anser mej själv vara en häftig människa som gärna vill stå lite utanför det som alla andra tycker är häftigt, har jag valt att rata bloggvärlden. Kalla mej "underground". Kalla mej "Kapten Sabelsork".

Men i och med att kappan vände (kanske har med ålder att göra, man överger lättare sina ideal, sina principer och sina muskler nu för tiden.) så träffade jag på denna eminenta verklighetsbetraktelse. Forsätt! Skönt att någon tar itu med dessa problem, så att vi andra (och jag i synnerhet) slipper. Då jag ofta är alltför håglös för att ens orka börja. Jag sitter mest och muttrar för mej själv.

Men nu har jag ju dragit igång en modeblogg med min vän och vapendragare. Hoppas att det skall leda till ekonomiskt oberoende och många gratisprodukter.

Grattis på födelsedagen! ;)

mikebike sa...

tinalinatiny: :)

adde: ja fan, du är en av de jag vet uppskattar och lägger märke till när jag jobbat lite extra med en text.

lola: ja vi får se vad som händer. troligen inte så mycket. men nåt kanske.

nina: haha ja det var en målande beskrivning. smögen var det dessutom :)

nion: tre år och så är du helt ny i kommentarsfältet. härligt.

bellaciao: haha ja läs på du. berätta gärna vad du tycker nån gång.

anna: hej på dig nya anna. förgyllt ditt liv. inga små ord direkt. mallig blir jag. många annor är det så det är svårt att hålla reda på. kul att du kommenterar. gör det gärna igen.

hans: Ja hon är bra. när hon inte ljuger hittar på skoningslöst.


nemo: ja du är en av de första jag kan minnas började läsa som har hängt kvar frekvent. kul som fan. konstigt att vi aldrig sprungit på varandra. och by the way. jag jobbar på det. börjar ge resultat nu. fetman alltså. har krympt tre kilo på fyra veckor nu.

sara: jag försöker vara bra på att svara. ibland hinns det inte med tyvärr. men jobbar på att skärpa mig. fan vad glad jag blir varje gång jag hör någon som säger att de skrattar åt mina inlägg. det är stort för mig.

Karin: shit. då är du en av de äldsta. det betyder mycket ska du veta. tack.

von braun: jag har lagt märke till dig här. har inte riktigt fått kläm på din blogg än men jag har just börjat kolla. hoppas du fortsätter läsa här och skickar över lite av dina modebloggspengar nån gång. Jag har inte tjänat en spänn via den här bloggen, pga bloggen absolut men inte här.

/dab sa...

Har följt dig i några år. Halkade in här av en ren slump (sökte på nedsättande saker om Hisingen.) Med alla kommentatorer känns vi som en stor och arg familj. Jag känner viss stalkervarning på dig: funderar på var du jobbar, vilket dragigt landshövdingehus du bor i och vilket gym du svettas i - haha. Mer aggressioner till folket! Starkt jobbat.

Flash sa...

Congrats Herr mikebike !!
Tror jag har hängt på din blogg i minst 4 år iaf. Och allt som oftast framkallar den såna där tokskratt som blir sjukt jobbiga att dölja på jobbet (sitter i kontorslandskap). Har du provat att tokgarva med stängd mun någon gång så vet du vad jag menar. Om du någon gång känner att du vill twista till det här på bloggen så skulle de ju sjukt kul om du lyckades smygfota alla karaktärer du skriver om. Anyway...jag lyfter på hatten och tackar för en riktig kioskvältarblogg!

mikebike sa...

dab: inte stalka. inte bra :)

flash: tack så mycket. kul att du finner den rolig. Det gör mig extremt glad.

von Braun sa...

Mike:

Vårt försök till en blogg är inte mycket att få kläm på, eller så är det just det. Det är helt enkelt ett korrespondansarkiv mellan två individer som känt varandra för länge.

mikebike sa...

haha. ok ska kolla iaf!

Fuskfrallan sa...

...var det ju. Har inte spelat sen du fubbade dig till den grymt orättvisa segern.

mikebike sa...

fuskfrallan: haha ju just det. nä kanske dags med revansch då?

JAC sa...

Grattis! Det är en fantastiskt fin blogg du har, den är sådär mysigt bitter! Jag har följt dig ett bra tag av dem där fem åren och jag hoppas inte att du slutar. Nånsin.

von Braun sa...

Mike;

Hehe uppskattas, förvänta dej inga stordåd bara.

Skrymta sa...

Jamen grattis.

Burgschki sa...

jag gillar att du, trots ditt stora läsarantal, alltid försöker svara på kommentarerna du får.

Anonym sa...

Ju surare och mer spydig du är, desto mer njuter jag av att läsa. Allt sånt som man egentligen inte bör gnälla på får sig en rejäl omgång i din blogg. För min del får du gärna köra på i samma spår!

Hisingebo...nej skojar bara sa...

Ändra ingenting! Fortsätt styra den mest underhållande bloggen spikrakt framåt med kurs mot Waterworld! VIVA ZAPATA! ANDELES ARRIBA!

Blancaflor sa...

Sanks själv!

Go gôbbe från Götet sa...

Stort GRATTIS i efterskott och samtidigt stort TACK för starkare magmuskler! För visst blir magen starkare av att man gapskrattar ofta?

Här får du en festlig present. Lite kul . . . även signaturen under första kommentaren ;)

Ha dé gôtt!

Hanna sa...

Hurra för din blogg! Och grattis. Jag gillar din blogg väldigt mycket för att du har långa inlägg som alltid, eller ofta, eller för det mesta, bygger på nån form av eftertanke med en problemformulering, en argumentation och slutligen nån form av (hypo)tes. Och det allra bästa är såklart att det är skrivet med en sån svärta och uppenbar frustration som gör det väldigt underhållande och inte alltför sällan igenkännande. Keep it up! Och bli inte för vuxen. Vad det nu innebär.

Anonym sa...

Grattis! Och tack för en underbar blogg!

mikebike sa...

jac: tack tack. nä just nu börjar jag snarare känna ett sug efter att börja än att sluta:)

von braun: jodå :)

burgschki: ja jag försöker göra det. det är det minsta man kan göra tycker jag. men ibland hinns det inte med. men jag läser allt och tycker mycket om.

skrymta: jamen man tackar igen då :)

matildasfikarum: jamen, nån måste ju gnälla på det :)

Hisingebo: härligt med lite självdistans från ön. love it. klart jag fortsätter.

blanca: halloj på dig. ja du har ju varit med ett tag du också :) kul att se dig här.

go göbbe: tack tack för att du inte tröttnar :) haha ja jga har kört ett par inlägg i translate. blir helt skruvat.

mikebike sa...

hanna: bra analys. låter bra när man ser det så :) tack för att du läser.

annym: tackar själv.

Alley Cat sa...

Grattis Mike! Jag hoppas på minst fem år till... Tack för alla skratt du givit mig genom åren.

Anonym sa...

Mike, ett stort tack ska du ha för dina fem år av superbt bloggande. Jag började följa din blogg för 4 år sen och har med vissa undantag följt den rakt av.

Du är grym, keep up the good work.

Niclas i Stockholm.

Anonym sa...

Oj vad tiden har sprungit på.
Jag hittade hit genom Hockeyfrossa och har sen dess varit en trogen läsare. Du hade bloggat 2-3 månader så det går nog att säga att jag varit med sen starten. Har dock inte kommenterat många ggr. Kan nog räkna dom ggr på 10 fingrar. Vet dock inte under vilket eller vilka namn jag kommenterat.

Blgebo

Thomas sa...

Keep on rockin' in the free world!

Spader Ess sa...

Grattis och Keep on going.....

mikebike sa...

Alley: hej på dig. Fan vad kul att du fortfarande läser. Det trodde jag inte. Kul. Tack så mycket själv.

nicklas: tack som fan.

blgebo: åhh, ja det är onekligen från början. Kul. fortsätt läsa så blir jag glad.

thomas: självklart :)

spader ess: tack sak du ha. en av de mest freekventa kommentatorerna är du. tack för det.

Zeb sa...

Jag hittade hit av en ren slump när jag googlade på Zeb Macahan. Du skriver med inlevelse och de flesta jag visat Bloggfrossa har tyckt som jag. Att du är klockren! Fortsätt i samma stil. Men du, våga vara lite kaxigare. Du har attityden till det.

tiggerrr sa...

gratulerar! har nog sagt det förut, men det är en väldigt bra dag att fylla år på (samma som undertecknad :)).
har inte hängt med i alla åren, men väl i fyra...för fyra år sedan blev jag nämligen övergiven av min dåvarande på min födelsedag eftersom det var fotbolls-vm. jag var något bitter och hade hört någonstans att det här skulle vara bra läsning då :) och det var det. men det är jävligt bra läsning annars också!

Anonym sa...

Tack själv! =)//Eva

Anonym sa...

grattis på femårsdagen!
jag hänger med minst fem till :)

Anonym sa...

Tack själv! Har blivit en god vana att klicka in här lite då och då. Fastnade permanent när jag läste dina inlägg om skratt-terapigrupper, haha jag har också drömt mardrömmar om att jag varit mitt i en cirkel med tomskrattande människor, huvva!
// Rebekka

Anonym sa...

Jag tror jag vinner vem som läst längst inte för att det spelar någon som helst roll. Har skrattat så magen krampat många gånger och gått irriterad från datorn många gånger också. Du skriver fantastiskt!

/dorro

mikebike sa...

zeb: haha ska tänka på det :)

tiggerrr: haha fan jag visste inte att det var så du hittade hit. kul. och ja det ringer en klocka om att du fyller på samma dag. en bra dag. grattis du med :)

Eva: :)

Kapybaran: bra då har jag garanterat en läsare i fem år till då. då kör vi :)

rebekka: haha ja fy fan vilken mardröm. kul att du är permanent nu. jag gillar't.

dorro: tackar. haha ja du har nog läst längst även om det var under tvång i början :)

simon sa...

grymt bra! minns när jag hittade hit för typ 2-3 år sen och råskrattade mig igenom alla gamla inlägg under en helg. en fantastisk helg är vad det var!

Andreas i Stockholm sa...

Grattis Mike! Du vet väl att det är de fem första åren som är de svåra? Härifrån kommer det bara att gå bättre och bättre (om det nu är möjligt, med tanke på nivån hittills).

Andreas i Stockholm sa...

Måste bara kommentera igen. Alltså, nu har jag suttit och stickprovsläst lite här och där... Fan Mike, Bloggfrossa är verkligen en kulturskatt. Trots att det tagits upp vid flera tillfällen av olika läsare, så måste jag upprepa det. Ge ut en bok för fan. Det förlag finns inte som inte skulle se potentialen, och om de finns så har de inte i branschen att göra :-)

mikebike sa...

andreas: nu är du så där snäll så jag blir både mallig och lite rörd. tack tack. och hahaha ja fan jag tror att det börjar släppa nu. nu blir det åka av. äntligen :)

Daniel sa...

Har följt din blogg i alla dessa år sedan jag blev hitlänkad från din smått legendariska hockeyfrossasida.
Du är bara bäst.

Anonym sa...

Läser ikapp lite efter Sweden rock. (Helt fantastiskt att ha 5 inlägg att läsa) =))

Ett stort grattis till dina grymma 5 år, jag har nog läst hälften av tiden. HELT GRYMMMMMM Blogg.

Givetvis är det vi som skall tacka för alla härliga inlägg och massiva skratt som din blogg gett upphov till.

Keep up the good work.

Johan I Majorna

mia sa...

GRATTIS! Jag började följa din blogg för ca 1 år sedan.
Och tack för det året. Jag kommer att fortsätta läsa så länge du har den kvar.
Du har underbar humor! Tycker inte att du behöver ändra något i din blogg. Fortsätt bara precis som vanligt :)