onsdag, mars 15, 2006

Två otäcka upptäckter på en lunchrast

Nu på lunchen gjorde jag två upptäckter. jag ska inte gå så långt som att säga fasansfulla men otäcka helt klart. Jag var på H&M för att kitta upp med ett vitt snutlinne. När jag hittade dem så hamnade jag i valet och kvalet mellan medium och large och var tvungen att prova.

Första upptäkten:
Jag har gått och blivit en largekille. Fan, jag som alltid varit en mediumkille. Min kompis P lugnade mig med att det var inget att oroa sig med. En storlek på HM kan betyda vad fan som helst. Jag började svettas. Det betyder ju att jag tekniskt sett kan vara en xl-kille. Jag får hoppas att det är två hårda boxningsträningar som gjort mig så biffig redan.

Andra upptäkten:
När jag stod där och kände mig rätt nöjd i mitt largelinne så ser jag plötsligt något jag inte sett innan. Inte så tydligt iallafall. Jag har börjat få hår på bröstet. Goddämit. Jag har varit helt ovetyande om den vansinniga utvecklingen. Jag har ju vanlig glödlampsbelysning som ger det där saggigt gula ljuset. HM:s provhytter har fluorescerande belysning vilket är jämförbart med spermalamporna de har i CSI. Finns det nåt där så syns det så att säga.

Det är inte så att jag har en mäktig ryamatta. nej nej, mer ett glest kalhygge av ganska ljusa och spröda hårstrån. Aaaarrrggh! Jag har gått och fått en mopedmustasch på bröstet men det är inte det värsta i kråksången. Det värsta är att vid närmre kontroll så såg jag att hårstråna verkad växa uppåt. Det såg fan inte klokt ut. Precis som att min kroppsbehåring tröttnat på sin värd och planerar ett attentat. Tänkt om jag vaknar en natt av att min skabbiga bröstmatta försöker strypa mig. FY FAAAN!

Det känns som min egen kropp sviker mig. Om utvecklingen håller i sig vet jag inte vad jag gör. Jag får väl joina klubben och sätta mig i kön bland alla dom som vill beama bort sin intimhårväxt med laser.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, du börjar bli gammal, nu kommer behåringen i öronen sakta komma krypande...... Skaffa en schysst pincett och låt din fru göra jobbet

Anonym sa...

eller unna din fru känslan av att få stryka över en behårad ( nåja) bringa. Mums!

Joshua_Tree sa...

Och vad är det på fel på large då? Va? Allt mindre än large är ingen riktig man!

mikebike sa...

inget fel på large. men när man är van vid medium och nöjd med det då är det oroande att bli large helt plötsligt... jag har inte vant mig vid min largeidentitet än bvara;)

Nat sa...

Hahahahahahahahahahaha,
herregud vad skönt att få skratta lite.

"Tänkt om jag vaknar en natt av att min skabbiga bröstmatta försöker strypa mig."

Hahahahahahahaha

Annelie sa...

Trodde att det var "pop-smal" som gällde?? ;) Finns pop-large?

mikebike sa...

hahaha fan annelie måste du korsfästa mig med rostig spik nu också... pop-large hohohoooo...

hej jag heter mikael och jag är pop-large. fan vad bra!

Anonym sa...

hehehe du är säkert sådär sexigt blek dessutom så att de få stråna ser ännu mer missplacerade ut :)


jag är påväg att krympa igen , det är lite kul men inte för plånboken , iofs kommer jag i mina kläder från min smalare era

grüss gott i Marocko

lisa sa...

ha ha, jag läste lagerkille.
Då blev medium plöstsligt en så´n där synsk eller vad det nu är. Fattade ingenting.
Grattis till pizzabagarbröstet.

adde sa...

Låt inte frugan göra jobbet! Been there, done that, no good!! Hetaste tipset för att slippa ha flätor ur öronen och hästsvansar över läpparna är att investera i en nästrimmer:
http://www.spangajarn.se/hushall/kroppsvard/obh_nordica_nastrimmer

adde sa...

Oj, länken gick av, klipp in detta:
http://www.spangajarn.se/hushall/kroppsvard
/obh_nordica_nastrimmer

mikebike sa...

pizzabagarbröstet.. hahaha!

adde. vaffan ska jag med nästrimmer till? jag har inga probs med näshår. inte heller öronhår. det är glesbygden på bröstet som är otäck;)

johan sa...

Inget att vara ledsen för att du blivit en largekille. Large är respekt. Håret på bröstet funkar bra att ta bort med veet (finns på ica bl.a), så länge det är tunna hår. Chuck Norris har väl sjukt hårigt bröst i och för sig, så det borde vara ok..

Henrik sa...

Jag har också den där känslan av att min kropp är allierad med mig och sedan får den ibland för sig att totalt svika en. Man blir alltid lika besviken.

adde sa...

Mike: Om du tror att hårpåsarna nöjer sig med att ockupera din bringa misstar du dig. Jag har några års försprång och mitt tips om att köpa nästrimmer grundar sig på jobbiga erfarenheter som påverkat hela min världsbild. Du kommer inom kort att behöva ansa både näsa och öron, annars kommer du att se ut som någon av gubbarna som verkligen var med på den tiden OS gick i Stockholm. ;)

Pollyprettypants sa...

Skönt att höra att även killar inte gillar HM:s provhytter eller sizesystem...för det måste ju vara fel på deras storlekar eller hur???

Cliff Hanger sa...

Tss... Kom igen när du har skaffat hår på ryggen! Det har alla riktiga män. ;-) Ha det så bra i Marocko. Se upp för alla jobbiga försäljare och tiggare bara (jag var där 2003).

Stefan sa...

ha ha!

skön story.. du skriver fett killen!

Anonym sa...

tredje upptäckten

Upptäckten stavas med "c"

>:]

/truebiker

Anonym sa...

oroa dig icke!det är sällan nån blir strypt av sin egen kroppsbehåring.hahahahahahahaha
large e väl okej.
du e nog snygg ändå!

happyhappy sa...

men jag då!
lider av gruvliga abstinensbesvär!

happyhappy sa...

happy gillar män med hår!