söndag, mars 26, 2006

Sveriges tråkigaste - ett potentiellt massförstörelsevapen

Till skillnad från vad många tror så ligger sverige inte direkt i lä när det handlar om utveckling av massförstörelsevapen. Tvärtom. Sverige sitter på ett potentiellt och framförallt mycket potent sådant, långt mycket lurigare och mer ondskefullt än klassiska kärnvapen eller biologiska stridsmedel. Otäckheternas allra ytterligaste klimax.

Ponera att Sveriges (kanske världens) två absolut tråkigaste männiksor, Lars Adaktusson och Laila Freivalds, skulle ingå en kärleksrelation. Pang! Där har vi det.

En lovefusion mellan dem skulle kunna skapa långt mycket mer förödelse än Nagasaki och Hiroshima sammantaget. Tillsammans skulle deras auror sprida sig som ett aggressivt fågelvirus gånger tio. Genom tv-rutorna och rätt in i de svenska folkhemmens vardagsrum. Vi skulle stå helt värnlösa och tråkas ihjäl, sakta och mycket plågsamt. Går det att föreställa sig nåt värre. En medial pandemi.

Jag har funderat länge och kommit ram till att de båda utan konkurrens är de tråkigaste människorna som avlats fram. Freivalds är så slätstruken och intetsägande att hon med sitt stelopererade anlete och otroliga talanglöshet i alla former av mediala sammanhang blir underhållning i dess renaste form. Lars Adaktusson lyckas framgångsrikt alltid framstå som så tråkig att han blir rolig. Det är snudd på diaboliskt ironi - ett mind game av rang.

Jag höjer ett varningens finger mina vänner.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Sorry men du har faktiskt fel. Det ultimata tråkförstörelsevapnet uppstår när en fusion mellan LF och (aaahhh! Han är så jävla trist att jag inte ens kan komma på namnet!!) moderat, Ah, nu kom det: Carl den vedervärdige Bildt! är ett faktum. Jäck! Mår pyton av enbart tanken

t.b.f.t.e. sa...

Eftersom det alltid ser ut som att Lars Adaktusson krämar ner byxorna så fort han träffar en toppolitiker (eller annan mäktig person) och helst via sattelit så skulle han gå runt och se rodnande ljuv ut hela tiden, om de skulle vara en kärleksfabrik. Tänk om de skulle ha förhållande via sattelit, det skulle vara än mer förödande än om de faktiskt tog in på hotell.

mikebike sa...

anonym: alltså jag måste säga att jag tycker CB är ett vandrande nöjesfält i jämföresles med LA. upphör tänka i politiska termer. tänk på personerna;)

jag utmanar alla... försök komma med två tråkigare än de jag listat. det vill fan till att de är trista om de ska klå LF och LA ;)

patrique sa...

bosse ringholm. han behöver inte ens någon partner, han är lite som en superhjälte. boredom man strikes again!

Joshua_Tree sa...

Instämmer med Patrique: Bosse Ringholm. Och Kristina Lugn.

mikebike sa...

äh fan kristina lugn är ju skitkul ju. på riktigt. bosse ringholm är jävligt tråkig men når inte riktigt upp i adaktussons mått tycker jag. men blir liksom förbannad på bosse. adaktus väcker inga känslor.. han är närmast våldsamt tråkig.

Nino sa...

tjena du, jag förstår att marocko var en sällsam upplevelse ja, haha. Och du, jag är nästintill benägen att hälla med i den här frågan, men jag tror till skillnad från nagasaki och hiroshima att skada kommer långt senare, när man minst anar det. Därför är detta massförstörelsevapen ännu farligare.

Stefan sa...

sömnpiller av rang är slamkryparen Hasse Aro - finns det någon mer "ickepersonlighet" som får så mycket medialt utrymme?

Hanna sa...

Ärligt talat så är det faktiskt mer oroväckande att Carola och Runar har en son tillsammans... Inte på grund av tråkighetsfaktorn, utan det faktum att ungen har två av Sveriges mest skrämmande personer till föräldrar. Fatta hur illa det kan slå?

Cliff Hanger sa...

Mikebike, du och många andra har kanske helt fel om Adaktusson. Skenet kan bedra. Här är i a f en TV-producents åsikt om Adaktusson (och några andra):

"...Martin Timell fantamej är det vidrigaste i människokropp jag träffat nån gång, att Robban Aschberg är ett geni och att Lars Adaktusson borde byta jobb och bli komiker. Den killen har känsla för tajming".

Här är hela artikeln:
http://aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,796838,00.html

Cliff Hanger sa...

Jag gör ett nytt försök med länken (annars kan du googla på Lars Adaktusson komiker).

http://aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,796838,00.html