tisdag, mars 21, 2006

Marocko del 2

Hmm far skriva snabbt har bara 4 minuter internettid kvar.

Kul att jag fick sa manga kommentarer pa senaste inlagget. hinner intye lasa dem har for jag sitter pa dyr modemuppkoppling men jag ska ta mig tid nar jag ar hemma igen.

Allt ar fortfarande valdigt bra om man bortser fran att jag fick dirre for forsta gazngen idag nar jag lag vid poolen. Vet inte om det var for att jag bestamde mig for att ta en alkoholfri dag idag. man kanske inte ska trixa sa och bryta monster. Imodium... for forsta gangen forstar jag reklamen... ni vet... Ahh nej diarre (nar man som minst behover den).

Jag vaknade och kande mig allmant fet och bakfull idag. Otrevligt. Lyckades tokpruta pa en klocka (en dieselkopia). forsaljaren var rasur och sa att jag var "a verry verry bad man" men jqg vet att sa fort man far kopa nat sa ar man blast men denna gangen undrar jag om jag inte gjorde en bra affar. D o H var inte valkomna att forsoka deala till sig ett bra pris. Han ville inte salja mer till oss och bad os ga. jag flabbade men tyckte lite synd om tjejerna som inte fick kopa guccikopior till rimliga priser.

Har inte gjort sa mycket mer... eller jo jag har provat biden vi har pa hotellrummet. I Marocko ar det lyx att tvatta roven i lagt monterade porslinshandfat. De har inte fattat att det ar fett ute.

Sedan har vi upptackt att vi hatar fransman. Jag har bestamt mig for att sluta ga sa hart at tyskar. Fan vad otrevliga fransman ar alltsa. Vi har mycket grodor pa omradet btw... bast att de passar sig:)

Jag tycker aven att marockansk forsaljningskonst ar forkastlig. man fart lust att ge de javla gatuhasslarna en backfist nar de kor sitt tugg: bara titta det ar gratiz, bara titta inte kopa, titta titta det ar billigt... osv. Jag har funderat pa om man ska lara dem lite svenska sa att de kan valkomna nasta turistsvin med frasaerr som "kom och titta ditt javla pundhuvud" och "titta titta din morsas fitta"

Jaja, vi far se. Jag skriver mer nar jag landat i gbg igen. Jqg borjar arligt talat trottna pa gratissprit och atsamycketduvillbufé... men solen kan jag leva med.

9 kommentarer:

Mikael sa...

Aah, underbart. Ta med dig lite plussgrader till Sverige. Thanks!

Nemo sa...

Synd att du inte är hemma och kan frossa i det "laglösa landet" på andra sidan...

http://www.gt.se/index.jsp?a=548279

adde sa...

Vi som inte har ett eget liv utan lever ditt via Bloggfrossa kommer att stå och välkomna dig när planet tar mark.
Kafferepet i P3 sög förresten hårt i måndags, men det anade du väl?
;)

luciferr sa...

Yes, yes, yessss!!!


En ny "Holm-gång" månne?


Jag svär att jag alltid har vetat om det.

Sen den där gången hans pubertala son skulle kablas ut över vårat stilla julfirandes och omedvetna avlånga land. Och det följande hotet om stryk till SR-killen som kommenterade hans sons bristande tevekvaliteter. Jag menar, I'd love it!! Det vore min dröm att få egga det där fanskapet till att (försöka) ge mig stryk. Vem fan tror han att han är, nån djävla cowboy á la Eastwood eller?!

Fan, jag skulle se till att han sitter med titanskruvar och -kranium i nästa intervju! Vidare skulle jag smyga in en kimura, transition till uma plata och till slut sabba hans chanser till fler missfoster till barn. Sätter man ribban, flyttar forum från diskussion till hot om våld, då får man leken tåla helt enkelt.

(Oj! Det här blev sjukt brutalt, känns lite som celebrity deathmatch fast på riktigt. Jag var bara tvungen, blir sjukt spyfärdig av snubben. Fram med Needles! Fram med Needles ... kampsångerna skanderar avtonandes i solnedgången till tonerna av Ennio Morricone)

Anonym sa...

dirre är sånt jäkla skönt uttryck.


dirrefis är ännu skönare :)

Stefan sa...

koltabletterna hade gjort din dag mindre rinnande kamrat...

nåväl även tarmarna måste få leva lite på semestern ;)

Player sa...

Även om gatuförsäljarna bara gör sitt jobb är de fett störiga. Jag har aldrig varit i Marocko så jag vet inte hur de är just där, men jag vet hur gatuförsäljarna är i Thailand. Fy fan! Det var speciellt en äcklig liten jävel som alltid sa: "Tjena kompis" Hur mår du? Köpa billig fin kostym!"
Samtidigt som han alltid vill ta i hand och hålla kvar. Alltså finns det nåt värre?! Fan vet var han haft den handen?!? Sen måste de lära sig: Ett nej är ett nej! Jag vill inte ha deras fula uppsydda thailändska kostymer som ser ut precis som just fula uppsydda thailändska kostymer.

mikebike sa...

Jag tror nog de är av ungefär samma kvalitet vart man än kommer. Försäljarna alltså. De var fett jobbiga i marocko men de som hade riktiga butiker var lite bättre än de på marknaden. Fy fan vad jag hatar marknader. tror man sig göra ett klipp så är man alltid blåst om fan. Jag skullei nte hålla med om att de bara gör sitt jobb. gör man sånt för att överleva är man ett as så enkelt är det.

koltabletterna... hmmm ja dem hade jag inte men jag hade imodium och de var grymma. tre av fyra vuxna blev dåliga i kistan och alla botades av imodium.

Lore sa...

Jag vet att jag sitter och rotar i arkiv, men jag kan inte låta bli att kommentera. Kommer det som en nyhet att fransmän är dryga?! Det är väl för guds skull det de är mest kända för?