fredag, mars 31, 2006

Jag är från Barcelona

Idag vaknade jag av att Juniorette kom inspringande tidigt i sovrummet och ville visa sina solglasögon som hon fick igår. Charmigt. Nåväl, inte efter att man svirat i sig en massa starköl på krogen kvällen/natten innan.

Jag var på Gump igår och spanade på "I'm from Barcelona". Man blir väldigt glad av deras musik och spelningen var riktigt bra. Jag hade sett fram emot att se de där jäkligt foxiga systrarna och de var faktiskt finare i verkligheten än i videon. Trevliga var de också. Dessutom var jag där med människor jag tycker om så då kan man väl nästan säga att det var värt en baksjuka...

Om det inte vore för att jag föll för det gamla trixet som jag fallit för så många gånger. Korvmannen stod utanför och fräste upp feta chorizos och korvtarmen ropade "hej jag vill ha". Jag borde lärt mig vid detta laget att hans korvar är ett nono-nocando men ölen lurade min hjärna att what the fuck jag klarar mig denna gången.

Inte en chans. Jag vaknade och insåg att det var lika kört som alltid. Inte nog med att mina bakfyllor alltid är svåra som det är. Med en smutsig chorizo som topping så pajar magen ur helt. Det är som att frivilligt utsätta sig för en bakteriesjukdom. Det är liksom säkrare att dricka kranvattnet i Mumbai. Jag undrar vad den korvmannen gör med korven egentligen.

Inget förutom maginfluensa trollar till splitterkonsistens på tarminnehållet. Goddäm, men jag vet att jag kommer att göra det igen och igen och... ända till jag dör. Att säga jag ska aldrig mer köpa korv är som att säga jag ska aldrig mer dricka.

När man kommer ut från ett mysigt ställe med bra musik och ett par öl för mycket innanför västen så är korvmannens dragningskraft otroligt stark. Man kan försöka intala sig att man bara kan gå förbi men innan man vet ordet av står man där och beställer "en feting extra allt". Och då är straffet redan ett faktum.

Jag har haft en tung dag men nu lever jag igen.

8 kommentarer:

lisa sa...

det ryktas att vitpepparkorn är bra. Före korven, men kanske efter ölen. Du får ta med dig pepparkvarnen ut...
jag har just druckit en öl för mycket och botar det hela med hembakade kakor. Gött.

Anki- en av systrarna.. sa...

hi hi, jag vet vad vissa gör med sina korvar..
Jag satt i bieln utanför elgiganten o väntade på sambon som handlade.. O där utanför står alltid en korvsnubbe.
Sitter där o stirrar på han, varför vet jag ej, då tarn ahn en kniv, slickar av den, sen sticker han ner den i korv nr.1, sen slickar på den igen, typ som för att känna om korven e vam helt igenom, sen sticker han ner kniven i korv nr.2 o upprepar sedan proceduren tills han hade testat alla korvar..
Jag äter aldrig korv hos korvgubbar efter detta om jag säger så..
Mike- du har alltså kanske någon härlig korvgubbes DNA i dig ;)

Cliff Hanger sa...

Man ska inte märka ord egentligen, men bara för att du kom med elakt förtal om Hammarby, ber jag dig förklara var Mombay ligger.

Thérèse sa...

Bakfyllor och barn är en jobig kombination - jag vet! Men du är väl inte för kemiskt lobotomi som du skrev omden tyska pojken.

mikebike sa...

lisa: jag har hört det där om vitpepparkorn mot bakfyllan och jag har svårt att trp det men allt är ju värt att prova. har ju provat ALLT annat. men jag är rädd att fem kilo peppar inte gör att man står pall korven. those dirty dogs.

anki. om det bara vore så väl. det skulle inte räcka för att fucka upp min mage så. jag tror de använder korvarna i nåt perverst sammanhang innan de hamnar på sista utposten och blir fyllekorv.

ahhh mango... nog förstår väl även en hammarbyare att jag syftade på Mumbai? ;)

therese: hehehe nä therese jag är inte för kemisk lobotomi... ibland måste man bara ta i lite för att illustrera upprördhetsnivån;)

Anonym sa...

detta är det enda jag jag har lärt mig.

jag köper _aldrig_ korv av de smutsiga asen som försöker fucka upp ens liv.

Inte sedan jag åkte på magsjukan ifrån helvetet.

Just say no!

Rogga sa...

Jag vet, därför betalr jag aldrig för dem utan springer. Hahahaha

Cliff Hanger sa...

En annan sak: Senast jag åt en chorizo, direkt efter att ha kommit ut från en nattklubb, brände jag fan sönder hela munnen. Min härdade bajenvrak-mage klarade sig dock finfint.