tisdag, april 30, 2013

Pinsamt!

Appropå goa gäng. Det blåser en skitstorm kring Vakna med NRJ-gänget efter deras pinsamma "blåsning" förra veckan, när de ringde upp ett Bieber-fan, lurade henne att hon skulle få träffa sin idol och yada yada yada. Sedan flabbade de ut henne och förklarade att hon var så jävla blåst. Tjejen började gråta och det blev en aningen tryckt stämning. En på det hela taget jävligt ocharmig busringning som passerade. Sedan gick programmet vidare och allt var som vanligt igen.

Om det inte hade varit för att mängder av lyssnare hörde av sig och tyckte att de var riktiga svin. Kritiken blev massiv och började läcka ut i alla sorts medier, varpå röven Martin Björk och hans rövkompisar först försvarar sig med att det var tjejens brorsa som hade tipsat och att det därför skulle vara ok... men den lätte gick inte serrö. Kritiken fortsatte att växa och Hanna Fahl gick ut och slaktade dem i DN vilket blev någon sorts startknapp för en upploppsstämning på internetz där hatet mot NRJ-asen utvecklades enligt någon slags exponetiell tillväxtmodell.

As.
Och där och då när de annars så glada radioaporna står där och skiten haglar dem i ansiktet. Då går de ut och säger att det var en sketch. Att det bara var en tjej på redaktionen som spelade det ledsna fanet. Nice. Det var alltså inte bara en uppvisning i dåligt omdöme. Det var alltså en av de mest talangbefriade och värdelöst exekverade sketcher som någonsin sänts i etermedia (och då räknar jag ändå in lilla al fadjis samlade verk och all annan lyteshumor). Om det nu är sant för det låter helt ärligt inte så lite efterhandskonstruerat. Varför skulle de vänta med sanningen? Som om de tyckte att det fanns så mycket verkshöjd att det var värt att låtsas en vecka.

Gött jobbat gänget. Fy fan vad dåliga ni är!

9 kommentarer:

Suzan sa...

Woups!

Greve Kycklingben sa...

NJR-chefen - Fattar ni vilken shitstorm ni skapat med er jävla blåsning?
- Martin & co - Ja, det gick överstyr, det var... eller jag menar att det var på ehhh låtsas. Ja, på låtsas var det. Det var egentligen en ehhhhh... kameratjej. Ja så var det. Kul va?

Vet inte vilket alternativ som suger mest?

da bomb sa...

Nu har jag inte hört blåsningen och skiter egentligen i det, men är det så farligt om någon tror att denne skall träffa Bieber och sen var det bara på skoj? Är det inte bara ett uppvaknande att återkomma till verkligheten och sluta med osund kändisfixering. Sen borde de kanske inte ske i NRJ av tre popsnören som tillbringar dygnets övriga tid med att spegla sig och bygga sitt varumärke genom att gå omkring på stan och tjingsa på andra likasinnade, utan i någon form av uppfostran av den drabbades föräldrar?

Nej nu skall jag åka och övernatta utanför Lasse Kroners hus. Han är så himla fin, Lasse.

Ellet sa...

Jag tycker helt klart att det inte un-cool. Då får dom bjuppa på biljetter backstage eller något.

Ellet sa...

Att det ÄR UNCOOL, menade jag.

Anonym sa...

Lite Le pain francais klass på NRJ :)

Z sa...

ja herrejävlar vad dumt. Så jävla dumt. Och så skönt att inte veta vem de är. Lyssnar nån verkligen på dem? (jag ser nu hur höghäst-aktigt det lät, men ändå)

Molly sa...

Men va fan, da bomb!!
Vi snackar en bortgjord liten trettonåring, hjärtskärande. Fruktansvärt vidrigt. Inte det minsta rättfärdigande. Och jag tror inte alls på att det var en sketch. Bullshittarsvin.

Dom borde bli påminda om den där stackars brittiska sjuksköterskan som tog livet av sig efter en liknande skitgrej från radioäckel, som f ö fick sparken. Då handlade det om Kate Middleton men whatever.

Bubbel sa...

Nämen usch vicken trist humor - smack them in da face!