måndag, september 05, 2011

Böfa-tv

Sitter och försöker blåsa liv i den här jäveln till blogg. Men har svårt att koncentrera mig. Josefine sitter nämligen och tittar på kvällens premiäravsnitt av "Ensam mamma söker". Obehag. Hur är det ens praktiskt möjligt att casta in så många böfa till en och samma tv-produktion? Ingen skamdusch i världen kan tvätta bort allt det jobbiga. Och då har jag ändå bara upplevt det med öronen...

Den som står bakom detta måste vara någon sorts geni. Och dåre.

6 kommentarer:

Simon K. sa...

Jag öronsåg också detta haveri. Trots att jag satt i ett annat rum, såg på Svt-play och samtidigt hetsspelade alfabet med mästerkatten så undkom jag till min förfäran inte panikartade pinsamhetstics genom hela programmet. Hujedamig.

Larsson i Majorna sa...

Och vi slog på och stängde av inom fem minuter. Vi råkade komma in just när han ställde sig upp och höll sitt "tal".

Att de andra kunde hålla sig och snällt säga att han var "jättemodig", och inte det man tänkte; "helt jävla galen och totalt utan sociala tentakler."

Sen gjorde vi ett nytt försök med Hollywoodfruar, men det fick bara tio sekunder av tokmorsan som skulle sätta upp familjefotot bakom soffan innan vi kastade oss på knappen igen.

Antingen har de skruvat upp skämsfaktorn ännu högre, eller så har sambon och jag tydligen vuxit som människor under sommaren.

Unknown sa...

Jag håller med fullständigt. Dessutom så går det samma och samma saker på tv hela tiden. Det är: Bonde söker fru, Hollywoodfruar, Idol, Let´s Dance osv.

liten B sa...

Usch jag har förmycket skämssjuka för att kunna utstå sånna dära program. Bonde söker fru är det värsta av dom alla. Det är ju inte så att man funderar värst lång stund varför dom flesta är singlar, mer tafatta människor får man ju leta efter... Huuu jag skäms så det gör ont när jag ser det, det är inte vid skräckfilm kudden åker fram utan vid program som dessa!

pharmacy sa...

det är en bra idé och jag tror att du har en bra blogg

viagra online pharmacy sa...

Låter som något intressant, jag gillar att läsa, tack för rekommendationen, jag se om jag hittar den digitala versionen för B & N tablett.