onsdag, november 14, 2007

SVT och lite nonsens

Ligger i soffan och snyltar på skattefinansierad tv. Mmm... vilken skön sötma blandningen av kvalité och laglöshet ger. Skrattade precis högt för första gången idag. Tack Grotesco. Henrik Dorsin är jävligt bra. Hade det inte varit för att han tvunget skulle ta emot poveljävelns jäkla rickitickitick-karamellogram hade jag älskat honom förbehållningslöst. Nu är han ändå lite smutsig för all framtid. Synd på en så bra pojk.

Nu såg jag en trailer för Babben-tv. Plötsligt minns jag varför det känns så rätt att stå utanför licens-systemet. Hon ska aldrig få en spänn av mig. Shit vad jag är trött på Babben Larsson. Det kan vara gotlänningen i henne, men jag vet inte helt säkert. Jag har inte så mycket till övers för gotlänningar. Sorry, det var en överdrift (igen). Jag har egentligen inget emot gotlänningar, så länge de inte är folkliga.

Babben är sjukt överskattad iallafall. Tycker jag.

Nu börjar snart Eftersnack med Henrik Kruusval. Det ska jag se. Jag vet att jag kommer hata det men samtidigt njuta. Det är masochisten i mig.

Vad ville jag säga med det här, undrar jag nu. Vet inte.

Jag mår inte bra idag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hah, jag som tycker att Babben&Co är en rätt så skoj skvalshow. Du måste nog börja se Babben för den hon är - underhållning när man inte har något annat att titta på.

Anonym sa...

Du har helt rätt, klarar heller inte av att se (eller lyssna) på Babben.

dddd sa...

Och vad är uppe med de där jävla komikerna? Hallå! Om inte du skriver något dräpande snart så gör jag det. Skriv nu!

Anonym sa...

Är inte Babben & Co något regionalstödsprojket?

De kunde ta in Oldsberg & co med sina Shelock Holmes sketcher och HÖJA nivån väsentligt. Tyvärr