måndag, november 26, 2007

En bra dag att döda på

Äntligen måndag (yeah right)!

Jag tycker inte om att vakna på måndag efter helg. Eller rättare sagt, jag hatar det. Allting surrar jag känner mig svag och dålig och livstrött - så är det förövrigt den första timman varje morgon jag tvingas vakna av larmet på min lilla vidriga mobiltelefon.

Idag började jag dock min arbetsdag med att fullkomligt slakta våran receptionist i WII-tennis. Det var skönt. Som fan.

Jag vill tillägga att min totala dominans glänste trots att jag störs av en gammal tennisskada i höger arm som jag ådrog mig under hårdträningen inför vårt byråmästerskap (där orättvis lottning låg till grund för en misslyckad turnering för undertecknad) som gick av stapeln för ett par veckor sedan. Inte dåligt Mike. Inte dåligt alls.

Vinsten stärkte mig och det var en bra början på dagen. En dag synnerligen bra att döda på.

Nu lunch!


Update 15:51
Nu har jag precis mördat vår receptionist en gång till. Jag upplever just nu den bästa måndagen i mannaminne.

(tisdag)

Update 09:01 
Slakt igen ! Samma receptionist. Samma lama motstånd.

Update 11:05
Det stora mötet ägde rum. Mike mot den kaxige jäveln RW. RW var givetvis chanslös redan från start. Efter två förlorade game försökte han desperat med personpåhopp och smädelser. Inga av dem lyckades och det slutade med nedsänkt huvud och ett tennisrack uppkört i stolgången för den gode RW.

Update 11:17
Min skånske kollega blev sugen att utmana. Förståeligt. Han såg sin chans att dra snabbare än Billy the Kid. Men så blev icke fallet. Såklart. Fy fan vad jag dominerar i WII-tennis. 

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha vad kul. Så det var DU som dominerade idag. Du låter så väldigt ödmjuk. Brukar det alltid gå så bra? Man undrar. Hårdträning. På Wii. Vad innebär det? Och hur går det till när man ådrar sig skador under den träningen? Är det åldern det med?

Anonym sa...

Människans högmod går före fall, ödmjukhet före ära. (Bibeln)

mikebike sa...

Japp idag var det min dag. Ödmjukhet är en dygd men jag är dygdlös!

Anonym sa...

Äh. Sicket jävla båg. Jag hade förmånen att få en pratstund med samma receptionist en sväng innan jag lämnade stan imorse och han ondgjorde sig då över hur förkyld han var. Hans röst gav trovärdighet till det hela och han verkade inte alls nära toppformen på något sätt alls.

Sitta där och skryta inför hela Sverige med att du vunnit mot folk som inte ens är friska. Tufft.

Fan vad du ska få imorgon din jävel.

mikebike sa...

rw: haha skitsnack. han är fan piggare än Gunde var en bra dag. och du. ställ dig på kö. woz!

Anonym sa...

Fniss!
Glöm inte att badda tvspels-skadan du har ikväll så att den "inte ställer till det" för dig.
Syns imorgon då, vinnarn.

Anonym sa...

åh herre gud. när nederlaget kommer blir det inte vackert.

Martina sa...

Haha. Ska försöka införa det på vår arbetsplats också. Tror att det skulle göra alla en aning lyckligare. Personalvård lix.

Anonym sa...

the jojo: det är sällan snyggt när mike lämnar arenan.
givetvis återkommer jag i ärendet.
samma kanal.

Cliff Hanger sa...

Filosofisk fråga: Hur många gånger kan man mörda en person?

Anonym sa...

rw: ja, återkom i ärendet. Vid hemkomsten igår hade han en märklig lyster i ögonen. Mumlade om slag som skulle vinnas, människor som skulle besegras och förnedras. Det var obehagligt. Han hade ett leende som nästan spräckte ansiktet på honom. men jag såg den... Nervositeten. Och nu på morgonen var den påtagligt värre. Idag är dagen då pressen i sig kan knäcka honom.

mikebike sa...

09:01 - Slakt (igen)! - vinnare Mike!

Anonym sa...

Vad är det som händer??? Seger flera gånger i rad? Odrägligheten kan inte veta några gränser. Det här måste få ett slut. Världens sämste vinnare måste stoppas.

mikebike sa...

mohahahahahaha jag skrattar ett avgrundsskratt - a.k.a. VINNARSKRATTET!!

Anonym sa...

Det här är vad som händer den dagen du faller: "Hybris, det fanns ingen värre synd än detta övermod, som kunde drabba en alltför framgångsrik människa. Hybris var inom grekisk mytologi att vilja efterlikna och/eller överträffa gudarna. Hybris kan då användas som en synonym till storhetsvansinne. I det antika dramat utmanar ofta hjältarna den rådande rättsuppfattningen och gudarnas. Då begår de hybris och går oftast under. Ett annat ord för hybris är övermod och människan straffas när hon försöker göra sig till gudarnas jämlike. För att få nåd hos gudarna var man tvungen att förstå vad man gjort för fel, känna vördnad, fruktan och medlidande inför gudarna och på så sätt rena sin själ = katharsis." (Källa Wikipedia). Om du i ditt nuvarande vansinne inte föstår så är det dina medtävlande som symboliseras av gudarna.

mikebike sa...

bah!

Anonym sa...

Oj voj, du är busy om dagarna Bajken, inte att undra på att du är trött när du anländer till din del av stan. Jo pyttsan.

Anonym sa...

Det vore kul o ha vinnarstatistik, eller hur Mike=)