måndag, november 12, 2007

Kvalitetsmärkning

Var nyss ute på world wide web igen och tittade till det. Det är fantastiskt.


Kom över en rolig produkt. Vandalkamera. Egentligen en rätt trist produkt som någon snajdat till avsevärt genom att ta ordet kamera och lägga till "vandalsäker" framför. Mäktigt.

"Mycket robust övervakningskamera, perfekt för utsatta miljöer. Den vandalsäkra konstruktionen gör kameran tålig för sabotage och annan vandalisering."

Och annan vandalisering... Inte så specifikt men jävligt kul. Jag gillar generaliseringar.

Det är en ganska smal produkt med tanke på att vandalriket gick under för ungefär 1500 år sedan. Kul att det fortfarande utvecklas produkter för att skydda oss mot vandalerna.

Vandalsäker är inte en stämpel som fungerar särskilt köputlösande på mig. Nej nej, jag väntar till de släpper en hel serie övervakningsutrustning som även garanterar skydd mot barbarer och vikingar och varför inte färöingar när vi ändå är igång. De är såna svin.

I den bästa av världar kommer produkter i framtiden bära en kvalitetsmärkning som utlovar totalt skydd mot Hising-islandare. Där har vi USP:en för mig.

9 kommentarer:

lisa sa...

jag skulle köpa direkt!!! Kan även tänka mig någon form av sändare inopererad i kroppen, som varnar när man kommer för nära helvettesön!

mikebike sa...

lisa: taget. fast vi som vet hur jävligt det är på den där ön. vi har en medfödd sändare. jag börjar alltid må piss när jag kommer över dit.

Kalla Kåre sa...

Hisingen är väl ändå ön i Lost? Jag bara väntar på sista säsongen där det framkommer att dom varit nånstans utanför Hjuvik hela tiden.

egarcia sa...

USP, haha, trodde aldrig jag skulle höra nån annan använda det uttrycket förutom på min skola =)

mikebike sa...

kalla kåre: typ!

egarcia: hahaha inte det?

Petra sa...

Det är därför jag är glad över att inte ha en bil. Jag lider med alla som går igenom ett däckbyte.

diana sa...

Ser ut som de där kamerorna som finns på bussarna.

cat sa...

Hisingen är en ö som är lätt att åka vilse på. Den suger till sig bilister som svarta hål suger till sig stjärnor och planeter. Väl där irrar man sedan omkring tills bensinen är slut eller man har skjutit sig av frustration, vilket som nu kommer först.

Anonym sa...

Ooooh "USP", tack alla sälj- och marknadsföringskurser för att jag har fått lära mig denna fina mening/förkortning!
Nu fick jag nytta av det ;-)