lördag, november 24, 2007

Analblekning

Härom dagen snappade jag upp ett begrepp inom segmentet skönhetsigrepp som jag aldrig tidigare hört talas om. Analblekning. Min hjärna kopplade inte.

Jag lekte med stavelserna "anal" och "blekning". Inget av de båda är främmande i min begreppsvärld men tillsammans bildade det ett ord vars innebörd jag hade svårt att sortera ner i rätt fack. Vem fan bleker sitt rövhål?

Jag googlade "analblekning" och fick upp en träfflista med cirka en miljard bloggar och diskussionsforum som behandlade ämnet. Det var redan old news. Att bleka brunögat har blivit det nya svarta för alla de som inte vill avvika en millimeter från skönhetsidealet. Det är viktigt att man har rätt utseende mellan skinkorna om man vill "hänga med".

Här satt jag i chock över att det ens existerar ett fenomen där människor förändrar pigmentet på sin ringmuskel och så visar det sig inte bara vara en störd företeelse som blivit normaliserad. Bland gymnasiekidsen verkar det närmast ha blivit lika vanligt som popcorn på bio. Och då är popcorn fan rätt vanligt.

Enligt en artikel i ämnet snittar Hollywoods skönhetssalonger fem kunder per dag som vill ha ljusare hudton "där". Undrar hur snittet ser ut i Sverige och hur känns det egentligen att tillhandahålla den tjänsten. Man är nog rätt sugen på pengar skulle jag tro. För jag kan inte se något lajbans alls med att gå till jobbet och veta att nån jävel ska komma och vilja ha rätt nyans på sitt anus. Fast det är klart, det är rätt hög servicenivå ändå. Smidigt att kunna ta sig en ansiktsbehandling, fixa naglarna och bleka röven på samma ställe.

Tänk att bli omtalad när det gäller analblekning (nu inser jag att jag skrivit ordet så många gånger att min blogg snart kommer toppa träfflistan. Fan!). Att skaffa sig ett gott rykte som en skicklig analblekare. "Gumman, asså du måste bara gå till Tabitha på Panache - ingen bleker analhuden som hon". Då skulle livet vara över.

Är man lite mer av en gör-det-själv-typ kan man tydligen för det ringa priset av en halv tusing köpa hem en krämtub och fixa det på egen hand. Värt. Jävligt värt.

Världen är helt galen.

39 kommentarer:

emma sa...

Jag har hört orden och funderat. Men inte vågat googla det än. Och ja, världen är knäpp och folk är knäppast.

Drottningen sa...

du är ju så jävla efter. det där såg jag på nåt märkligt tvprogram på kanal fem för läääänge sen

Anna sa...

Men hallå, du har aldrig undrat hur porrfolket får så "fina" anus? Det är rätt mycket som har börjat i porren och blivit heeelt normalt. Typ siliconbröst, stringrosor, internettjänster, brazilian wax, och annat som gör livet värt att leva. Analblekning är det senaste! Men jag visar bara röven för min sambo och känner inte rikitigt att han är värd besväret...

Tänk att komma hem åh ba "Älskling, ser du att jag har gjort något?!"

"Ööhh har du klippt dig?"

"Fel"

"Öööhh ny tröja?"

"Fel!"

"Näha vad kan det va då?"

"Men gissa!"

"Men jag vet inte!"

"Analblekning!"

"Jaaa nu ser jag! Jättesnyggt älskling, men du vad blir det till middag i dag?"

mikebike sa...

Emma: japp så är det.

Drottningen: haha ja jag visste att jag skulle få en sån kommentar. jag fattade det när jag såg att ALLA utom jag visste vad det var.

Anna: nej det har jag aldrig undrat. Ställer mig rätt frågande till om det höjer livskvaliten så värst mycket...

Jontas sa...

Så inkonsekvent. Jag tänker på alla de som på sommaren ligger på stranden med tändsticksaskar mellan skinkorna för att bli "brun ända in".

SixesAndSevens sa...

säger som drottningen... :)

Anonym sa...

HAHAHA
det var fan det roligaste du skrivit på länge!!

JoHo sa...

Ha ha ha ha! Snubblade in på din för första gången igårkväll och... nu är jag ju TOKFAST! :p

Men shittans, jag ÄR faktiskt lite chockad. Du menar att det är på riktigt? Och VANLIGT? Och i Sverige? Hm, man kanske skulle fråga på fikat på jobbet om nån har nån bra analblekningssalong att rekommendera...kanske får oväntade svar? ;)

Caravaggio sa...

Jag börjar alltid fundera på hur tankarna har gått när någon kläckt en idé likt denna.

-Fan, min ringmuskel är så jävla mörk. Jag önskar verkligen att det fanns något sätt att göra den ljusare. Whatever it takes!

Sen vandrar tankar vidare till hur man testat sig fram till ett gångbart resultat. Vem har satt sig som försökskanin medan någon doktor/kvacksalvar worked his magic där bak.

Det är ett mycket spännande område som man säkerligen borde forska mer kring.

KoskenkorvA sa...

Undra om dom som bleker analen är vikare eller skrynklare.. Känns som vikare...

Spader Ess sa...

Känslan när Analblekaren håller fram spegeln för att visa resultatet. -Är ni nöjd med nyansen, eller skall jag bleka lite till?:-)

Kanske var så Michael Jackson började.:-)

adde sa...

Sex i rumpan? Hur fan är ni funtade? Allvarligt! S e x i r u m p a n ? Det där är så jävla sinnessjukt så jag kräks. Det är lika rubbat från båda håll.Äckel! Idioter!
Och nej, jag har inte provat, för jag hade kräkts om det ens kom på tal. Fy faaan! Jag blir förbannad! Lägg av!

la linda sa...

jag är fortfarande i chocktillstånd, den här nyheten har helt gått förbi mig. men vad jag verkligen inte förstår är meningen med det hela. någon som färgar och kan berätta please..? för mig är det här helt obegripligt.

Fröken Lund sa...

Ha ha ha. Shit vad jag skrattar! Det här har jag helt missat (tack för upplysningen ;-) och ärligt talat så måste det väl vara den mest onödiga produkten som någonsin skapats. Vad är det för fel på folk? Vem fan bryr sig om hur andra ser ut i röven? Det är helt klart bland det mest idiotiska jag hört. Försöker desperat komma på något skönhetsingrepp som skulle kunna vara onödigare än detta, men nä.. Det står helt stilla i huvudet.

mymlan sa...

Hahaha, det här behövde jag. Idag. Tack!

El_Pedro sa...

känns rätt skönt att inte ha känt till detta ingrepp förräns nu.

när kommer ingerppet som justerar färgen på ollonet?

-Suck- sa...

*He-He*

Härlig text, även om ämnet känns lite odd... *S*

Du ligger nu i mina favoriter.

Mvh

-Suck-

Abbes pappa sa...

Det är ju sinnessjukt. En blekt blondins hjärta har fått en ny betydelse.

Vi har häcklat fenomenet en del på jobbet tidigare. Men aldrig har jag hört någon formulera sig så bra kring ämnet som det jag just läst.

Andreas sa...

Grejen (från början) är väl att det inte ska se så smutsigt ut för de som diggar analsex. Kanske inte är så spännande med sådana övningar om det ser otvättat ut där nere.. Det är iaf min gissning.

mikebike sa...

jontas: hahahaha... ja jätteinkonsekvent.

sixx: visst känns det skönt att besitta sådan mäktig kunskap.

joho: hej och välkommen. kul att du fastnade. sprid den för vinden.

caravaggio: ja det är mycket märkligt.

koskenkorva: klart de är vikare.

spader: hmm har inte ens tänkt på hur de kontrollerar resultatet.

adde: que what? vilket utbrott.

la linda: ja jag satt med öppen mun när jag fick höra om det.

fröken lund: ja herregud hyfsat onödigt :-)

mymlan: tipset menar du? varsegod... mohahahahah!

el pedro: jag föreslår att du provar samma produkt.

suck: tack för det. jag här håller vi ämnena högt och lågt... mest lågt.

abbes pappa: tackar tackar. en blekt blondins...

andreas: jaså. skumt ändå.

Plastfarfar sa...

I skrivande stund har du plats 15 på Google och analblekning...

Milla sa...

I samma kanal 5 dokumentär kunde man även få se en intervju med en tjej som friserade könshår. Hon färgade, klippte och ibland när folk ville ha det lite extra festligt var det glitter och löshår i form av små rosa hjärtan som man klistrade på. Vilka i-landsproblem, analblekning och könshårsfiryrer :/

Bruce Banner sa...

Läste om detta fenomen för några år sedan. Jag gillar alla produkter som kräver att man köper fler produkter på grund av det ursprungliga produktens otillräcklighet trots att den visade sig oumbärlig.

Med andra ord borde det finnas en allt växande marknad för analspeglar. Jag menar, ens eget rövhål är det väldigt få förunnat att kunna åskåda på nära håll. De som är viga nog. Resten av oss får hålla till godo med speglar.

Har du sett hur fint blek di rövhål har blivit? Jaså inte, då borde väl du vara intresserad av vår nyaste rövspegel. Anal Mirror #2. Kom och köp.

Petra sa...

Jag är mest nyfiken på hur det kommer sig att de som läste din blogg för första gången i och med just detta inlägg hittade hit? Vad sökte de på för ord då?!? ;-D

hypsilophodon sa...

fan petra snodde min kommentar.

Anonym sa...

Om man nu vill ha en snygg hårblekning, bör väl inte sketskägget undantas.
Eller hur skulle en tandblekning se ut efter ett häftigt bett mellan skinkorna?
Janne F

Fröken Lund sa...

Du ligger nu på plats 7 bland sökträffarna på sökordet "Analblekning". (Själv var jag tvungen att klicka mig in på din länk för att höja din status ytterligare. ;-)

Mäla sa...

Plats 6 nu and still counting...

y sa...

i 5ans dokumentär blekte dom analet med väteperoxid. Hon som utförde blekningen hade handskar för det var så starkt!

Stefan sa...

men ingen har ställt frågan: vem utbildar sig till en analbleknings...öh... blekare?

btw du e nummer 5 på google nu

Cliff Hanger sa...

Analblekning??? Vad fan, vad är det för fel på fyra nyanser av brunt? Det kör jag med...

MiMa sa...

Här, ett alternativ kanske? :)

http://ekstrabladet.dk/vrangen/article363536.ece

Ängeln sa...

Hamnade här och skrollade lite. Av någon anledning fastnade jag på just DET HÄR inägget.
Ja man är väl lite sjuk eller pervers men mitt brunöga får dock behålla sin naturliga look ;)
Nice Blogg annars

Ängeln flög förbi....

Silverfisken sa...

analfanfar

Callisto sa...

Jag har svårt att se mig själv gå till en salong och säga "En blekning av rövhålet, tack. Gärna 3-4 nyanser ljusare om möjligt, kanske med en liten blekrosa-aktig touch för att passa min naturliga hudton i övrigt.".

Garvar mig fördärvad när jag flyttar scenariot från frissan, där man ska skåda resultatet, till denna typ av tjänster. Tänk er när man med hjälp av spegel ska blicka in mellan sina särade skinkor för att bedöma om det blev rätt ton på det hela. "Näeeee, vill nog ha det lite ljusare ändå..."

Johan C. Svensson sa...

Lita på Rosa!

syrrans granne sa...

Vafan? Analblekning... Sånt höll man ju på med i trean. Sååå jävla 1900-tal!

Anonym sa...

Varför inte säger jag, jag har själv funderat på det. Känns som samma som att spry-tan:a eller brun-utan-sol eller något sådant.
Är väl kul för oss som vill göra något sånt precis som de som vill bli "solbrända", vi lever i en ny värld.

Någon som har tips om produkt och vart man kan finna den?

Anonym sa...

Hahahh så kul. Min tjejkompis och jag pratade precis om detta och hon berättade något helt galet som jag bara måste få dela med mig av. Vi båda använder Stellawhite strips när vi bleker våra tänder. Tandblekningen består av två remsor man trycker fast på tänderna. Iallafall hon hade ett paket över och ville se om hon kunde använda den som analblekning, så hon tryckte fast dem och väntade. :P Hahah hon sa att det funkade och att hon var nöjd. Helt ärligt så kommer jag inte rekommendera att börja använda tandblekning för någon annanstans än munnen men det var ju en kul grej iallafall. :P // Jonna