måndag, februari 24, 2020

Swingeraktigt beteende

Jag gav Josefine en natt på Marstrands havshotell med spa-paket och middag i julklapp och bokade in oss på alla hjärtans dag förra helgen. Mister lava-lava, liksom. Ett strategiskt drag och en liten försäkran för att slippa trängas bland allsköns konferensdeltagare hela dygnet. Allt gick enligt plan och det var riktigt mysigt att befinna sig på annan ort medan takläggarna slet hund här hemma för att hinna lägga klart taket innan Dennis skulle komma och börja stöka runt med sina dödliga sekundmetrar och mardrömsregn och paniklågtryck (som Aftonbladet valde att förpacka nyheten om regnovädret).

Vi drack några muskelavslappnande glas bjud-cava innan vi äntrade SPA-avdelningen. Där var fullt med andra par. Vi tassade runt och skötte oss själva. Testade lite olika pooler, bubbelbad och bastusorter. I en jacuzzi såg vi att flera för varandra vilt främmande par satt och socialiserade. Två av männen snackade högljutt och skröt om sina jobb och diskuterade olika marknadssegment och sådana kul grejer. Stämningen var hög. Jag var lite sugen på att testa en av de stora badtunnorna utomhus men två av dem var fyllda till bredden med folk och vi var enade om att det skulle vara en veritabel mardröm att knö sig ner i den tredje tunnan som bara innehöll två välförfriskade par med arvingarna-casper utseende och tillhörande dialekt. Inget för oss. Josefine har tydligt deklarerat att hon tycker hela konceptet badtunna andas swingerintresse. Jag håller med om att det kan kännas väldigt obekvämt att vistas i nästan naket tillstånd bland vilt främmande snackepåsar. Jag kan dock tycka att det blir lika obekvämt att sitta knäpptyst med sociala skygglappar bland människor som är precis tvärtom. Tack och lov var det en ganska bra mix på stället som helhet. Så vi gick till bastuflotten för jag hade fått för mig att ta ett dopp i havet.

Sagt och gjort. Vi gick in och värmde oss i bastun bland lite annat löst folk. Några var snackiga. Särskilt en kille. Några var tystlåtna. Perfekt. När vi suttit en stund bestämde vi oss för att hoppa i. Jag blev lite småsprallig för jag vet att jag inte alltid kan hålla tillbaka gallskriket vid vinterbad och det kan bli lite pinsamt. Josefine var först i och först upp. Hon höll lugnet. Jag hoppade i och kände att jag skulle kunnat få en stroke av kylan när jag försvann ner under vattnet, men jag lyckades hålla käften sånär som på lite småpaniska frustljud medan jag klättrade upp för stegen. Väl inne i bastuns förmak kände jag mig upprymd och fnissig. Jag bekräftade med tydlighet hur satkallt jag tyckte att det hade varit men att det var härligt. Innanför glasdörren satt de andra kvar. Josefine väste till mig att inte överdriva och inte vara så jäääävla kontaktsökande. Jag tittade frågande på henne medan vi gick in. En av de andra männen frågade med ett skratt hur det var i vattnet. Jag skrattade till svar och frågade om det var ok att slänga på lite mer vatten på stenarna i bastuaggregatet. Det blev ett rungande ja. En tjej försökte övertyga sin kille om att det var deras tur och de försvann ut. Det var precis lagom social nivå.

När alla andra gått ut för att ta ett dopp passade jag på att fråga jag vad Josefine menade med att jag varit  kontaktsökande. Hon spärrade upp ögonen och sa att det var hela sättet jag gestikulerat och bräkt på om hur kallt det var.  Som att jag jagade efter en ingång till samtal. Jag sa att jag inte fattade vad hon menade. Hon sa att det var ett "swingeraktigt beteende". Jag gapade kränkt och sa att det då minsann var sänkt ribba för swingerstämpel. Sedan brast vi ut i ett flabbanfall. Jag antar att ens sensoriska sinnesintryck kanske blir lite allmänt uppskruvade när man hamnar i seminakna situationer med helt okända personer. Allt som allt var det både kul och trevligt.

Sedan var det dags för middag. När vi stod och väntade på att bli tilldelade bord noterade jag en ovanligt hög förekomst av blommönstrade slimfit-skjortor på män. Vanligen nedstoppad i denimbrallor med rejält åtspänd livremmen. Det är en viss typ av män som har annekterat den stilen. Ingen speciell ålder egentligen och det verkar spänna över samtliga socioekonomiska grupper. Det verkar precis lika vanligt bland brandmän, snickare och bilmekaniker som IT-konsulter, mäklare och mellanchefer. Den gemensamma nämnaren verkar vara att genomsnittlige användaren ser ut att vara självaste prototypen av en grabbegrabb. En sådan som gillar att kunna dra en massa sköna bög- och fittskämt när de hänger med grabbarna, samtidigt som de gärna vill utstråla att de är såpass trygga i sin manlighet att de utan problem kan lajva mjukman och därmed känner sig heeeelt bekväm med att klä sin torso i textilier med samma mönster som sin mormors gamla fintrosa.


Det är inte fenomenet som sådant som är ovanligt. Tvärtom. De blomskjortade männen brukar frodas i alla möjliga offentliga miljöer. Det märkliga var den extremt hög koncentrationen, rent procentuellt alltså. Vi räknade till minst fem par där mannen bar en sådan skjorta bara i vår del av restaurangen och jag började amatörgissa lite på måfå. Kunde det kanske vara en vanligare böjelse än man anar, att väldigt många grabbegrabbar när en dröm om att se ut som Glenn Strömberg, eller de handlar sina kläder uteslutande på KappAhl, kanske rörde det sig till och med om att de här männens fruar handlar alla kläder. Men varför skulle det slumpa sig så? Det hela kändes som en abstrakt form av Rubiks kub.

Vi kunde inte låta bli att betrakta dem där de satt med fingrarna i käften i sina glada skjortor och släppte ifrån sig dova stönljud medan de sörplade i sig safterna från sina skaldjursplatåer. Det tog en liten stund innan polletten föll ner. Den blommiga slimfit-skjortan måste vara en slags hemlig signal till andra likasinnade. Människor med swingeraktigt beteende. Brrr....


20 kommentarer:

Z sa...

En femtioårskris första darrande steg.

mikebike sa...

Z: haha, så vad är nästa steg?

adde sa...

Mister lava-lava, liksom.
Ha ha ha, väldigt målande!

Z sa...

Du kommer att börja träna ordentligt, ägna dig åt träning p gymmet istället för att yra runt och kolla på kondomer och fundera över hur du ser ut i trikåer (du vet oåterkalleligen men försöker ändå). Du kommer sluta se på serier och istället återgå till att läsa, klassiker och tyngre mellaneuropeiska romaner om leriga förhållanden.

Unknown sa...

Vill du vara medlem i Illuminati som kirurg som gör dig rik och berömd i världen och har makt att kontrollera människor på världens högsta plats. Är du affärsman eller kvinna, konstnär, politiker, musiker, student, fotbollsspelare eller bastket baller vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati brödraskapet idag och få direkt en rik summa av 1 miljon dollar i en vecka, och en hemlös. Överallt du väljer att bo i denna värld och få 10.000.000 $ per månad som lön.
FÖRDELAR GIVA TILL DE NYA MEDLEMMARNA SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
En kontant belöning på USD 500 000.
1. En ny övningsdrömbil värderad till 300 000 USD.
2. Ett drömhus köpt i det land du valt.
3. En månad semester (helt betalt) till din dröm turistmål.
5.Et ett års medlemskapspaket för golf.
5. En VIP-behandling i alla flygplatser i världen.
6. En total livsstilsförändring.
8. Tillgång till Citizen Grove.
9. Månadlig betalning av $ 5.000.000 USD på ditt bankkonto varje månad som medlem.
10. En månad reserverad möte med de 5 bästa världsledarna och de fem bästa kändisarna i världen.
Om du är intresserad av att gå med oss ​​i Illuminati Great Brotherhood
Kontakta oss via e-post: cavill612@gmail.com eller via whatsapp: +1 (717) 814-8461

Stephenie Brown sa...

HERPES är en allvarlig och återkommande sjukdom som inte kan botas genom läkemedel eller injektioner av de amerikanska läkarna men det bästa sättet att ta itu med Herpes är genom att ta naturliga örter medicin för det, jag har läst om DR JAMES den stora herbalistläkaren som botade mig från herpes med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att veta hur han kan hjälpa mig och han sa att jag aldrig skulle oroa mig för att han skulle hjälpa mig med de naturliga örterna! Efter två dagar efter att ha kontaktat honom berättade han att botemålet var klart och han skickade det till mig via UPS SPEED POST och det kom till mig efter 3 dagar! Jag använde medicinen som han instruerade mig (MÖRNING och kväll) och jag blev botad! Det är verkligen som en dröm men jag är så glad! för människor som lider av herpes och andra sjukdomar bör kontakta honom för sin örtmedicin eftersom jag är ett levande vittnesmål och jag botades av herpes och hans medicin är legitim. Jag skickade honom vad han begärde och han skickade mig sin medicin som jag tog i tre goda veckor och idag är jag här ute med negativt resultat. när jag gick på testet var jag så glad efter att ha gått igenom hans medicinering. du kan nå honom via VIA E-post drjamesherbalmix@gmail.com eller whatsappnummer: +2348152855846

Unknown sa...

Misslyckas Sluta inte se ljuset. Vi är medvetna om att det finns många människor här på sociala medier som låtsas vara agenter för Illuminati. Var försiktig, inte alla du ser är riktiga. Denna organisation är för FRED, RIKTIGHET, POWER och FAME. Organisationen kräver inte mänskliga eller blodoffer. Om du är intresserad, skicka ett WhatsApp-meddelande till oss på +18724009451 mejla oss på templelight666@gmail.com

Unknown sa...

ESTE ES UN MENSAJE OFICIAL ILUMINADO AL MUNDO
NOTA: NO HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRADO E ILLUMINATI TAMBIÉN NO PIDE LA CUOTA DE INSCRIPCIÓN
Puede contactar al agente del templo a través de WhatsApp: +1 (307) 3639560

¿Eres empresario, político, músico? Quieres ser rico

famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati

hoy y obtuvo una rica suma instantánea de. $ 1 miljon a la semana y gratis

Coche donde elijas vivir en este mundo y obtener incluso $

1 000 000 como su beneficio para comenzar una nueva vida.

Debe tener al menos 20 años de edad antes de poder contactar a nuestros socios
Correo electrónico: illuminatisocietyorder124@mail.co
Whatsapp: +1 (307) 3639560

Mizrahi Gerald sa...

VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATI BRODERHOOD ORGANIZATION.

Jag tror att vi alla har en dröm, en dröm om att bli något stort i livet, så många människor dör idag utan att uppnå sina drömmar. Några av oss är avsedda att bli president i våra olika länder eller att bli. en av världens största musiker, fotbollsspelare, politiker, affärsmän, komiker eller att vara en hjälpare för andra människor som är i behov Obs! nyrekryterade medlemmar har rätt till stora fördelar och belöningar. Det finns inget mänskligt offer. Om du verkligen är intresserad av att gå med i illuminati kontakta oss idag för mer information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
E-post: illuminatikingdomempire@gmail.com

official illuminati666 sa...

Zdravo!!! Ali želite biti član velikega iluminatov in začeti prejemanje 50,000,000.00 $, mesečno in bodite priljubljeni med drugim in imajo bogastvo in slavo ,, to je edina možnost, da je Illuminati. Vodja, da bi prinesel 52 članov v Iluminati, sem dobil 32, zato iščemo 20, zato poskusite in biti med dvajsetimi ljudmi, da smo bogati in slavni, Whatsapp Via Via: +4917629575254, ali Email Via: illuminatiofficial466@gmail.com , Torej lahko začnemo pridružitveni proces !!!

Adamsscott sa...

hej alla jag heter Alexis Andrewi är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation i så många år nu, jag blev lurad av falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte mata mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg av någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som hette David Mark för att han hjälpte honom att gå med i illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där, jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna då var jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med. berättade allt för mig ng att göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min förmån att vara en ny medlem av det stora Illuminati-brödraskapet, jag var så glad, för de av er som försöker gå med i den här organisationen detta är din möjlighet för dig att gå med KONTAKTA MR David Mark på WhatsApp-nummer +2348140101327

Adamsscott sa...

HOW ILLUMINATI BROTHERHOOD MAKE ME RICH AND FAMOUS. I am a member of the illuminati brotherhood, i want to give thanks to the Lord Lucifer, for what he has done for me, he changed my life, he bring joy and happiness to my life, i am living a good life today is because of the illuminati brotherhood, i have being try all my life to join the illuminati brotherhood, i was scammed some many times but i still do not give up, because when you give up in life, life will also give up in human, if you have been scammed so many times, my advise for you is not to give up, because the illuminati brotherhood is real, i joined the real illuminati paying just 300usd, to join the illuminati, i want you all to know today, , you do pay money to join, my advice for you all is to make up your mind and join the illuminati brotherhood, when my initiation process was completed the benefits amount which was given to me is $1,000,000 to start a new life, this is the reason why i can not stop hailing the illuminati brotherhood, if you are in any kind of problems or you in support in life, my advice to you is to join the illuminati brotherhood so that all your problems can be solve in life, to join the illuminati brotherhood you can contact Mr David Mark or WhatsApp him (+2348140101327)

Adamsscott sa...

HUR ILLUMINATI BROTHERHOOD GÖR MIG RIK OCH KÄND. Jag är medlem i illuminati-brödraskapet, jag vill tacka Herren Lucifer, för vad han har gjort för mig, han förändrade mitt liv, han ger glädje och lycka till mitt liv, jag lever ett bra liv idag, eftersom av Illuminati Brotherhood, jag har försökt hela mitt liv att gå med i Illuminati Brotherhood, jag blev lurad många gånger men jag ger fortfarande inte upp, för när du ger upp i livet kommer livet också att ge upp i människan, om du har blivit lurad så många gånger, mitt råd till dig är att inte ge upp, eftersom Illuminati-brödraskapet är verkligt, jag gick med i den riktiga Illuminati och betalade bara 300 usd, för att gå med i Illuminati, jag vill att ni alla ska veta idag, , ni betalar pengar att gå med, mitt råd till er alla är att bestämma er och gå med i illuminati-brödraskapet, när min initieringsprocess var avslutad är förmånsbeloppet som gavs till mig $1 000 000 för att starta ett nytt liv, detta är anledningen till att jag kan sluta inte hylla Illuminati-brödraskapet, om du har några problem eller du som stöd i livet, mitt råd till dig är att gå med i Illuminati Brotherhood så att alla dina problem kan lösas i livet, för att gå med i Illuminati Brotherhood kan du kontakta Mr David Mark eller WhatsApp honom (+2348140101327)

Adamsscott sa...

Greetings Do you wish to be a member of the Illuminati brotherhood today and become rich receiving $500,000 usd weekly and famous in life, and also be protected and powerful if so quickly reply yes so I can connect you
to the grandmaster who is gotta give you the steps and procedures now. So you can help your family and stay rich forever if interested reply yes so we can proceed. Contact David Mark +2348140101327 or WhatsApp him +2348140101327...

Adamsscott sa...

Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket. 6. V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Månadsbetalning på $300,00 9. En månad bokad. möte med de fem bästa världsledarna och de fem bästa kändisarna i världen. Kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill vara med.

Adamsscott sa...

Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket 6. En V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Tillgång till Bohemian Grove. 9.Månadsbetalning på $300 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem 10.En månad bokad.möte med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill ansluta sig.

illuminati riches sa...

PROCEDUR FÖR DET STORA TEMPLET AV PENGAR OCH KRAFT ILLUMINATI-MONTERING, GÅ MED I DET STORA ILLUMINATI BRODERSKAP AV KÄRLEK IDAG, via gmail (greastestilluminati4@gmail.com),
whatsapp +234 705 048 2264 eller telegram +234 705 048 2264
Är du en affärsman eller -kvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du bli rik, känd, mäktig i livet? Gå med i IlluminatiFraternity-kulterna idag och få omedelbart den rika summan av. 1 miljon dollar i veckan när du blir medlem i föreningen och ett gratis hem. var du än väljer att bo i den här världen och du kommer också att få $350 000 som din månadsinkomst.
FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI
1. En kontant belöning på 1 000 000 USD USD
2. En ny Sleek Dream-bil värderad för $150 000
3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
Ett möte reserverat med de 5 bästa i världen. Ledare och topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad, maila oss detta, (greastestilluminati4@gmail.com), whatsapp +234 705 048 2264 eller telegram +234 705 048 2264 för en omedelbar initiering online.


ALLA ÄR HELT VÄLKOMNA.

666 AGENT sa...

VÄLKOMMEN TILL STORA ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666
OBS: DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
AKTA:: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP
666illuminatiagent666@gmail.com
Är du en affärsman eller -kvinna, artist, politisk eller musiker, vill du bli rik, berömd eller mäktig i livet, gå med i Illuminatis brödraskapskult idag och få omedelbar rik summa pengar på en vecka, och en gratis hem .var som helst där du väljer att bo i den här världen och även få 6 000 000 US-dollar för att börja ett nytt liv.

FÖRDELAR GÄNS TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI.
1. En kontant belöning på USD 6 000 000 USD
2. En ny snygg drömbil värd 50 000 USD USD
3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer
4. En V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen

Du måste vara minst 20 år gammal innan du kan kontakta våra partners vi accepterar studenter
666illuminatiagent666@gmail.com

666 AGENT sa...

ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666 BEGER INTE OM EN REGISTRERINGSAVGIFT, OCH INGA MÄNNISKA OFFER INNEHÅLLER

Jag vill att världen ska veta att Illuminatis stora brödraskaps tempel för rikedom och makt 666 verkligen existerar.
Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar
Förmåner för nya medlemmar
1. Ett hus i valfritt land.
2. En ny drömbil värd $200 000 USD.
3. Summan av 5 miljoner dollar ( 5 000 000 $ )

Du måste vara minst 20 år gammal innan du kan kontakta våra partners
E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
Illuminati Agent WhatsApp-nummer +39 351 075 2166

666 AGENT sa...

VITTNESBETYG HUR JAG GÄNDE MED ILLUMINATI 666 TEMPLE
OBS: ILLUMINATI-medlemmar AVSLUTA INTE NÅGON IDENTITET GENOM WHATSAPP, FACEBOOK, INSTAGRAM ETC
DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER
666illuminatiagent666@gmail.com

Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar

FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR
1. Ett hus i valfritt land.
2. En ny drömbil.
3. Summan av 1 miljon dollar för att starta ett nytt liv 6 000 000 $

Du måste vara minst 18 år gammal innan du kan kontakta våra partners
E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
666illuminatiagent666@gmail.com