tisdag, januari 21, 2014

Meningen med Instagram

I ett kaosartat myller av outfits, frukostbilder, barn, husdjur, selfies, stora starka öl och fötter med havsutsikt så kan man verkligen börja fråga sig vad poängen med Instagram egentligen är? Visst, ingen fråga som håller mig vaken om nätterna direkt. Men ändå. Igår gick det i alla fall äntligen upp för mig. Jag fick en länk skickad till mig av en vän och ex-kollega som intuitivt visste att det var något jag behövde se. Att det var något jag skulle uppskatta. Rätt upp i min gränd så att säga.

Och jag måste säga att det är större än så. Jag facking älskar den. Har tittat lätt femtiogånger och kan liksom inte sluta att förbluffas. Den innehåller den perfekta sammansättningen av attityd och wierdness. Den har allt. Det är ett helt eget djur.

Låt mig presentera The Mighty Scott Storch – Mannen, myten och meningen med Instagram: http://instagram.com/p/hU-Wvvyi6O

scottstorchofficial

6 kommentarer:

Lina sa...

Älskar den! Har lätt kollat ett tjugotal gånger nu

malin sa...

Fan ... antar att jag måste börja röka igen å uppdatera pianolektionerna från klass 3
samt skaffa en frisör och klippa mig kort, för att kunna fortsätta med instagram...
:)

Robert sa...

Rykande färskt i min mail:

"Idag har jag klassrummet där man ser rätt in i Mikebikes kontor. Han har ett jäkligt fräckt kontor, mycket fräckare än mitt om man säger så. Jag har stått och spanat hela förmiddagen. Jag ska nog skola om mig till reklamare så jag också får ha det så trendigt"

mikebike sa...

Lina: Åh jag med. så himla bra.

Malin: Det tycker jag absolut. Och skaffa klackring!

Robert: Vilken Robert är du? Jag har lite svårt att komma på vad det skulle vara för skola som ligger nära mitt kontor... "livets hårda skola" eller?

Singelbloggaren sa...

Satt och väntade på att ett öra skulle ryka. Något osäker på om det gör mig tantig eller morbid...

Robert sa...

Min sambo jobbar på Folkuniversitetet (komvux/SFI) över postens lokaler.

Komenterar här vart tredje år så du vet nog inte vem jag är.