torsdag, januari 16, 2014

Fashion-dilemma

Hemmet ligger i spillror. Staplarna med bruna flyttlådor gör misären väldigt visuell på något vis. Jag känner mig dessutom ur ganska så ur gängorna varje dag. Trött när jag vaknar. Trött när jag kommer hem. Det är julledigheten som slagit rot i mig tror jag. Hårdare än vanligt. Från samma sekund som jag stänger ytterdörren och går hemifrån på morgonen kan jag knappt bärga mig till jag är hemma igen och får dra på mig mina WCT-byxor och en tjockis t-shirt igen.

Josefine tycker att stassen ser för risigt ut. Hon kallar mig "Mr Sex" och postar bilder på mig när jag spelar tv-spel. Jag tänker att hon tänker att förnedringen ska bli total och att jag ska snäppa upp min standard en aning. Därför sitter jag nu i valet och kvalet inne på Engelsons webb-affär för att kitta upp med lite nya fräscha calzones, men i vanlig ordning drabbas jag av beslutsångest och kan inte välja. Därför behöver jag er hjälp.

Engelsons paroll: Full belåtenhet eller pengarna åter. Det ni!!

Alternativ ett är en herrtrosa utan gylf i bomull som ska palla 60-tvätt utan vidare. Alternativ två är en klassisk herrkalsong MED gylf som enligt spec. är dubbel i grenen. Dessutom utlovas mjuk och skön kvalité vilket jag är lite av en sucker för. Dessutom har de sparat 5% cotton och tryckt in lite elastan. Smart. Tajt look men ändå plats för ganska mycket balle antar jag. Inte heller dessa duckar för 60-tvättar.

Alternativ två borde vara en no-brainer egentligen med alla sina extra-usp:ar. Samtidigt tror jag att Josefine verkligen skulle digga att ettan matchar så himla bra med WCT-byxorna. När jag visade henne tjöt hon fram ett högpitchat läte och låtsades som att hon inte gillar dem alls (vilket naturligtvis bara är trams).Men därför började jag fundera på att blanda in ytterligare en spelare i leken. En så kallad fiberpälskalsong. Gah! Det är lite som en kompromiss mellan allting. Den är förvisso dyrast med sina 165 kronor stycket men är då av långkalsongmodell, vilket är lite som mysbyxa och kalsong i ett. Till skillnad mot de andra modellerna är den tillverkad i 100% polyester med en luftig sammansättning som sägs borga för "mycket värme". Dessutom står det att fiberpäls har den unika egenskapen att den värmer även när det är vått, vilket jag tolkar som ett löfte om att man till och med kan pissa ner sig i dem utan att riskera komforten. Inte pjåkigt precis. Tyvärr tål de bara vanlig grisatvätt i 40°.

Så vad säger ni?

11 kommentarer:

David sa...

Tvåan all the way, har en skön DDR-känsla. Gardera med långfillingarna för när det känns extra mörkt och kallt.

Anonym sa...

Ey, tycker att du ska slå till på dessa
http://revolutionwear.com

Har en kontakt om du är intresserad. ;)
//Japanen

niklas sa...

Jag har fiberpälslångkallingarna sen ett tag tillbaka. (jägare, behöver vaaaaarma långkallingar lite då o då.)

Räknar du med att kunna använda dem inomhus så begår du ett fatalt misstag, om du inte är ute efter att samla pungsvett i ett par gummistövlar eller så. De är fruktansvärt varma! :) Lycka till med tvspelandet.

Serafim sa...

Du glömde ju att tillägga att det är multipack! Så oavsett får Josefin flera par att beskåda...

Greve Kycklingben sa...

Kör på långisarna... Inget snack. Kan annars rekommendera en ytterst prisvärd one-piece från Gekås. Min kollega köpte mig en psykadelisk modell med svängda chackrutor. Svart, grå och vit med knallorange lining. Försökte hitta en bild men det kan ha varit en utgående modell. Denna nyttjades under svininfluensan julen 2012. 10 dagar straight. Värmer gott samt bevarar dofter med den äran.

adde sa...

Kör naket! Det är ändå naturligast. Så fixar du bara en bit kartong som du kan ha som sittunderlag. Jag tror även att Josefin kommer att uppskatta din nya fräscha stil.
Blir du kall när du sitter stilla och spelar kan du alltid ta två minuter och köra lite squats, det är ju populärt nu.

mikebike sa...

David: ja fan riktigt nice. dock håller inte alla i hushållet med om det :)

japanen: jag fattade inte riktigt vad det var för nåt. frigo.

niklas: hahaha

serafim: YES!! multipack is king.

greven: fy fan vad vidrigt... haha.

adde: jag är inte övertygad.

Caroline sa...

En sann majornabo, eller före detta sådan, klär sig förstås i Lounge Royale.
http://www.loungeroyale.se/

Caroline sa...

En sann majornabo, eller före detta sådan, klär sig förstås i Lounge Royale.
http://www.loungeroyale.se/

Nordan sa...

Alltså visst bra att kunna tvätta i 60°, men huuuur mycket grisar en vuxen människa med hygglig hygienkoll ner ett par kallingar egentligen?

mikebike sa...

caroline: haha ja jag fick ganska mycket "myten-om-majorna-vibbar" om inte annat :)

Nordan: Hmm... better safe than sorry. Men det är bara jag. Vad vet jag du kanske bara vädrar dina underkläder?