torsdag, maj 30, 2013

Lunch i Mölndal

I rent studiesyfte (jaja, jag vet att alla säger så men det är faktiskt sant, det har med jobbet att göra, orkar inte förklara) gick jag med i Groupon och Let's deal. Men inte app-versionen utan mailversionen, vilket innebär att min inbox bokstavligt talat våldtas av mail med lockande erbjudanden om hårborttagning, tandblekning, ansiktslyftning, fettreducering, intimvaxning och förstoring av ditten och datten och pitten och patten. Nåja, inte pitten men det rimmade så bra så jag kunde inte låta bli. Även en och annan korsett med trosa har smugit sig. Bra rabatter (26-87%) med tydligt fokus på kropp och någon slags medialt anpassad syn på skönhet och hälsa, med nästan uteslutande kvinnlig målgrupp. Inget för mig. Men plötsligt händer det.

Igår damp det ner ett erbjudande som sticker ut ur mängden: "Lunch i Mölndal -52%". Wow!! Jag har alltså chansen att få luncha till en billig peng ute i ett industriområde i Mölndal. Klart man blir sugen. Aningen smal målgrupp som kan tänkas intressera sig för den dealen bara. Typ de som jobbar på Astra Zeneca och... nä det är nog bara de.

Hade det inte varit mer respektfullt av Groupon, gentemot sina kunder, att tipsa Mat i Kvadrat om att skicka ett DR till Astrapersonal. Eller bara sätta upp en lapp i Entrén. För jag kan fan garantera att det är större chans att jag (och många med mig) signar upp på att vaxa röven före jag sätter mig och åker till Mölndal för att äta en bambalunch.

Med en sådan här fantastisk fingertoppskänsla på sina erbjudanden lär det väl knappast dröja innan det dyker upp riktiga kalaserbjudanden som "Ett kok stryk -76%", "Repa i bilen -48%" eller "Köp 4 betala för 3 av säsongens Vinterkräksjuka".

9 kommentarer:

Anonym sa...

Moahaha! Lite lockande ändå; vilken restaurant var det?

/Anique

Greve Kycklingben sa...

Hehe... Efter att ha rapporterat om Mölndals uppkäftiga blandning av bamba- och 70-tals-mat känner jag mig relativt sakkunnig i frågan. Slutsatsen är:

1. Mölndal är Göteborgs rövhål
2. Ät inget i Mölndal
3. Never mention Mölndal

mikebike sa...

anique: "Mat i kvadrat" :) Misstänkte att du också ingår i målgruppen men valde att hålla dig utanför.

Greven: We have to talk about Mölndal!

Ellet sa...

Haha, då ska man alltså INTE bli medlem i Groupon. Iofs så har jag ju redan kanske antagit det med tanke på att jag inte är med (bor ju dessutom i en håla), men iallafall. Skönt att höra! För det blir fanimig inget jävla vaxande i närheten av den här kroppen! Så pass mycket självrespekt har jag.

Anique sa...

Då antar jag att ingen i den här tråden tänker hänga med till Stadshusparken i Mölndal nästa onsdag för lite skönt häng i gräset?

Mikael Rickfors, Lili&Susie och Dan Hylander:
http://www.molndal.se/download/18.52ac653013dd118a6db819/1368026015025/AffischPelleKan2013.pdf

Mat i kvadrat har jag helt missat (trots medlemsskap i Groupon).

adde sa...

Jag må vara både lättroad och trött, men "Aningen smal målgrupp som kan tänkas intressera sig för den dealen bara. Typ de som jobbar på Astra Zeneca och... nä det är nog bara de." skrattar jag högt åt!

Anonym sa...

Nästa steg är att du betalar 20 kr för att slippa äta där...

-Luca

PS beklagar min särskrivning i förra inlägget, djävulen är ute efter mig vad det verkar!

Six sa...

Nu väntar jag på ett härligt hatiskt inlägg angående det värsta påhittet nånsin; andra långgatans dag.

mikebike sa...

Ellet: Nä det ska man INTE. Fast ibland dyker det allt upp bra deals. tex gjorde vi en femmilaservice på bilen för tusen spänn nyss.

anique: åhh det hade man ju inte velat missa iofs.. rickfors och lili&sussie, varför väljer Mölndal att positionera sig så? Kolla upp Mat i Kvadrat. Ta dealen och bjud ut mig på en lunch i Mölndal. då kommer jag.

Adde: det är nästan som att du skriver mina texter. vet du hur ofta jag tänker, den här kommer adde gilla :)

Luca: haha

Six: var inte där och har aldrig varit där på den dagen så jag vet inte vad jag ska tycka.