tisdag, april 14, 2009

Jag är rultig

Påsken är över och jag känner mig mer rultig än någonsin. Det är en dålig känsla. Jag frossade inte mer än vanligt i helgen. Jag iddes inte. Min mage känns så sjukt obekväm. I vägen. Jag trivs inte naken längre och undviker att gå omkring i bara fillingarna hemma. Häromdagen fick jag ett spel och slängde nästan alla mina tajta T-shirts. Jag ville inte se dem mer för jag har börjat se pervers ut i tajta tischor och det är inget bra.

Min kära flickvän J har uppmärksammat mig på det faktum att jag har börjat med oskicket att dra upp kallingarna lite högre än vad brukligt är. Oj oj, varningsklockorna ringer för fullt, men det är inget jag styr över. Det liksom bara händer...

Jag kommer ut ur duschen och lirkar på mig ett par kallingar, sedan blir det alldeles svart och när jag återfår medvetandet sitter linningen lite högre än den borde. Jag skäms och drar genast ner dem. Jag har funderat lite över vad det kan tänkas vara som inte står riktigt rätt till och har kommit fram till att det helt enkelt är ett oundvikligt steg i evolutionen, en resa som med allt snabbare fart tar mig mot gubblandet. Det är nog ingen större idé att kämpa emot. Snart kommer jag sätta komfort före allt och kan inte längre ducka för det faktum att det helt enkelt är skönt att kapsla in lite mer av sitt vissna midjeparti. Lite som man gör vid en härdsmälta i en kärnreaktor. Men så länge jag är medveten kommer jag försöka göra revolt. Det är därför jag biter ihop, går upp i svinottan och pallrar mig till gymmet och desperat ställer mig på nån jävla föryngringsmaskin.

På sistone har jag även noterat att min ölrygg är borta. Puts väck. Det är dock långt ifrån så bra som det låter. Det som hänt är att det i lönndom skett en vidrig transformation där mina fuck handles spelar en huvudroll. Först uppdagades en så kallad ölrygg, ett semi-löst parti med samma karaktäristika som en ölmage. fast på ryggen. Vidare vidgades området och bildade en slags fläsktunna runt nedre delen av min torso och till sist har jag gjort den makabra upptäckten att att allt har smygt sig samman och bildat en direkt förlängning av min röv uppåt. Jag har gått och blivit med hög röv. Hög röv är fan sämst.

Dramatiken som utbröt när jag blev varse saknar motstycke. Jag sprang runt och gnydde och gnällde och ojade mig. Sedan fick jag blixtyrsel och fick lägga mig ner och badda min panna. Sammanbrottet har jag nog aldrig mer närvarande än då. Det är nästan omöjligt att få distans till hela helvetet men vad ska man göra. Nu har jag att välja mellan att skärpa till mig en gång för alla (vilket är vad jag försöker) eller att gå all in och bli fet på riktigt. Känslan av att vara obekväm i sin egen kropp tär på mig. För första gången kan jag verkligen leva mig in i hur transexuella människor känner sig när de pratar om sin kropp som ett fängelse. Jag är ju för fan en smal kille fångad och inlåst i en fet mans hydda.

Plötsligt förstår jag hur det kommer sig att jag trivs bäst i pösiga kläder eller kläder som inte riskerar blotta någon glipa hud, varför jag börjat ha en kudde i knät när jag tillbringar tid i soffan och varför ekvatorns position börjat röra sig norrut på min rultiga gubbkropp. Fy fan för den lede säger jag bara.Det har gått så långt att jag inte ens började skratta när jag såg Annie Leibovitz bild på Seth Rogen & Co nyligen. Istället tilltalades jag av den och greps av en stark lust att själv springa och köpa mig en uppsättning ultraelastiska kroppsstrumpor. Jag lyckades hejda mig.

Men det blir nästa steg. Tro mig.

22 kommentarer:

Mr Elway sa...

Ha ha ha!!

Poor you Mike. Men det tog ändå dryga trettio år att komma dit, till gubblandet.

Snart blir det till att svänga förbi Gekås på vägen från Halland för att se ifall de har nya sköna plagg.

Har själv ett halvår kvar till det går runt, än så länge är det ett visst glapp mellan handtagen och magen...

Ocksåjästefterpåskhelg sa...

Oh man, det här var helt episkt roligt skrivet (i all bedrövelse). Ska bara försöka hinna med en löprunda i Slottsskogen också så att man kan döva sitt eget samvete. Lätt att skrattet fastnar i halsen annars ;)

Daniel sa...

Kan du inte börja med dieter som bloggare Dennism å gu vet vad de heter.. och börja med diverse svältdieter.

Tänk att även Sveriges extrema utseendefixering tog även dej! Ajabaja :)

mikebike sa...

Mr Elway: haha ett halvår. Se till att njuta av det för helvete.

Ocksåjästefterpåskhelg: och som det fastnar. ;)

Daniel: inegn extrem utseendefixering, Det kanske har undgått dig att det inte är bra för hjärtat :)

Ms Spider sa...

TACK! Tack tack tack för att du skriver det vi alla tänker. Jag har samma ångest för tillfället. Även om ursprungsläget var rätt bra börjar det växa fram en tant. Inte bara fysiskt utan även i handlande. Har nu börjat desperat för att motverka, men försöker också låta bli att hamna i den ännu tantigare "jag ska försöka se ut som och uppträda som om jag vore fjorton så märker ingen att jag är tant"-tantifieringe. SVÅRT och jobbigt...

Anonym sa...

Kroppsstrumpa eller diciplin?
Svåra val...

Vad säger du om en liten tävling. Jag behöver också avgubbifieras akut. Mest bestående resultat, vikt/klädstorlek edyl om ett par månader vinner?

-Luca, surgubbe med tveksam lekamen

Mamman sa...

Jaa du Mike, själv köpte jag mitt livs första "stortrosor" i dag. Himla sköna då de faktiskt inte ligger som en liten tygslamsa tvärs över arslet utan faktiskt omsluter det - ser riktigt snyggt ut faktiskt, med både spets å krås! Hurra för att äntligen klä in sig så man slipper stå å dra till o trixa med kläder gjorda för tolvåringar.
Njut av livet =)
Påskkram från mig

t.b.f.t.e. sa...

Jag såg dig allt på lunchen idag och det vet du. Varför äter du där om du är rultig?

mikebike sa...

Ann-Katrin: haha tack själv att det uppskattas :)

luca: ja det låter bra. ska vi säga midsommar?

jag mamman: hahahah stortrosor. Ja vaffan. allting har sin tid heter det ju. Nää stå och dra och hålla på är jag så jävla less på.

tbfte: hahaha ja men vaffan salu-kebben är fan inte så värst onyttig. pasa dig för fan du där i ostdisken:) förresten. jobbar inte du till sju?

Experience No 1 sa...

bra inlägg besök min blogg http://experienceno1.blogspot.com

Anne sa...

Man vill ju ogärna erkänna att man roar sig på andras bekostnad, men detta inlägg fick mig både att fnissa och gapskratta om vartannat.
Tack och förlåt.

adde sa...

Men om man bortser från att det är dyrt att byta ut hela sin garderob så kanske det inte är så illa att bli fet? Jag tycker ofta att feta människor ser mer tillfreds ut med livet än magra. Jämför till exempel Göran Persson med Joakim Thåström.

Ms Spider sa...

Men alltså, "Jag, Mamman" - fullstorlekstrosor som är "spetsiga" är inte tantiga. De är trendiga. Ska det vara tantigt snackar vi midjemodell, gärna med inbyggd gördel. Och i hederlig bomull... :-)
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar ut på en liten runda innan jobbet imorgon. Måste kämpa emot, måste kämpa emot.

Harry sa...

Jag är fan där jag med... Och det gör ont!
Amnesty borde göra något för oss som är inlåsta i fel fetthydda!

Anonym sa...

Midsommar låter bra.

-Luca

mikebike sa...

anne: varför inte. det är ju det bästa:)

adde: haha ja det ligger nåt i det. helt klart. göran person har ju fan aldrig sett onöjd ut.

harry: ja banne mig!

luca: så hur ska det gå till?

Anonym sa...

Jag är 23 och sitter i samma båt. Det du. Rultig. Roligt ord.

Huskatt sa...

Äh, skärp dig !
Feta människor lever inte lika länge som smala...behöver du mer motivation?

Anonym sa...

Den perfekta motivations hiten ;-))

http://musikshop.gp.se/Magellan/pages/main.jsp?storeId=14450&pageId=productDisplay&viewId=2755554

Själv brukar jag kalla det "att jag skaffat tak över nöjesfältet" bara för att lura sig själv. =)

Johan I Majorna

cat sa...

Någon gång är det väl dags att kliva in i gubblandet, själv sätter jag hårt mot hårt när det gäller att hamna i gummornas land. De får dra mig skrikandes över gränsen är min inställning, men jag kommer säkert vakna en dag och bara befinna mig där liksom.

Anonym sa...

Mike: Kör hårt bara, undvik Borås/Hallandsträsket.
Jag börjar idag.

Du kommer ju skriva här och skryta om ev framsteg och jag får väl ljuga då om det inte finns något att bräcka dig med.

-Luca

vickan sa...

ha-ha!!! hysteriskt underhållande med krisande manlighet, du har gjort min vecka, tack!