söndag, augusti 30, 2009

Uppföljning i Mcflurryhärvan

I veckan blev jag ganska oväntat kontaktad av McDonald's kundservice McSvar igen. De ville meddela mig hur det hade gått i McFlurryhärvan. Jag blev rörd och närapå tårögd. Vilken service. Jag fick en stark lust att ta kontakt med Com Hem och riktigt tourettesflippa helt omotiverat på dem. Bara sådär. Detta efter att ha läst om en serie kundtjänstbemötande från helvetet hos Prankmonkey.

----------------------

Hej igen Mikael,

Tänkte att du skulle få ta del av vår uppföljning angående ärendet du skickade till oss.

Förra veckan gick vi ut med information till samtliga restauranger och förtydligade vikten av att alla McFlurry flurras på korrekt sätt, därför tror jag inte att det bör vara något problem framöver. Tack för att du gav oss denna möjlighet. Har du köpt någon McFlurry efter vår senaste kontakt, i sådana fall hur fungerade det?

Som tack för dina synpunkter skickar jag gärna ett par menykort till dig. Om det är ok ber jag dig återkomma med dina adressuppgifter.

Hoppas du får en fortsatt trevlig sommar!

Med vänlig hälsning,
NN, McDonald's Kundservice McSvar

----------------------

Jag har inte svarat ännu. Det känns läskigt av två anledningar. För det första skulle jag verkligen tycka att det kändes obekvämt ifall min "journal" läckte ut i organisationen. Jag är inte riktigt beredd på att få min brevlåda fylld med bajsbrev och annan vrede bara för att få ett knippe gratismenyer. För det andra så inser jag ju att de som vänder burgare och friterar pommes hela dagarna vet exakt vad som gäller när någon gniden fan kommer och beställer foder och vill betala med "menykort". Det är valutan huvudkontoret använder för att blidka gnälliga svin med. De vet såklart att de som betalar på det skamliga sättet har genererat ovett till dem eller någon annan i snabbmatskåren på ett eller annat sätt. Det är på så vis ganska så jävla öronmärkta presentcheckar skulle man kunna säga.

Jag kan riktigt föreställa mig hur man signalerar, hemligt som baseballspelare, till varandra när någon kommer och beställer med sina snikkuponger. "Den här beställningen ska ha specialbehandlingen", säger de, utan att uttala en enda liten stavelse. Sedan får man sin McFeast uppvärmd mellan någons skinkor och sina pommes saltade via en armhåla eller två. I dressingen har personalen dessutom kollektivt tömt sina slemhinnor, med en panikiver som vore det ett runka-bulle-parti på spel.

Därför har jag bestämt mig för att svara, men vänligt men bestämt tacka nej till menykorten. Kanske föreslå en annan välgärning istället. Jag vill ju berätta att jag personligen upplevt och på omvägar fått höra, att Laholm har bättrat sig med flurrandet. Men jag tänker såklart också rapportera att en tjej som heter Jennie så sent som för en vecka sedan fick sin flurry oflurrad i Partille och att McDonald's i Näset enkom använder sin flurrapparat till att stasha bägare och lock.

26 kommentarer:

Hälsporren sa...

Bra beslut. Inte lämna ut adress till Mackedonkan. Det kan aldrig vara bra.

Burgschki sa...

jesus. vilken historia. jag blir så kluven, men tycker du gjorde rätt som sa nej.

Anonym sa...

Erbjud dig att komma upp på McHuvudkontoret och hämta cash - eller skicka en bulvan för säkerhets skull!

mikebike sa...

Hälsporren: Nä det är bara onödigt.

Burgschki: hahaha. kluven?

mrarboc: haha jag ska be dem sätta in penarna på ronald mcdonald-sjukhusets konto istället. :)

Kalla Kåre sa...

Hur svårt kan det vara att få tag i Stefan Holms adress och lämna den? Fast han har säkert redan guldkort efter sina jävla brickunderläggsredigheter. Kan du inte låtsas att du är Mogis?

Artistic sa...

OCH ATT JENNIE är en pionjär och frågade fast hon inte ville ha en Flurry i dag vid Stig center om de var Flurrade varpå hon svarar: "ehhh, öhh nja, det är lite si och så med det där, den funkar inte den där apparaten, men skulle du ha en eller"? HON ERBJÖD MIG EN FLURRY OFLURRAD HELT SKAMLÖST!!!

JÄVLAR ALLTSÅ!

vilma sa...

oj vad spännande. jag ska köpa en mcflurry här i umeå och rapportera om den var flurrad eller inte.

Johanna sa...

HAHAHA xD ... får man gratismenyer om man klagar på Mcdonalds alltså? Måste genast göras, så kanske jag kan sluta käka upp alla pengar och spendera dem på något vettigare istället... (vad som nu kan vara vettigare än mat)..

mikebike sa...

kalla kåre: ingen dum ide:)

Jennie: haha ok, mycket fint av dig att sondera terräng såhär. med korrar runt om i hela landet kommer de fan få göra nåt åt flurrandet på riktigt. eller ta den ur sortimentet.

vilma: ja gör det :)

johanna: haha ja jag vet inte om man får det bara sådär. men prova du:)

Andreas sa...

I Kalmar flurrar de fortfarande inte enligt säkra källor..

Anonym sa...

Glöm inte att dom säkert har ollat brödet också!

Mvh/exilväschötten

egarcia sa...

Tror inte du behöver oroa dig, jag tror att folk får gratiskuponger utan att klaga, tex dom som jobbar på kontoret. Jag jobbar i butik och skulle nån komma in med nån slags gratiskupong så hade jag aldrig direkt tänkt att det var en klagare! Coolt förövrigt med en kundtjänst som fungerar. That's a first!

Maax500 sa...

Du hade kunnat skicka rabattkupongerna till mig, damn! Det finns ett antal personer i min bekantskapskrets som jag mer än gärna hade unnat en 'specialbehandlad' måltid :D

adde sa...

Ha ha ha ha ha!

"hemligt som baseballspelare"

Så bra, Mike!

Hector sa...

Hoppas fler vägrar flurra, sånt sattyg måste stoppas där snåla reklamare kommer in och tar sig ton mot utsugna arbetare. Käka på Farelli eller nått annat hak som gillar folk som inte har riktiga jobb. Micke, säg upp dig och bli hederlig hojåkare igen!

Anonym sa...

Tror du att din vanliga mat på Mc Donalnds är befriad från sådan smaksättning?

-Luca

mikebike sa...

hector: hojåkare? ja du menar blå skottet? hon hänger i cykelförvaringen med brutet styre. men snart så. ska laga den treväxlade faran och blåsa skiten ur alla tanter i stigbergsbacken.

Emma sa...

Bara för att du är så bedårande ska jag i veckan köpa en Flurry och sen rapportera!

PGW sa...

Alltså det här är en helt fantastisk konsumentrevolution, jag får lust att prova McFlurry överallt bara för att kolla och jag gillar inte ens McFlurry! Kampen går vidare! Undersök flurrandet tills de alla flurrar! Har någon ringt Sverker?

Anna sa...

Jag tror inte folk jobbar länge nog på McDonken för att hinna utveckla internt teckenspråk. Kan inte komma ihåg att jag sett någon medarbetare som hunnit igenom puberteten, och med tanke på att de åren mestadels används till studier så vill jag påstå att varje person stannar max 6 mån inom företaget. Ständigt stressade och totalt ointresserade av sina jobb. Fy fan vad skönt att man har fyllt 30, safe!

mikebike sa...

emma: åhå bedårande... haha det var iten pjåkigt. ja avlägg rapport.

pgw: haha ja det är sjukt. jag kan inte se det där M:et utan att börja fundera på om det flurrar eller inte.

anna: hmmm. det ligger nog nåt i det du säger. ja grattis till att du fyllt trettio :)det är det bästa.

mja sa...

Jag har en fin tanke om att man istället blir VIP behandlad med sådana där kuponger.. Kanske de tänker att "här kommer en jävel som gnäller på allt, nu ska vi fan visa vad vi går för".. Och så vips sitter man där med:
* En hamburgare som ser ut som burgarna på bilderna
* Pommes som inte är kalla eller extra-extra.saltade.
* En flurrad McFlurry

Tom sa...

Men dra åt helvete, jag som just "fått" två värdemenyer med posten. De där skinkorna ville jag INTE läsa om!

Marlene sa...

Efter att ha läst det här inlägget igår var jag idag på grund av tvångstankar tvungen att gå in på donken och köpa en Mc Flurry! Jag fick den ta mig fan inte ens omrörd för hand utan allt i en hög. Men eftersom jag hade peppat upp mig i kön bad jag om att få den flurrad och med ett jag-vill-döda-dig-leende tillbaka fick jag också det!

Le Chat Botté sa...

HERREGUD!

I går var jag på McDonalds på Kungsgatan i Uddevalla. Personen före mig i kön beställde McFlurry. Det blev en mjukglass i bägare och med lite strössel på. Fyfan liksom. Fyfan. Jag vet inte vad jag ska ta mig till! RAPE! McRAPE!

missmaddis sa...

Nu återupptar jag ditt arbete i Skåne!
http://missmaddis.com/2010/03/01/oflurrade-mcflurrys-grrrr/