onsdag, augusti 12, 2009

Insomnia

Igår led jag av insomnia. Jag kunde fan inte somna. Det har kanske hänt mig fem gånger hittills under mina snart 33 år. Vanligtvis kan jag somna på kommando. På fem (sekunder). När kinden nuddar kudden. Och allt detta utan narkolepsi (japp som f.d. hypokondriker har jag självklart kollat upp detta). Om jag vill sova så sover jag helt enkelt. Det har varit något av min superkraft. Men så inte igår.

Jag låg och vände och vred på mig. Trött som en triathlondeltagare på dekis. Så jag passade på att bläddra bland några sommarpratare som jag missat och fastnade av en slump för Morgan Alling. Otippat. Jag vet inte mycket om honom mer än att han verkar jävligt energikrävande. Men det ska jag säga er; att det var inte kattskit precis. Tvärtom. Han var riktigt jävla bra. Lyssna!

Efteråt satt ångesten som en stödstrumpa över mitt bröstparti och sträckte sig uppåt. En liten klump i halsen hade jag allt också måste jag tillstå. Det gjorde det ännu mer omöjligt att få tag i John Blund och hans sköna fludder, så där låg jag knallvaken till långt efter fyra på morgonen. Nä, insomnia är ett jävla helvete. Även om det är glest mellan tillfällena.

10 kommentarer:

Baronessan sa...

Ha! Så där har jag det varenda jävla natt :(
Men Morgan Alling lyssnade jag faktiskt på. Helt fantastiskt. För övrigt den enda som jag lyckats pricka in av sommarpratare.

L sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
L sa...

tips: lyssna på Karlavagnen. enormt sövande. en kväll var ämnet "potatis". debatten blev het.

Jag, Lobelia sa...

Jag mötte också Morgan en sen kväll. Bestämde mig för att sluta döma folk på förhand efter det. Och att sluta lyssna på Sommar ett tag, visste att jag bara skulle bli besviken efter att ha lyssnat på Morgan.

Daniel sa...

Du kan ju alltid sticka iväg till McDonalds å slafsa i dej en sövande flurry!

Eller pilla lite.

Anonym sa...

Lyssnar man på Karlavagnen och Ring P1 och lyssnar på en del av dom apskaft som ringer in så inser man att beslutet att upphöra med tvångssteriliseringar kanske var lite förhastat.

Wolfram O´boy

mikebike sa...

baronessan: shit, varje kväll hur orkar du?

L: hahaha underbart. love it.

Lobelia: haha ja tanken slog mig men sedan kom jag på att det kommer jag aldrig klara. men jag är bra på att ändra mig när jag har fel. jag gör det jämt. har jätteofta fel;)

wolfram: haha jag gillar idioter på nåt konstigt sätt. hatar dem också såklart men... ja du vet cant live with em, cant live without em...

Jennie sa...

Du såg just till att jag inte kommer orka kliva upp imorgon..har suttit som klistrad vid datorn sedan jag startade Allings sommarprat. Helt fantastiskt..brukar inte vara blödig, men det kom fan en tår på slutet..riktigt starkt och oväntat!

jeanette. sa...

På grund av en allt för ihärdig förkylning och semester-jet lag har jag drabbats av någon form av insomnia och blev då väldigt glad över att du publicerat inte bara ett utan tre inlägg, jag tackar och bugar. Nån Morgan Alling känner jag av nån anledning att jag inte alls klarar av inatt, antagligen för att jag har samma förutfattad bild som du hade, men det blir nog nåt att ta tag i imorrn. Allt för att slippa inse att semestern är över.

egarcia sa...

Var glad att det händer dig så sällan! Sådär har jag det nästan jämt! Bra idé att lyssna på sommar, det kanske funkar...