tisdag, januari 06, 2009

"Wells-slaget"

Jag läste precis att det börjar lipas lite bland deltagarna i den nya upplagan av Körslaget. De tycker att Wells har fördelar gentemot andra körledare eftersom han är så erfaren. Buhuu!

Egentligen borde rhapsodyskiten bara ligga honom i fatet eftersom det är så jävla värdelöst, men bönnerna verkar älska det där Wells-svinet lika mycket som de älskar sina barn och då är det ju faktiskt så att han har en liten fördel. Men jag tycker de är lite försiktiga i sin kritik. Utan att vara särskilt insatt är det väl ganska uppenbart hur jävla uppgjort det där bajsprogrammet är. TV4 tjänar som bekant fett med kulor på Robert Wells och hans äckligt tillrättalagda covershower. De köper rättigheterna till allt han gör och nu har Robert bökat sig så långt upp i stolgången på Janne Sherman att han inte ens kan hitta ut längre. TV4 har helt enklelt inte råd att låta Robert Wells förlora mot någon lismande uddevallatonnis eller jävla Nanne Grönwall. För då skulle han bli sur och det vill ingen riskera.

Så det är inget att göra. Alla vi som hatar Wells kommer få lida genom de här veckorna tills programmet är över och löpsedlarna äntligen dör ut. Man kan ju alltid hoppas på ett världskrig eller en global katastrof. Då kanske, men bara kanske, att kvällspressclownerna hade lyckats rikta sin uppmärksamhet åt ett annat håll. Annars är det bara till att bita i kudden och blunda som gäller... Men det är lugnt, jag börjar bli van.

Det enda jag riktigt kan glädjas åt är att Tito-Beltran-affären brände bort ett års rapsodihelvete ur historien. Varken Wells eller TV4 kommer kunna tjäna en spänn på det smutsiga materialet eftersom det stinker så mycket peddo. Bara att slänga och glömma. Det enda som arkiverats från Tito-året är troligen Wells smaklösa särfrilla vad det verkar.


Etiketter:,

20 kommentarer:

f i f f i. sa...

Vad härligt! Det känns som att du är frisk igen!! ;D

Stefan sa...

förenade vi stå i kampen mot coverslaktaren no:1

Anna sa...

Tycker att du bloggar bättre än någonsin nu! Eller... okej ibland saknar jag vikare vs skrynklare och relaterade ämnen. Men förutom det.

mikebike sa...

Fiffi: inte riktigt frisk ännu. men på god väg;)

Stefan: jag hör dig broder :)

Anna: tack tack. Det var roligt att höra på riktigt. lugn det kommer säkert nåt liknande ämne snart :)

Blygisens betraktelser sa...

weeooow...Det där var ord och inga visor.

mia sa...

Yes Yes Yes!!! :)

Lida sa...

and he's back! jisses. tack för det skrattet! och du, nu har jag faktiskt skrivit den där recensionen. även om den kanske inte är en recension av den vanliga sorten. :)

Fbg sa...

O, A, O-A-E. Vi e falkenbergare :-)

Jag skulle vilja klappa Roberts pläd till hår nån gång

mikebike sa...

blygisen: nädu :)

mia: haha

lida: du är mycket snäll. jag blir väldigt glad.

fbg: hahahaa yeah right!

Anonym sa...

Jomen Miken, skall du inte ha en snygg skinnpaj med "Wells Angels" på ryggen? ;-)

mikebike sa...

anonym: haha du jag tror inte det.

Anders sa...

Haha, sjukt kul och vass läsning! Stark öppning på 2009 må jag säga. Keep it up!

Anonym sa...

Alla älskar vi Wells!

Jag tro han har haft en "österikisk barndom".

-Luca

Anonym sa...

Haha underbart!

Anonym sa...

Sällan har jag känt mig så sugen på att tvångsklippa ngn som den mannen... För några år sedan var det sk sexiga bilder på honom i ngn söndagsbilaga. Skäggstubb och blöt skjorta. Man vill ju bara spy. Finns det ngt mer smygbögigt? Kompis till min roddade flera Rhapsodyturneér men hade tyvärr inget spännande att berätta om aset.

adde sa...

Ha ha ha, ja, den där lille gastande pedofilen fick nog en hel del av sina karaktärsvittnen att ångra sitt engagemang när han faktiskt blev dömd. Men det där med att han drog med sig självaste Wells ner i skiten var ju en festlig bonus jag inte har tänkt på förrän nu när du skrev det.

Kan bli intressant att se vad som händer när han släpps fri igen och ska försöka göra comeback. Jag undrar om han får samma uppbackning då, för han är nog skrupelfri nog att ringa runt och fråga. Samma gäller vä för den hustrumisshandlande papan, han är säkert också oskyldigt dömd.

Drömma Lotta sa...

Nu har jag uppdaterat mig om kevlarhud, porrkatter och Wells.
Trevligt trevligt tycker jag men tänker att du kanske ska titta mindre på tv?
Fast du har ju varit sjuk..
Jag med.
Tittar på Anna T, Hellacopters och alla andra som tar emot pris efter pris.
Vart är priset för utarbetade mammor som jobbar och har sig?

Ja just, jag var ju nominerad men den andra Lotta vann..
Bloggpris lär man ju inte få iallafall.
God fortsättning du envisa karl.

jansson sa...

Aj, vad arg du är. Härligt! Nu har jag äntligen fått fingrarna ur och lagt till en länk till din frossa i min lista. Kan annars gå ett par dagar där jag glömmer bort att besöka. Tur att du inte turbobloggar med 7 inlägg om dagen. Hinner läsa ikapp.

Godnatt

Erik sa...

Du verkar vara i fin bloggform.
Så passande då att EMD just fått en Grammis för årets låt. Det är värt ett inlägg. *hoppas* :D

mikebike sa...

anders: tack

luca: haha ja han är nog österrikiskt skolad.

maisoui: tack tack

redbanner: din kompis vet nog mer än han vågar lufta

adde: japp det enda roliga i den tråkig historien är att vi slipper se det på tv4

drömma lotta: ja jag såg att en annan lotta vann. trist. jag hoppades på dig. det var du värd. hoppas allt är bra nu. anna t och hellacopters. det är väl helt ok om de vinner. EMD däremot. what the fuck!?

jansson: vad roligt. nej jag har ju ett jobb också. ett jobb som tar mycket tid :)

erik: inte snyggerik hoppas jag. ja jag såg det. fy fan. hjärnanr försöker smälta det. jag vet inte om det blir ett inlägg eller inte. det beror på hur väl min hjärna kan ta hand om infon :)