torsdag, januari 15, 2009

Prekär situation i omklädningsrummet

Igår gick årets första träningspass ner på lunchen. Nej, det är inget nyårslöfte. Det är bara ett vanligt hederligt straff. Nu ska min kropp få fan för att den gjort mig fet och dan.

Allt gick som det skulle. Jag kom till gymmet, bytte om och sedan satte prygeln igång. Först straffade jag mitt as till kropp med 30 minuter crossoverträning. Fy fan, jag hade en puls på som värst 193. Yrseln satt som en trång träkeps men det sket jag i. I ögonvrån kunde jag se tre kollegor till (en från samma kontor och två som jag inte känner alls väl från ett annat kontor) men de såg oförskämt pigga och glada ut. Halvtränare. De körde mer fittig träning som löpband och skit. När mitt hårda weight-loss-program var över ville jag helst av allt bara kräkas över räcket och ner över alla som låg och lyfte vikter av olika slag, men gick istället på roddmaskinen och rodde 2 km i ren chock. Min kropp hatade mig och jag njöt av det. Den skrek efter vattnet som för länge sedan var slut men min hjärna bad den att dra åt helvete. No treat for fat meat!

Efteråt linkade jag som en vietnamveteran upp till omklädningsrummet och började byta om inför helbrägdagörelsen (duschen). Då såg jag att jag i morgondimman hade glömt att packa ner en handduk. Helvetes jävla skit hann jag tänka innan jag paralyserades av stress inför situationen. Handduk är fan det sämsta man kan glömma i en träningsväska. Allt annat går att lösa. Jag letade som en idiot och tittade igenom varenda fack i väskan som om det verkligen fanns en rimlig chans att jag råkat packa ner ett badlakan i det lilla innerfacket avsett för plånbok och nycklar etc. Allt jag hittade var ett par extra kallingar och ett par extra strumpor.

Jag gick in i duschrummet där mina tre kollegor redan stod. Utan handduk, vilket i sig kändes väldigt udda, och utan att säga något. Nu började hjärnan arbeta. Hur skulle jag lösa situationen? Det stod mellan det mycket kymiga i att bli tvungen att fråga om jag kunde få låna en av kollegornas handduk. Det är en ganska laddad grej (för mig) och jag kände mig inte riktigt redo att bli handdukssvåger med en arbetskompis. Dessutom var den som jag känner bäst färdig och borta före jag ens hade hunnit smälta min idiotmiss. Kvar var bara de två som jag mer eller mindre bara känner vid namn. Det kanske låter löjligt men det kändes verkligen inte hundra att försöka tigga till sig en av deras handdukar och sedan stå där och torka kuk och pung m.m. som att vi växt upp ihop. Istället väntade jag ut dem, till de hade gått, vilket innebar att jag fick duscha onormalt länge. Jag han nästan få russinfingrar. Hela tiden tänkte jag att det här kommer jag nog kunna skratta åt en dag men just då var allting svart.

En kort stund funderade jag på att smyga in på toa och torka mig med pappersservetter men pallade inte med den freakfaktor jag skulle brännmärkas med ifall någon kom på mig med att komma ut helt näck från toaletten. Det och att jag då skulle bli tvungen att stå i piss och smuts med mina bara fötter. Ytterst oattraktivt. Så jag valde det sista alternativet. Mina extrakallingar.

Jag ställde mig och hoppade som ett riktigt psyko i duschrummet och vred ur håret, för att bli av med så mycket vatten som möjligt och minska vattenmängden på den stundande avrinningen vid skåpet. Det fungerade sådär kan jag säga. Blött som fan blev det och killarna som hade skåpen bredvid mig undrade nog varför i helvete jag började flytta runt mina grejer istället för att torka mig. Just då ångrade jag mitt val men då var det försent. Jag ville att mina skåpsgrannar skulle gå men de sölade som fan. Till slut var jag tvungen att börja torka mig för att de inte skulle tro att jag gick till gymmet för att nöjeshänga näck i omklädningsrummet. Jag plockade upp mina extrakallingar och började torka mig. Är det någon som förstår hur blöt man fortfarande är när man har torkat hela sin kropp med ett par kallingar? Jävligt blöt kan jag upplysa er om.

När de äntligen hade gått trodde jag att jag var ensam i omklädningsrummet och trädde extrasockarna på händerna och började halvhjälpligt torka håret. Då går plötsligt en eftersläntare förbi och jag får en mycket konstig blick. En sådan blick jag troligen själv hade kastat åt någon som står naken i ett omklädningsrum med en strumpa på varje hand och rufsar sig i håret.

Fy fan vad jag led.

Jag kan lätt säga att det var den finskaste lunchtimman i mannaminne men jag överlevde med förståndet i behåll. När jag kom ut på gatan gick jag på lättare fötter mot jobbet än någonsin. Jag kände mig uppriktigt tacksam att pärsen var över. Nästa gång blir jag handdukssvåger med precis vem som helst före att återuppleva den ångesten.

83 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud vad rolig du är :)
/ L

vaxpropp sa...

Fy fan, tycker lite synd om dig ^^ men det var underhållande att läsa ;)

Pelle F sa...

Haha, det var det roligaste jag läst på länge. Men det kan du gott ha efter vad du skrev om Patrick Ekwall häromdagen! :-)

Miss Muffin sa...

"fittig träning". hmm. måste vara sjukt bra träning.

mikebike sa...

L: haha tycker du. det var väldigt mycket ångest vill jag lova.

vaxpropp: tack. det var fan lite synd om mig.

Pelle F: bah! ;)

mikebike sa...

miss muffin: jag vet, bli inte ond på mig... hihi ;)

Anonym sa...

Du är grym. =)) LOL

I know the feeling. =))

Keep ut the good work.

Johan I Majorna

Anonym sa...

Been there, done that. Glömt handduken alltså, men jag valde att torka mig på det minst svettiga jag haft på mig under träningspasset: träningsbrallor i modell långa ben och syntetmaterial. Tur man är korthårig...

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Du är rubbad.
På riktigt.
Men kul är det.

/klaus

Blygisens betraktelser sa...

:-)


Har varit på riktigt pms-humör de senaste dagarna, och började slöläsa. Man vill ändå hålla sig á jour, liksom.

Men det säger jag dig, Miken, att det är omöjligt att inte kapitulera totalt inför (de allra allra flesta) av dina inlägg.

F-n, jag skrattar så jag gråter.

Har säkert blivit några år yngre på kuppen också. :-)

Återigen- blir jag av ngn konstig anledning inspärrad på dårhus, alternativt strandsatt på en öde ö, så vill jag ha med mig denna blogg. Då kan jag åtminstone ha en chans att överleva ;-)

Som frekvent gym-besökare så liiiiiiider jg med dig, kan jag lova.

optikerdotter sa...

haha! jag undrar... tror att det här var första gången jag läser en blogg och var tvungen att sluta läsa, torka ögonen och andas ut från skrattattack för att öht kunna se fortsättningen.

Jag, AnnaKarin sa...

Jag har en hel länga bloggar jag följer, roliga eller inte. Men sedan jag "fann" dig har min tid som följare fått en annan innebörd: ren och skär skrattsalveterapi för en sliten trött och irriterad småbarnsmorsa från gnällbältets mekka.
Tack du förhoppningsvis snart krönte konung av vardagsbloggar!

Jemma sa...

Hahahahaha!!!

Anonym sa...

åh, tack Mike!
du har gjort min dag idag, jag lovar!

min son vände sig om och tittade på mig orolig och frågade vad det var för han trodde jag grät... men gjorde jag inte, jag skrattade så tårarna rann!

din blogg lyser upp min vardag!

// Stina

Andrea sa...

du gjorde precis min middagsläsning fantastisk. fy fan, jag har inte skrattat såhär mycket på länge!

Karin sa...

Hahahaha!! Jag känner med dig dock, det måste ha varit jädrigt ångestladdat och duktigt förödmjukande. Men vanvettigt roligt för oss andra.

30+ sa...

Jag får sälla mig till hyllningskören eftersom jag också skrattat ljudligt de senaste två minuterna.

Det var som ett reningsbad inför kvällens läggning av två små killar som jag misstänker får tag på amfetamin någonstans på dagis.

Tack!

Max sa...

Det hade varit grymt kul att se dig full... :D

Anonym sa...

Har just hämtat mig (och andan) och torkat skrattårarna, DU ÄR BÄST!!
(19-åringen i huset kom och kollade varför jag låg dubbelvikt och hulkade över tangentbordet, men förstod ganska snart att livsfara inte förelåg)
/M

mojo sa...

HAHAHAHAHAHAHA dör.av.flabb.

(stackare. men du fick ju bra bloggmaterial i alla fall :))

Nina sa...

Hahaha! Det här var fan det roligaste jag har läst på mycket länge - fick hur roliga bilder som helst på näthinnan. En fluga på den väggen alltså :-)

seeegt sa...

Kom hem, trött och jävlig. Började slöläsa och började garva mig helt sanslös ;) Thnx, man!

Har varit i nästan exakt samma situation, vilket bidrog till garv som resulterade i andnöd. Själv drog jag pappersservettvarianten, men misslyckades att göra detta osedd...

Kollegan sa...

Varför köpte du inte en handduk på gymmet bara? Easy-peasy.

Marika sa...

Jag vet hur det känns.:-) Hade glömt handduken hemma och fick torka mig med ett linne jag hade tagit med mig. Gud vad jag frös! Har långt hår också.. Det var inte kul.

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Åh, så jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Vilken inlevelse! :)
Mer sådana inlägg vill jag ha!

Kapybaran sa...

ROTFLMAO
fy fan, här stod jag och tyckte det var synd om mig med halsont och snuva.
men du vinner.
med hästlängder.
syndast om dig, mike.

mikebike sa...

johan i majorna: haha tack hörru.

robrun: det var det jag var rädd för att jag skulle behöva göra. torka mig med nåt svettigt. fy fan. usch jag ryser när jag tänker på hela grejen.

klaus: hahaha vaddå störd?

blygisen: hahaha fan vad roligt att höra. tårar. fan jag blir stolt att mitt inlägg lyckades framkalla sånt.

optikerdotter: hahaha ljuvligt.

annakarin: hahaha tack själv hörru.

stina: det blir jag mycket glad av att höra ska du veta.

andrea: haha skadeglädje är den mest äkta glädjen va... eller hur var det nu igen ;)

karin: mmm tack. det var verkligen förjävligt.

30+: mohahahhaa... nu gjorde du just min. jag kan såååå leva mig in i din situation och dina misstankar.

max: jag vet inte det jag. en full 32-åring är nästan aldrig kul att se på.

M: åhh jag ryser av mallighet att ett litet inlägg kan göra såna saker.

mojo: haha ja uppenbarligen.

nina: haha nä en fluga på den väggen hade varit en åskådare alldeles åt helvete för mycket.

seeegt: haha du då hade jag blivit tvungen att ta livet av mig. strongt att du är kvar bland oss. kred :)

Kollegan: haha du jag kom att tänka på det när jag stod vid hissen. och då höll jag på att flippa. det fanns inte med på kartan just då. vem är du förresten kollega?

marika: haha ja jag funderade på att offra min t-shirt men då hade jag fått gå runt i en kofta med bar överkropp. det hade inte varit sjysst mot mina arbetskompisar. om jag hade fått behålla jobbet.

sandra: fan jag är ganska glad att jag inte klantar till allt riktigt lika mycket längre. det var värre förr. men visst händer det. till och med ganska ofta.

kapybaran: haha nej det är det inte. idioti är inget man ska ha sympati med egentligen :)

Jo tjena sa...

Haha jag trillar nästan ur saccosäcken pga allt skrattande!

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Men vet du...man ska inte ta livet så allvarligt och bjuda omvärlden på sådana situationer och bara skratta åt det och låta andra skratta åt situationen :)

Robbelibobban sa...

Hehehe, du é bara för rolig.

hatte & matte sa...

HAHAHA! Jag tror att jag fick en mindre stroke!

Aiy sa...

Det här var den bästa magträningen jag fått. Magmusklerna fick jobba i ett. Så mycket att jag hakade upp mig och började hicka.

Hade jag sett dig på film så hade jag dött av skratt.

De gånger jag glömt handduken har jag låtsats som ingenting, plockat med saker , gått ut och in i duschen och på toaletten och i omklädningsrummet som för att hämta något jag glömt. Ingen har märkt något, jo att det droppade visserligen, men jag spred ju ut allt liksom. Sen när jag tycker att jag blivit ganska torr av gångpromenaderna, för det blir till slut man om man går mycket, så har jag testat om det gått att ta på mig trosorna, men som av en händelse så har jag förstås glömt en sak till på toaletten och sen har jag låst in mig där och fintorkat mig med toalettpapper. Ingen torde ha märkt det minsta om de inte stått utanför och lyssnat på hur jag drog i toalettrullen men isåfall är det ändå ingen som vill närma sig toaletten ändå för de tror att jag gjort något stort därinne och att det inte går att gå in där på ett tag.

Hej från tjejen som aldrig vill be andra om hjälp utan reder sig bäst hon kan.

jennie sa...

Här sitter man mitt i natten och skrattar rakt ut! vilket fantastiskt inlägg! Fick läsa om det för att inhämta alla detaljer så att jag riktigt kunde skapa mig bilden av den pinsamma situationen och ångesten som måste lyst i dina ögon när du stod i duschen och väntade ut de andra...helt underbart...igen!! Jag som trodde George Costanza var roligast ikväll med sitt halvnakna poserande för Kramer, men det här var bättre...

Go gôbbe sa...

H-e Mike så du ställer till det med tårkanaler och bukmuskulatur! Jag sitter här kl. 01.20 och rågarvar mig fördärvad.

Det här var nå´t av det bästa på länge. F-n alltså!!

Jag har viss vana och rutin från den typ av lokal du befann dig i och jag riktigt kände och såg hur de betedde dig och led alla helvetes kval.

Kommenterade precis din nominering
och uttryckte vissa farhågor för att du språkligt skulle bli mer politiskt korrekt framöver. Förlåt, jag tar tillbaka oförbehållsamt!

Så här strax innan kudden gör jag en gedigen vågen och bugar mig djupt. Tack för underbar läsning!

Faaan asså!

Go gôbbe från Götet

Fbg sa...

Hahaha. Perfekt start på fredagsmorgonen. Tackar :-)

Anja sa...

Väldigt roligt! Blir högläsning för sambon! haha!

jonna sa...

här blev det också högläsning, fast tyst. med pauser för garv, också på dämpad volym. inte helt lätt, men vad gör man inte för att slippa upprepa hela läggningsproceduren.

Fox sa...

Fruktansvärt.
Fullkomligt vidrigt.
Jag tror jag hade låst in mig på toaletten och grinat tills jag inte längre behövt duscha.

Och så ett exempel på good pareting:
http://hn.se/nyheter/omkretsen/1.146788

Lindalein sa...

Tack för dagens, hittills, största skratt. Jag behövde det!

vetgirig sa...

TACK Mike
Vilken helt underbar berättarstil du har, jag blir på så gott humör av dina berättelser och betraktelser. Som ett vitaminpiller!

Du är så obeskrivligt kul och jag gråter igenkännande när jag läser om dina tillkortakommanden.

Hoppas att det är ok att jag länkar till din blogg från min egen blogg. Jag hoppas att flera upptäcker dig och dina historier.
/Susanne

Anonym sa...

Jag gjorde exakt samma sak själv för ett par månader sedan. Jag löste problemet på det vidrigaste sätt man kan tänka sig. När ingen såg slet jag fram en handduk ur "kvarglömt-lådan". Fy fan. Under tiden jag torkade mig såg jag framför mig hur en råofräsch person torkade diverse kroppsöppningar med samma handduk jag hade i handen.

Efter denna incident har jag insett att det faktiskt går att köpa handdukar på gymmet. Nästa gång väljer jag nog det alternativet.

// Per

Mikaela sa...

Du skriver på ett otroligt sätt, mycket tummen upp för det. Skrattpauserna blev långa och mitt sovsällskap ville inte längre ligga kvar. Min katt hade lite svårt att förstå humorn. Stackarn.

Blue sa...

*gapskrattar*

För det första får jag bara vatten på min kvarn; det ÄR inte bra med träning ;o)

Och som den visuella person jag är så ser jag det framför mig. En karl med bara strumpor på fötterna är inte vackert. En karl med bara strumpor på - händerna - är något helt annat. Hahahahahaha

Lyckliga Hon sa...

Alltså... det är ju sagt redan, 43 ggr om. Men jag säger det ändå: det här var det roligaste jag läst på himla länge.

Anonym sa...

Haha.. jag kan inte sluta skratta. Jag ser det riktigt framför mig. Haha.. tack för detta!

Daniel sa...

Jag skulle ha hoppat till av KÅTHET om jag skulle ha sett dej. Å sprättat till i kallingarna.

Om jag e där nästa gång, så glöm gärna handuken once more!

AnnaPanna sa...

Fy f-------------------n va kul!
Skrattade såjag skrek.
Kommer inte att kunna vistas i ett omklädningsrum utan att tänka på dig och dina kallingar och sockor...

Anonym sa...

Moahahaha! Jag skrattade HÖGT. Vad roligt det måste ha varit att se dig stå och "torka" dig torr med ett par kalsonger. Vad som inte framkom var om det var ett par rena (vilket jag hoppas) eller om det var dom du hade på dig när du tränade...? Det kan det ju inte ha varit. Alltså du mörkade att du drog på dig dina gamla igen?

/Anique

mikebike sa...

jo tjena: haha fan vad roligt.

sandra: jo så är det väl. och jag brukar bjuda ;)

robbelibobban: haha tack.

hatte o matte: haha en liten stroke är ju alltid mindre än en stor stroke i alla fall ;)


aiy: ahh vad skönt att du förstår precis. Visst man vill inte vara i en beroendesituation när man är naken i en halvpublik miljö.

jennie: jag skrattar när jag läser alla som flabbat åt den här historien. fan att skadeglädjen är så stor... eller om det är igenkänning. inlevelseförmågan.

go göbbe: nä du behöver nog inte oroa dig. trr du drar lite stora växlar på det här bloggpriset. jag skriver inte för att få vara med i tidningar, tv och andra mediala sammanhang. jag skriver för att jag älskar att skriva och berätta och få respons. det är grymt. Det bästa med bloggpriset och sånt är ju att jag får fler läsare. det är jättekul.

fbg: gött!

anja: hahaha sånt där gör mig mallig.

jonna: fan som jag sa innan. jag blir mallig när jag hör om högläsning och sånt. fan detta var bra för mig.

fox: haha ja, men nästan värt det med tanke på all fin respons.

lindalein: haha tack själv.

vetgirig: klart du får länka. det är ju jättefint. haha tillkortakommanden. ja exakt vad det är ;)

per: ja det gör ju det. jag kom på det först när jag stod utanför hissen. när allt var över. damn! det kommer jag aldrig att glömma.

mikaela: stackars katt:)

blue: inte bra för hjärtat i allafall. jag beklagar bilderna :)

lyckliga hon: haha vad bra tycker jag. tack.

maisoui: jag beklagar om du verkligen kan se det framför dig. det var en sorry sight.

annapanna: förlåt!

annika: hahaha nej för fan. nu tar du och läser om. extrakallingar skriver jag ju upprepade gånger. jag hade packat nerkläder i väskan när jag åkte bort på juldagen. sedan hade jag glömt att packa upp ena ytterfacket som till min stora glädje visae sig innehålla ett par rena kallingar (utöver de som jag packat ner som ombyte efter träningen) och ett par rena strumpor. aldrig att jag skulle torka mig med mina svettiga kläder. då hade jag hellre dropptorkat.

Anonym sa...

Fy fan! Ibland gör du min dag... :-)

FinKille sa...

Skrattar så att det tåras. Jag gjorde t.o.m en snor-11 på köpet. Nu har du iaf en till trogen läsare.

Pillan sa...

Välkommen i "vi som glömmer handduken"-klubben
Gjorde samma sak och tog i panik hårtorken....otroligt PINSAMT när en dam klev in i omklädningsrummet :-)
tack för rolig läsning :-)
//Pillan

Sonja sa...

Ähähähä..Dock tycker jag att du gott hade kunnat torka dig med pappersservetter, gå naken på toa känns ändå liite mer normalt än att torka sig med kalsongerna. Iallafall i min värld.

/Syfilis

The Girls Of Florida sa...

Hoppas det inte var dina minsta stringkallingar iaf. Det hade bara vart för jobbigt.

Sanna sa...

HAHAHA Fan vad illa ;)

Anonym sa...

Charles Bronson hade skakat av sig det blöta, klätt på sig och gått därifrån (om han nu hade behövt gå på gym vill säga).

Kalla Kåre

Anne sa...

Haha! Mycket roligt skrivet :D Började asgarva...

Fredrik sa...

Ja vad säger man, ett mycket lyckat inlägg för att få alla nya läsare att förstå vad den här bloggen handlar om.

Cliff Hanger sa...

HAHAHAHA.... Tack för dagens garv! Länge sedan jag skrattade så mycket! :-) :-)

Marlene sa...

HA HA HA.. för fan! Jag garvar käken ur led!
Har inte ni karlar någon hårtork eller liknande så du kunde blåsa dig torr?!?!?!

Anonym sa...

Hahahah!

Jag kan bara skratta, och det gör jag. Jag vet precis hur det är, har själv varit i ganska exakt samma situation och löste den på liknande vis. Jag vill minnas att jag använde min T-shirt som var lite lagom svettig efter träningen, en annan gång när jag var själv blev det tio minuter under hårtorken som satt på väggen.

RANA sa...

Hahahahhaaha! Underbara människa!

Men tänk att du, som är så satans cool, fegade ur på att fråga om handdukslån..! Hahaha, vad gulligt. Säkert nån manlighetsnoja jag inte inser vidden av.

Hehe.

/Rana

Jenny sa...

Jisses, jag skrattade så jag grät. Tack för det! Själv tog jag en gång i samma situation den svettiga t-shirten jag tränat i. Inte fräscht.

Isabella och Minnas pappa sa...

Jag är inte lättimponerad men detta var det roligaste jag läst på länge. Då menar jag inte bara detta inlägget för jag har läst några inlägg bakåt oxå! Du är f-n galet störd och sjukt rolig!

Clinton sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
our crete adventure sa...

hahaha - maste saga att jag garvade sa tararna sprutade nar jag laste ditt inlagg. :) tack for ett underbart inlagg. :)

Anonym sa...

Haha!!! Nu blev jag sådär lagom avskräckt inför gymmet så nu kan jag skita i det ett halvår till. Tack! Grattis till nomineringen oxå, jag röstar!!

adde sa...

Ja, det är ju faktiskt inte bara det att du skriver bra, du hamnar ju också i udda situationer.

Blygisens betraktelser sa...

Det är Mikens förhållningssätt till omvärlden som är så skönt.

:-)

Anna P sa...

innovativt med strumpor, men klart skumt... om man ser någon göra det... men roligt att läsa. :) själv brukar jag ta den första knäppstämpeln (jag är oxå en sån som glömmer handduk) och tar pappersservetterna, men ute i duschrummet. Då slipper jag knäppstämpel 2 av att komma ut näck från toan. alltid nåt.:)

Anonym sa...

Eftersom du tycks gilla hårda män i hårda filmer: http://www.youtube.com/watch?v=oc95LLSfIWI

Med många Haha, LeChatBotté

erics mamma sa...

Hahaha tack för det bästa skrattet jag fått på länge - plus lite ångest på köpet ;)

Hannah sa...

du har inte läst Liftarens guide till galaxen" va? ;)

klockrent skrivet, som alltid.

egarcia sa...

Hahahahaaaaaa, hur tänkte du när du satte en strumpa på varje hand??
Jag skrattar så jag gråter...shit va du är rolig!!

Mr Elway sa...

Satt och hade högläsning på Vasastan i torsdags med detta inlägg. Många som vred sig av skratt. Bra timing med ett guldinlägg när det drar ihop sig till omröstning. Tips är att köra "Introduktion till Bloggfrossa igen" så alla nya hittar dem också...

Greken sa...

Haha stackare, kul att du ville dela med dig av upplevelsen ;) Du lär ju inte glömma handuken igen.. :P

Pelle sa...

Det är då man går hem i träningskläderna och duschar. Pucko! ;-)

Vindvirvel sa...

Hahahaha - en strumpa på varje hand för hårtorkningen! Obetalbart. Jag skulle nog nitat dig om jag var killen som gick förbi...

Snökalven sa...

Hahaha! Det där var lätt det bästa träningsreportaget jag läst!

Sarah sa...

Hahahahhahaha, helt klart det roligaste idag!
Tack :)

Jan-E sa...

Hittade hit via Hockeyfrossa.
Bästa blogginlägget jag någonsin sett!

Marlene sa...

Tackar så mycket för mycket underhållande läsning! Pinsamma situationer förgyller livet...eller åtminstonde att läsa om dem, detta var i alla fall det bästa blogginlägget. Keep up the good writing!

Anonym sa...

Så ball du är! Haha! Kram Michaela