torsdag, december 31, 2015

Gamla synder. Nya lärdomar.

Det är så dags. Att lämna 2015 för ett helt nytt år. Har läst på många ställen att det varit ett besvikelsernas år. Jag vet inte det. Det har varit ett ganska vanligt år tycker jag. Med många bra saker och några mindre bra. Ungefär som de flesta år. Det som stuckit ut lite extra under året är att jag och J J gifte oss i somras och hade en fantastisk liten bröllopsresa till Warszawa. Strax innan hade jag även hunnit avsluta min långa föräldraledighet och säga upp mig från mitt dåvarande jobb. Spännande tider och spännande möten. Så nä, jag tycker nog att 2015 inte har varit ett mycket sämre år än andra. I alla fall inte ur ett personligt perspektiv och i en tid när resten av världen befinner sig i ett väldigt kaos.

2015 har även bjudit på en del insikter om både mig själv och människor i min närhet som jag tror kommer vara nyttiga att ta med sig in i det nya oskrivna året. Både roliga, tråkiga och stundom ganska dråpliga. När jag ser tillbaka på det inser jag att det kanske är så den här bloggen kan få ett lite mer liv igen och fylla en viktig funktion för. Rannsaka och bekänna.

Apropå gamla synder. I slutet av året fick jag även ett snopet möte med den gamle karman, när jag för kunds räkning stiftade bekantskap med Danny Saucedo under en inspelning av en film där vi gav nyanlända besökare på Clarion Post ett extra varmt välkomnande till Göteborg. Trevlig kille alltså det där. Vem hade kunnat ana det...
Jaja, så kan det gå. En liten läxa jag själv fick lära mig den jobbiga vägen (de som fattar fattar). Somliga straffar synden långsamt.

Gott nytt år till eder alla.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gott nytt år!

/Aila

mikebike sa...

Honey: gott nytt år du med. I år firar vi på Hisingen.

Aila: gott nytt år till dig. Hoppas du har ett finfint nyår idag.

Anonym sa...

Gott nytt år!

// Cliff Hanger

Ida sa...

Haha, jag fattar.

Gott 2016!

SE sa...

EMD-flejmandet alltså. Svensk internethistoria. Fatta han att du var du?

Unknown sa...

Önskar dig och familjen ett härligt 2016!
Jag har följt dig här sedan starten och ser fram emot ännu ett år ☺ Det är inte många som skriver så bra och roligt som du!
/Lotta

mikebike sa...

Ida: hihi ;)

Lotta: tack tack du ska veta att det värmer. tack detsamma.