tisdag, december 03, 2013

Julklappshjälp (forts)

Fick ett sånt där skönt autosvar från BR igår där de beklagar att de har mycket att göra nu och kommer svara senare. Det duger inte. Som tur är har jag vakna läsare (tack Uffe) som kan hjälpa mig att hitta rätt i leksaksjungeln. Därför kände jag mig manad att kontakta dem igen.

---

Hej igen BR-gänget!

Mailade er igår men fick bara ett sådant där autosvar. Så jag fick vända mig till mina läsare istället. Och som det spred sig (ända ut i tidningarna till och med). Alla ville hjälpa mig. Så jag tror att jag har hittat ett bra komplement till knogjärnet nu, men vill ändå bolla med er. 

 Var först inne på att köpa ett sådant där basebollträ i skummaterial som ni säljer och förse det med ett gäng 4-tumsspikar. Galvade såklart. Det skulle ju lösa räckviddsproblematiken mellan barnen, men jag känner mig lite tveksam till hur bra galv fäster i skumgummi. Har ni hört från andra konsumenter om de moddat slagträna och isåfall om de varit nöjda med resultatet? Inte så kul om det börjar drösla runt en massa spik på den nylackade parketten här hemma, menar jag. Alternativet skulle såklart vara att bygga en liten tornerspelsarena ute i trädgården men det börjar bli frostigt nu och jag har ingen lust att vabba mer än nödvändigt. Kanske till sommaren. 

 I alla fall så fick jag tipset om ert Battle Kids-kit. Det verkar helt optimalt. Det enda jag funderar på är vad som ingår i kitet. Bilden visar ju både kniv kaststjärna och någon slags armsköld. Bra med vapen för pengarna om man säger. Men när jag läser specen i er webshop ser jag bara kniven nämnas: "Ett coolt vapen i de rätta händerna. Den här kastkniven från Battle Kids gör dig farlig på avstånd!" 

Skulle bli väldigt glad om ni kan hjälpa mig att reda ut vad som ingår i paketet. Är det bara kniven eller är det lite smått och gott? Och framför allt tror ni att det blir en värdig fight mellan barnen nu då, när min äldre dotter får knogjärnet? 

 Tacksam för snabbt svar, 
Mikael – en villrådig far

4 kommentarer:

adde sa...

"Alternativet skulle såklart vara att bygga en liten tornerspelsarena ute i trädgården men det börjar bli frostigt nu och jag har ingen lust att vabba mer än nödvändigt."

HA HA HA HAAAAA!!

Anonym sa...

Galavde spik, är du inte klok????

Både dyrare och gör mindre skada än lite ordentlig rost i såren, Skärpning Mike.

Känns nästan som att busmejl.se var tillbaka lite där, jag längtar tills den tråden tas upp igen.

Jag önskar Er en riktigt blodig jul.

Johan I Majorna

Johanna sa...

Hahahaha, vill så väldigt gärna att de svarar.

mikebike sa...

Adde: Haha ja. En sån som alla har.

Johan. Tack det samma. Men du har fel om galven. Det är för jävla bra bett i dem. Bett vinner.

Johanna: De svarade. Ett mediatränat och väldigt trevligt svar.