onsdag, november 20, 2013

Ba' se den!

Kollade på Prisoners i helgen. Se den. Den var jättebra. Långsammare än Hollywoodsnittet men med en konstant tryckande driv. Visst hade den några tunna partier men det kompenserade den för på alla andra sätt. Bra skådespel, snyggt foto, fantastisk stämning och en strypande spänning från start ända till det lite... vad ska man säga... "Martha Marcy May Marlene-ska" slutet.

Betyg? Skit i det.
Ba' se den!

5 kommentarer:

Honey sa...

Åh, ja, jag såg den häromveckan och gillade den verkligen! Jag somnar i princip alltid på bio, nickar till i alla fall, för att det alltid finns lite småtrista partier i filmer. Och den här är ju precis som du säger ändå rätt långsam, men..åh (igen). Något av det bästa jag sett på länge.

mikebike sa...

Honey: Härligt att höra. Javisst var den fantastisk. Den perfekta filmen för soffmys (eller bio för den delen) med popcorn. Helst en gråtung och rå dag så att ullfilten verkligen ger pang för pengarna. Har du fler tips på filmer i samma anda?

Jag är förresten lika dan. Nickar ofta till på bio.

Oscar sa...

Kolla in "Mud" också. -Från killen som gjorde "Take shelter" (Vilken också rekommenderas)

http://www.imdb.com/title/tt1935179/

mikebike sa...

Oscar: Lustigt att du säger det. Fixade dem samtidigt men valde Prisoners först. Ser fram emot Mud. Ge mig gärna fler tips.

Honey sa...

Inte sådär på rak arm tyvärr. Känns som om jag har sett något liknande, men kommer inte på vilken det var. Ska fundera på det lite till.

Jag är bäst i världen på att somna under actionscener. De fyller sin funktion, visst, men de är oftast så fantastiskt långa och utdragna. Under Bourne Ultimatum somnade jag på riktigt och blev knuffad på.