onsdag, oktober 19, 2011

Der untergang

”De som är äldre kan inte delta på arbetsmarknaden och de kommer dra 
på den medicinska vården och andra kostnader”

17 kommentarer:

Anonym sa...

Nu vet jag ingenting om sammanhanget men vad påstår du är fel i det lösryckta citatet?

Anonym sa...

Ju fler invandrare vi tar in, dessto mer måste vi slita för att försörja dessa avskyvärda parasiter... Jag tycker att alla invandrare som inte arbetar och/eller följer Sveriges lagar ska slängas ut ur landet... Dock kan väl den där senila gamla haggan från Ukraina få stanna, hon är ju bara en trött gammal gumma...
Patetiskt att sätta Hitlermustasch på politiker som inte vurmar för massinport av primitiva och onyttiga främlingar... Vänta tills polackerna, araberna och juggarna bosätter sig i samma område som dig lilla pk-fitt-mike, då är nog din tolerans och medmänsklighet slut... Förmodligen har du aldrig satt din fot i Angered och andra miserabla flyktingläger... Inte så många bilar som brinner utanför ditt lilla fönster...

Hälsningar från en arisk förortssosse

adde sa...

"arisk förortssosse"??

Det där låter inte så mycket sosse tycker jag.

f sa...

Vad gullig, empatisk och fin anonym verkar vara! För att inte tala om vilken extrem koll på ekonomi den lilla raringen tydligen har.

Anonym sa...

adde: låter ju precis exakt som urbilden av en sosse ju...

Anonym sa...

Oftast är det hjärntvättade och pseudointellektuella medelklassrövhål bosatta en bra bit från multikultiträsken som äger förmågan att vilja njuta av allt spännande och berikande som "nysvenskarna" har att erbjuda oss infödingar. En gång i tiden var jag (nästan) ett sådant rövhål... Tills dess att jag lämnade Sverige och flyttade ut i förorten... Härute blev jag bryskt omvänd och är numera en fullt utvecklad "nynazist". Man lär sig en del om dagens (och kanske framtidens) Sverige genom att vistas bland dom ociviliserade barbarer som pk-dräggen sällan behöver möta i verkliga livet... Jag vill egentligen rösta på sossarna (eller mp) men det får nog bli SD i nästa val istället...

Mvh

Anonym socialnazist

M sa...

Är detta på riktigt?

S K. sa...

Inte säker ifall troll eller dumhuvud.

Anonym sa...

Vi kommer snart att ha en allt större del pensionärer samtidigt som den skattebetalande delen av befolkningen sakta krymper. Allt längre utbildningar för (hög)kvalificerade jobb och färre industrijobb. You do the math, det finns en poäng här och Billström gör sitt jobb med de förutsättningar han har. Det finns alltid undantag som detta och det går att välja sina uttryck. Men frågan måste få ställas. Mvh/exilväschötten

mikebike sa...

anonyma idioter: varför envisas ni med att bo i förorten om det är så jävla jobbigt. kom inte och skyll på ekonomi. det finns massor av plats i det här landet när ni kan sitta och mysa utan stök.

exilväschötten: tycker bara att det är ett väldigt illa valda ord i just det här fallet. och det är väl rätt uppenbart att man behöver se över hur man avvisar folk. Det går inte att krasst försvara vad som helst under ekonomins flagg.

Helena mitt i smeten sa...

Helt rätt Mike!

Axial sa...

Anonym: vad har du för fel? Hört talas om medmänsklighet? Dessutom: att tillåta anhöriginvandring kan mycket väl visa sig vara en framgångsfaktor i framtiden. Som du mycket riktigt påpekade så finns det en viss risk för arbetskraftsbrist i det här landet och vad ska vi göra åt det?

Antingen kan vi göra som Reichsführer Åkessons idoler och dela ut förtjänstmedaljer (googla "mutterkreuz") till kvinnor som föder många barn eller så kan vi försöka öka befolkningen genom invandring. Eftersom andra länder också dras med samma "puckel" i åldersfördelningen så kan anhöriginvandring vara en rekryteringsfördel. Att betala för tant Kholod, 78 år, från Syrien, är dessutom en tillfällig kostnad.

Men det som jag verkligen tycker är vidrigt med ditt resonemang är vart det leder i förlängningen. "Den som inte jobbar ska inte heller äta" är ett argument som leder raka vägen till diverse eutanasiprogram, för varför ska vi slava och slita för att svårt förståndshandikappade/motsvarande ska få tillåtas leva på våra skattepengar?

Anonym sa...

Kan man inte spendera en del av U-hjälpen på preventivmedel för lågutbildade svenskar vars främst merit är deras rasrenhet, dvs SD-hjon?

Spontant känns det som att det kunde bespara samhället en hel del framtida losers, bidragsmiffon mfl.

Klarar man inte konkurrensen från andra skall man kanske i första hand försöka förbättra eller ändra sig själv och inte bara skylla på andra?

-Luca

treason sa...

Ha ha ha... "arisk förortssosse"... Åh gud vad roligt! Du har hamnat i förorten av exakt samma anledningar som "invandrarna" du hatar hamnat där. Samhället tycker att vi (bor själv i förort) är skit, och skit skall skit ha. Och istället för att solidarisera dig med dina bröder och systrar och tillsammans kämpa mot förtrycket blir du nynazist... Du reagerar med andra ord EXAKT som de rika vill att du skall göra. Vänder dig mot dina egna medan högern skrattar hela vägen till banken. Grattis.

treason sa...

@ Luca:

"Klarar man inte konkurrensen från andra skall man kanske i första hand försöka förbättra eller ändra sig själv och inte bara skylla på andra?"

Och varför måste det vara en tävling? Eller rättare, vem tjänar på att det är en tävling. Rätt svar - de som äger produktionsmedlen. Du är lika fel ute du, mannen.

Anonym sa...

> Treason

Jag tänker på invandrare som skyller att de missar bussen på "rasism" eller SDanhängare som skyller vädret på "sharialagsinfluencer". Det kan ju finnas andra förklaringar och, förhoppningsvis, andra kvaliteter hos människor än hudfärg/födelseort/modersmål.


Det är en tävling, Mammon har vunnit och givetvis är det inte en rättvis tävling. "Produktionsmedlen" är föråldrat, det handlar bara om att vara närmast penningkranen, att ha kapital tillgängligt.

Nu när man inte behöver sedlar är det ju ingen risk att pengar luktar, krediter på en skärm är ju en till synes oändlig råvara som löser alla problem tills krediten tar slut...

-Luca

online pharmacy sa...

Har du några förslag på blivande författare? Jag hoppas att starta en egen hemsida snart men jag är lite vilse på allt. Skulle du rekommendera börjar med en fri plattform som Wordpress eller ta en betald alternativ? Det finns så många alternativ där ute att jag inte alls är överväldigad .. Några rekommendationer? Tack så mycket!