måndag, maj 25, 2009

Kimpa visar framfötterna

Den här mannen är inte bara snygg och överlägset hetast i militärmodesvängen. Han är dum i huvudet också. En riktigt sinnesvriden dumpuck. Jag skulle gissa att kim-jong-in-a-box ligger minst topp tre på samtliga av världens stora ledares önskelistor.

Med khaki och nukleär revirpinkning håller han världen i schack. Jag antar att det är det enda som faktiskt hindrar någon pricksäker käckis att ta på sig jobbet att placera en höghastighetskula i huvudet på honom, så det riktigt tjoffar till som när en persika möter en betongvägg riktigt snabbt.

Nu har han provsprängt kärnvapen igen och skalvet i dess fotspår uppmättes till 4,7 på richterskalan. Laddningen uppskattas ha haft en styrka på mellan 10-20 kiloton vilket kan ställas mot atombomben över Hiroshima som hade en styrka på i runda slängar 13 kiloton. Frågan är om det verkligen är nödvändigt att hålla på och tweaka sina kärnladdningar så in i helvete. Alla vet väl vid det här laget att kimpa är en tokdåre som sitter på knappen till jordens undergång. Visst det är säkert mycket skönare både för honom och oss andra om de får till en riktig feting till bomb som släcker jordklotet på en och samma gång men hur jävla svårt kan det vara. Han har hållt på och småspränga för att malla sig med deras suveränitet rätt länge nu.

Fy fan vad skönt det hade varit att verkligen få spöa skiten ur honom. Åhh, jag skulle vilja ge honom isolerat lika mycket stryk som Chuck Norris delat ut sedan 80-talet. Sammanlagt.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Kom igen- vad fan skall Kimpa annars göra?

Hans fiender, de riktiga (inte de 99% som är inbillade), har kärnvapen, de har användt dem och de har under Koreakriget övervägt att nuka Nordkorea.

Lägg sedan till de 99% inbillade fienderna!

Alla länder som skaffat kärnvapen mot reglerna har tjänat på det hitintills. Israel, Indien och Paktistan har sedan länge kärnvapen mot alla regler.

Jag håller på Kimpa- utan ekonomisk kolaps försvinner inte deras dikatur, kör skiten i botten så blir vi av med dig! (jämför Kina där alla verkar nöjda så länge pengarna rullar in).

-Luca

Daniel sa...

USA e ju ändå största hotet, som vill ha patent på fanskapet.

Att dom skaffar kärnvapen är en reaktion på att USA sprungit runt som en rabiessmittad hund och bitit ihjäl andra länder under hela 1900-talet. Kärnvapen är något som bör motarbetas, men då måste det gälla en global nedrustning.

Anonym sa...

När befolkningen svälter ihjäl och är tvingade att bli Kannibaler så rapporterar den statliga televisionen att deras store ledare varit ute på sin första golfrunda någonsin och att han då gjorde 5 Hole In One och gick runt på 38 slag.........

Vet inte riktigt om man skall skratta eller gråta?

Frågan är ju bara hur man skall gå till väga för att bli av med "Kimpa"? d v s utan att det ännu mer går ut över befolkningen (Om det nu är möjligt att dom kan få det värre)

Johan I Majorna

Anna sa...

Mmmm ja det finns en person på detta jordklot som gärna får dö odramatiskt i sömnen när som helst och det är Kimpa. Odramatiskt för att det inte ska dra igång någon form av vedergällning. Jag vill verkligen inte att det ska bli kärnvapenkrig. Asså verkligen inte. Jätteinte. Kärnvapenkrig = big no-no.

Göte Børge sa...

Fy satan vilket sammanträffande. Jag har ju precis skrivit ett inlägg om en annan provsprängning av en annan sexy motherfucker; Alf Robertson.
I det inlägget ingår också ett smeknamn och en som vill skippa rättvisa genom att slåss...

. sa...

Känner att det finns fina lines härunder som visar att folk fan kan sånt här och har åsikter. Jag vet mycket, men har tamejfan aldrig kollat upp vad nuklära vapen är.
Dock tycker jag det hela är skitroligt bara för att han är sneögd. Hur kan en sån va farlig liksom? Man hade liksom inte varit det mista rädd för honom om han hade blivit importerad till Nossebro nån gång i treårsåldern och döpt till David.

. sa...

En annan grej. Har han permanentat sig? Med kärnvapen kanske?

Nemo sa...

Det sägs att Kim Jong Il skall spela Cosmic Kramer i Bizzaroserien Insanefield då han har det rätta fluffet på frisyren.

Anonym sa...

http://www.svenskkoreanska.se/dw/doku.php

mikebike sa...

Luca: Ja vad ska han annars göra? klart han ska få hållas och spränga hur många kärnladdningar som helst på 10-20 kiloton. Välinvesterade pengar tycker säkert folket. Ja den delen av folket som inte är hjärntvättat in till skräck då. Skön ståndpunkt förresten, att hålla på kimpa.

Daniel: ja jag vet inte om de är största hotet. de har i alla fall inte en enda snubbe som äger rätten att fyra av. sedan kan jag hålla med om dubbelmoralen.

johan: ja mycket värre kan det nog inte bli.

anna: ha fy fan. bigg no-no. dock vet man inte vad det blir för rackare som tar över spakarna. kanske en ännu mer triggerhappy.

göte börge: haha ja verkligen. vilket sammanträffande... ehhh?? :)

Artistic: jag tycker att han ser ut som en liten liten tant. permanentad helt klart. rätt kool frisör han måste ha som vågar driva med honom så. vem lurade i honom att han ser längre ut om han fluffar till frippan?

nemo: hahaha klockren casting hörru :)

Anonym sa...

Fan vad jag känner mig ytlig nu, men jag trodde du syfta på Kim Källström och blev lite svettig "Kimpa visar framfötterna" då jag står på Anders sida i kriget...å andra sidan skjuter han ju hårt, f.ö. det enda han kan, käre Kim, så hårt att han säkert kommer upp i trakterna 4,7 på Richterskalan när bollen träffar virket, mohahahaha.....

Lindalein sa...

Riktigt mycket stryk... eller... mer kreativt.

Skicka en DVD med båda säsongerna av Färjan... OCH de intima bilderna på Carola och Kicken!

Vitriol sa...

Mini-me påminner mig en del om den typen av människa (oftast internetrelaterat) som börjar prata om självmord när hon (oftast en hon och oftast någonstans mitt i tonåren) inte får tillräckligt med uppmärksamhet.

J.R sa...

Första stycket är genialt. Där har du har verkligen fått till det. :D

mikebike sa...

sarahserenad: haha nä jag skiter i källström.

lindalein: ooofff... du är en mean motherfucker... :)

johan: haha tack hörru ;)