torsdag, oktober 10, 2013

Phew!

Den senaste tiden har verkligen varit intensiv. Efter över en veckas homestyling blev så fotograferingen äntligen av idag. Phew. Nu väntar ett andningshål på några dagar innan fix inför visningen blir av. Det är fan krävande. Min oro för resultatet är enorm och har resulterat i att jag inte har orkat med någon form av kreativ output utanför jobbet. Således har bloggen blivit lidande. Något jag har för avseende att ändra på. Bara så att ni vet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår precis vad Ni går/har gått igenom. har precis genomlidit en sommar med foto, styling, förhandsvisningar etc. med 2 lägenheter. Inget som man brukar använda får ju finnas framme, många vändor till vind/källare har det blivit för att bara ta fram en stekspade etc. förstår inte att folk inte kan föreställa sig en lägenhet utan att tro att någon nånnsinn bott där.

Lycka till med försäljingen.

BTW Kan rekomendera Stadshem, Mattias L. han är väldigt bra.

Johan I Majorna

adde sa...

Den som väntar på något gott... Det blir säkert en del bra poster här sen när ni får ett helt hus att sätta tänderna i och nya grannar osv :)

mikebike sa...

Johan: Mattias L - Thats our man.

Adde: räkna med det :)

lordnikeboy sa...

Det är bara att lyfta på hatten och gratulera till denna sannolikt ekonomiskt mycket gynnsamma investering.

Nyss geomgången en liknande övning (husköp) kan jag dock för egen del konstatera att den eventuella vinsten i en framtid som man aldrig vet kommer inträffa står sig ganska slätt mot den konstanta oron inför mer nära förestående, oförutsägbara utgifter..

mikebike sa...

iordnikeboy: Usch vad opepp jag blev nu.