söndag, juni 24, 2012

Tjejer och parkförvaltningar

Tänkte passa på att tipsa om mina två finaste tv-serie-upptäckter på länge:

Parks and Recreation
Fantastisk liten pärla med humorgeniet Amy Poehler och en för mig helt nyupptäckt stjärna Nick Offerman, mannen bakom mannen, myten och legenden Ron Swanson. Jag fullkomligt älskar Ron Swanson. Han kan vara det bästa som hänt amerikansk sitcom sedan... ja fan vet. Visst, serien är tramsig på ett sätt som jag vanligtvis inte brukar uppskatta. Men den har något som gör den helt oemotståndligt. Ron Swanson. Kanske är det för att han delar min fäbless för bacon. Är inne på tredje säsongen nu och det blir bara bättre och bättre.

Girls
Lite sent men serien alla pratar om. Girls. Ja, den är lika bra som ryktet säger. Total förälskelse. Lena Dunham som ligger bakom den går in som en favorit på min lista. Direkt. Det bästa hittills i år. Ska inte ens ge mig på att försöka beskriva den. Det finns det redan de som görmycket bättre. Men se den för guds skull. Se den om du inte redan gjort det.


8 kommentarer:

Julia sa...

Tack för länk och smicker! =D

Colombialiv sa...

Parks and recreation <3

Men nu MÅSTE jag se Girls. Som alla pratar om.

mallan sa...

SJUKT att du ej sett parks and rec, men bra att du numera är upplyst! älskar April och Rons förhållande.

mikebike sa...

Julia: ahh så lite så. Hyllas den som hyllas bör vet du :)

Colombialiv: ja bara gör det.

Mallan: haha ja fick tipset för jättelängesedan. Brukar inte gilla den typen av humorserier. Men alltså. Ron. Gotta love him. Och april. Och andy. Och leslie såklart och tom och och och...

Hanna sa...

Det känns som alla pratar om en superrolig fest där allt händer och som jag är den enda som inte vet var den äger rum nånstans. Hur ser man "Girls" egentligen? Måste man signa upp sig på nån filmkanal eller går det att se via nån sajt out there?

/en som i helgen arkiverat sin VHS-spelare på vinden

Anonym sa...

Hanna (kul sammanträffande att du delar förnamn med seriens huvudperson), du laddar med fördel hem den från Piratebay.

Hanna sa...

Aha, detta piratebay jag aldrig vågat närma mig av rädsla för att polisen ska knacka på axeln. Eller, jag försökte en gång och fattade inte hur man gjorde.

Tack för tipset! Ska vara en supersen adopter och ge mig in i PB-träsket.

SixesAndSevens sa...

Tackar för tipset. "Girls" är riktigt underhållande bitvis.