lördag, oktober 08, 2011

Gräsänkling med en katt i tratt

Idag när vi var på väg in till stan pekade Josefine plötsligt mot min hals och sa med ospelat förfärad min: "Oj, vad svullen du ser ut där, du har väl inte fått en allergisk reaktion?"

Så ikväll blev det ingen pizza för mig som planerat. Man tappar liksom lite det suget när en vanlig jävla dubbelhaka misstas för en allergichock. Istället sitter jag hemma i soffan och bantar med en kopp te medan Josefine är ute och roar sig med sin syrra. I hallen ligger Frallan och deppar över sina alldeles nyligen stulna juveler. Han var hos slaktaren häromdagen och fick kulorna plockade. Inte den gladaste dagen i en kattkilles liv. Vi deppar lite ihop kan man säga.
 
Så här glada är vi.

 

11 kommentarer:

Anonym sa...

Sympati.

Markattan sa...

Ta av kattkillen kulorna och han fattar nada
Ta av honom tratten och han blir glad som en lärka...

Markattan

Fifi sa...

Du får tänka att katten har det värre, kulorna kommer ju aldrig tillbaka medan en dubbelhaka ändå bara ligger i betraktarens öga.

Krokofanten sa...

Mike, det finns inget mer patetiskt än en katt i tratt (och inget som får mig att skratta mer, ursäkt till Frallan) men en liten dubbelhaka?! Du kan ju helt enkelt säga att du ligger i hårdträning för Halloween då du ska klä ut dig till pelikan.
Se där nu har jag ordnat med det dåliga samvetet...

Vicky sa...

trattkatter är ju det finaste som finns.
dubbelhakor kan väl vara okej med.

Kristoffer sa...

Har ni skaffat en katt till?

Hur mår Ryssland? :-O

Molly sa...

åh gullekatt..

trasslig sa...

hahahaha örat <3

Anonym sa...

Det måste finnas någon sajt därute som samlar bilder på missnöjda katter i trattar, catsinsinks.com/stuffonmycat.com style. Vsg för min gamla katt i tratt http://paparkaka.com/blogg/0511/051114.jpg

emster sa...

kanske ditt bästa inlägg ever.

online pharmacy sa...

Du kan ju helt enkelt säga att du ligger i hårdträning för Halloween då du ska klä ut dig till pelikan.