lördag, februari 26, 2011

Liten men naggande ond


Fick en Pangspray skickad till mig i present (fråga inte varför). Först undrade vad fan jag ska med en sådan till. Jag bor ju i trygga Majorna. Sedan kom jag på att det är perfekt om jag skulle bli tvungen att åka över till Hisingen någon gång framöver. Mina färdigheter i MMA är ju något begränsade. Och eftersom jag inte hyser något vidare sug efter att bli utsatt för vare sig enklare personrån eller annan form av oprovocerat våld, kan det alltid vara gött att ha med sig en liten burk bjud-smärta i fickan. Får vara försiktig bara så att jag inte kliver på femman och spontantömmer den i nyllet på random hisingsbo. Det är ju så lätt hänt menar jag.

9 kommentarer:

Mi sa...

Det är nästan bud på att skaffa en sådan och frivilligt betala en biljett på femmans vagn bara för att få använda den, hehe. Nu kanske jag var lite elak, vet inte. ;)

ulsak sa...

mycket skottlossning i majorna på sistone om man frågar mig. tacka vetja goa masthugget..

inte skyldig sa...

Kör man bil i Göteborg hamnar man ju i princip alltid i Hisingen ändå. Vare sig man vill eller inte. Helt otrolig faktiskt hur alla vägar bär till Hisingen. Alltså kan denna vara mycket bra.

Lola sa...

Pang var ju ett bra namn iofs!
Har Marcus Birro kommit hem från Rom? Jag har inte sett honom härnere nämligen. Jag stannar ett tag till och går på fler jobbintervjuer. Och slipper all snö, Big Brother och Let's Do it again för sjuttielfte gången. Har istället att stå ut med kändisarnas ö/isola dei famosi och resten av Berlusconis utbud. Ha're!!

mikebike sa...

Mi: haha lite... men det får man.

Ulsak: Jo det har ju varit lite sånt, men jag vill passa på att belysa att det varit i de dåliga delarna av majorna. Och oavsett är det typ en miljard gånger tryggare än på ön.

inte skyldig: haha ja det är en livsfarlig stadsplanering som gjort att det är lätt att hamna där om man är ovan. packa bagageluckan full :)

lola: nä jag tror att han precis stuckit till rom, och vänt sverige ryggen för hela två månader.

Johanna sa...

En kompis till mig råkade "provspraya" pyttelite med en sån under bordet på Styrbord Babord. Hela stället fick utrymmas inom kort. Sprider sig tydligen jävligt fort, det där onda.

kim.vic sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Blue sa...

Klockrent! Som den hisingsbo jag är köpte jag genast ett par stycken och sitter numera och spontansprayar mig själv lite då och då i preventivt syfte.

Fungerar utmärkt, och om alla vi hisingsbor tar sitt ansvar, så behöver inte de mindre bemedlade på andra sidan bron vara rädda för att komma hit - vi har redan fixat det ;o)

Anonym sa...

Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find It really useful
& it helped me out a lot. I hope to give something back
and aid others like you helped me.

Here is my web blog :: business online