lördag, november 08, 2008

Linda Rosing is getting on my tits

Jag har in i det längsta försökt att inte hata Linda Rosing. Jag har försökt att hålla irritationen som uppstår så fort jag ser eller hör henne stången. Men nu går det bara inte längre. Den rusar genom hela min kropp och förgiftar mig. Jag kan inte stå emot längre. Nu kommer det.

Det kvittar verkligen hur mycket offer hon må vara. Jag skiter högblankt i att hon bara är naiv och kanske innerst inne är en snäll tjej. Nu får det fanimej vara nog. Hon är ett riktigt stort jävla pundhuvud som genom sin blotta existens sandblästrar mig mentalt. Varje gång mina ögon möts av hennes tomma blick och det letargiska leendet som bara kan formas av ett par soggiga isterbandsläppar vet jag att jag kommer få ligga och bita i kudden för att kunna somna bort från den smutsiga känslan som fyller mig. Det är lika påfrestande som att i morgonrusningen bli antastad av en riktigt fladdrig bajsnarkoman på treans spårvagn.

Det stör mig så in i helvete att jag ens vet vem hon är. Att hon tar så många hjärnsceller i anspråk av mig utan att fråga är bara det så kränkande att jag nästan flippar loss. Hur är det möjligt att en person vars hela livsgärning består i att ha knullat i tv dagligen under flera månader, för att sedan bli ihop med en dassig och crew cut-klippt grindpojke. Och tillråga på allt tvångsinformera ett helt folk om varenda tjafs de har.

Visst, jag höll på att glömma hennes sunkiga utvik, hennes fantastiskt talanglösa musiksatsning och hennes korta men naggande goda partiledarskap i Unika partiet (bra namn eftersom partiet hade ett mindre seriöst partiprogram än Kalle Anka-partiet), som sa sig vilja värna om utsatta människor, precis före förra valet. När det inte blev en skrällseger som väntat gav hon sig på konststycket att göra en inverterad Cicciolina – en karriärsförflyttning från politiken till porren. Klassigt. I sist nämnda yrkesval måste jag dock erkänna att jag faktiskt trodde att hon skulle ha en framtid.

Det som gör att jag känner mig så jävla arg nu är att det aldrig riktigt har varit tyst om henne. Det har alltid funnits nåt viktigt att berätta om henne. Hon har ju för i helvete haft fler löp i Svensk press än 11:e septemberdramat har haft internationellt. Hade det inte varit för att hon verkar så exklusivt lågbegåvad skulle jag kanske kunna skratta åt det och uppskatta det komiska i det hela – på något sinnessjukt sätt.

I dagarna har hon kallats för succébloggare vilket bara det är så dumt att jag nästan får pungbråck. Det är obegripligt att en 34-åring med så låg språkbegåvning och grammatiskt handikapp klarar sig på egen hand i samhället. Fast DET är banne mig värt en applåd ändå. Helt uppriktigt.

Jag skulle nog kunna gå loss med en kilometerlång sågning av Linda Rosing och ändå inte känna mig i närheten av uttömd. För det som egentligen gör mig förbannad är inte Linda själv. Hon gör ju bara som hon blir tillsagd. Det är det faktum att det finns så många perverterade människor ute i vårt avlånga land som hungrar efter allt det sjuka. Linda Rosing är deras ät-så-mycket-du-vill-buffé och frosseriet skapar en marknad som inte minst Kanal 5, den oheligaste av alla kanaler, kommer fortsätta att profitera på i all evighet. Jag hoppas verkligen att kanalchefen kommer få brinna bredvid Hitler, Fritzl och alla andra as genom tiderna, när tiden är inne. För på grund av dem, på deras smutsiga arena, dog min sköna fina ovetskap om fenomenet BB-linda.

Senaste nytt är ialla fall att Kanal 5-svinen ska göra en dokusåpaserie kring Linda. "Den rätte för Rosing". Jag sväljer hårt och läser programbeskrivningen: Nu startar vi jakten på män i hela landet som vill få chansen att lära känna ”den riktiga Linda” - bortom alla tidningsrubriker.

Ehh... vänta nu. Den riktiga Linda? Finns hon?

På frågan vad det är för en snubbe Linda vill träffa säger hon: "Han måste ha humor och självdistans, vara självständig och framförallt vara en bra förebild för mina barn." Wow, det var ingen dålig raider. Killen behöver bara ha allt som hon själv inte har. Lycka till.

I samband med satsningen har Kanal 5 även gjort en undersökning som visar resultatet att var tredje man i sverige säger sig vilja ha en relation med Linda Rosing. Statistiken baseras på närmare 700 djupintervjuer. Jag försöker men min hjärna kan verkligen inte få det att gå ihop. Det låter så jävla rubbat. Och då har tycker jag ändå att jag hört talas om en hel del sjuka prylar i mina dagar. Det finns gott om sjuka snubbar fast jag kan inte tänka mig att det handlar om riktigt sådana mängder dökött. Att isåfall lyckas pricka in och välja ut Fadde av en miljon intressenter måste väl räcka till ett Darwin Award i sig.

Jag är tämligen övertygad om att hundra procent av den manliga delen i min bekantskapskrets hellre skulle bränna upp sin lem än vilja leka humhum-leken med fröken Rosing. Och hade det kommit fram att någon av dem var så sned i skallen så hade jag blivit tvungen att säga upp kontakten omedelbums.

Ska jag verkligen behöva flytta till en annan galax för att slippa se mer av Linda Rosing?


Ettiketter: ,

55 kommentarer:

Maria sa...

OJojoj jag säger bara WOW !!! Detta var det bästa jag läst någonsin. Helt seriöst alltså. Jag har sågat Linda Rosing nå gånger men aldrig fått till ett sådant bra inlägg som du, trots att det likagärna kunde varit jag som skrev vartendaste ord. Är superimpad och kan bara säga att jag håller med i precis allt !!!! Tack för att du skrev vad jag tänkte *S*. Kram från Maria

mikebike sa...

Maria: hehe ja vi är nog många som är fett trötta på henne.

Fredrik sa...

Stooor applåd, inlägget om Danny (vad heter han nu igen) sacucecddedos "gentombola" har fått en utmanare...

katisch sa...

word.

Mattias sa...

Detta inlägg har jag bara väntat på! Briljant är ordet.

mikebike sa...

fredrik: haha gentombola jag. det var längesedan.

katish: hehe

mattias: tack hörru. det tar emot att såga hennem ne till slut går det inte att bara ta och ta och ta ...

Kort sa...

Undra om hennes deltagande i programmet "Sanningens ögonblick" ska vara någon slags PR-grej inför "Den rätte för Rosing.". Onekligen ett annorlunda tillvägagångssätt i så fall. Brukar ju komma fram en del saftiga grejer i det programmet.

Johansson sa...

Rosing må inte tillhöra intellgentian i det här landet, men att dissa Rosing idag är inte bara att försöka sparka in vidöppna dörrar...Det finns inget överhuvudtaget ingen dörrar att sparka in.

Inte så originellt och en ganska oinspirerad dissning.

...men annars tycker jag du håller stilen i bloggen. Keep up the good work.

jonas sa...

Hade Linda Rosing varit göteborgare så hade hon bott på Hisingen.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

HAAAAAAATET!
HAAAAAAAAAAAAAATET!
;-)

/Klaus

Abbes pappa sa...

Jamen precis, Mikebike!!

Visst, en Rosing-dissning må vara att sparka in en öppen dörr, men någonstans är det ju precis det som är din poäng som jag fattar det.

Märkligt att hon aldrig själv reflekterar över "the freakshow of my life".

mikebike sa...

kort: ja det låter ju inte som så säljande. ingen jag hittills sett i det programmet har framstått som någon vidare god männniska.

johansson: ja jag började med att påpeka att jag verkligen försökt att inte skriva om henne. det är ju en stor anlednings såklart. men det är lite skitsamma om det inte finns några dörrar att sparka in. det är inte poängen. jag behövde bara ventilera.

jonas: klart som korvspad. en klassisk wieselbrud :)

klaus: så så du får se till att läsa lite mellan raderna. jag tar alltid i lite i onödan. mitt signum.

abbes pappa: ja precis. och herregud det är verkligen konstigt att hon inte tittar på vad hon har blivit och bara bestämmer sig för att dra ner rullgardinen. försvinna ur det dåliga strålkastarljuset. det hade alla mått bra av.

Anonym sa...

Hade Linda varit från Götet hade hon varit suttit i en trea i Majorna och dissat Hisingen.

Anonym sa...

Halloj Mike,

ditt inlägg om Linda Rosing gjorde mig så glad, fick liksom lite hopp om det manliga släktet igen. Inte för alla de som vill HA Linda Rosing (sånt har jag redan upptäckt, är själv blondin med rätt så stora tuttar), utan för att det väckte anstöt hos dig. Kul med människor som faktiskt reflekterar, inte bara.....

Disputerad blondin

Per A sa...

Fullkomligt lysande. Jag känner en sorts lättnad inombords nu när jag läst din blogg. Tack Mike, tack för att du på rent exorcist-manér dragit ut Rosing-demonerna ur min stackars besatta kropp!
Men när vi ändå pratar om exorcism och demoner: Tänk om Linda skulle finna att Robinson-Robban är hennes livs kärlek? I och för sig inte helt otänkbart, men snacka om en "match made in Hell"...

Anonym sa...

jag skulle vilja säga att utan LR hade hela internet varit lite fattigare. Linda Rosing for President of the trailer side of www

mikebike sa...

anonym: av någon anledning får jag en känsla av att jag känner dig.

blondin: ja herregud. det finns iallafall två tredjedelar som inte vill ha rosing. om man vill se det ur en mindre "svart" vinkel.

per a: mmm ja jag exorcerade verkligen ut min irritation kände jag. idag är jag lugn och fin. funderar på att kolla sanningens ögonblick ikväll för att testa hur väl det fungerade... men nä, nu ska jag inte vara dum i huvudet också :)

anonym: fattigare? ja jag vet inte med tanke på att hon tar upp 12% av hela internet så skulle det faktiskt märkas. men det skulle vara fint. som när man slipar en diamant.

Anonym sa...

hurra hurra hurra!

maja sa...

jag saknar också tiden "innan" & du är awesome!

Anonym sa...

bra inlägg, håller med dig!/eva.blogg.se

åsa sa...

Fy fan, jag skrattar så jag hade fått pungbråck om jag hade haft någon pung.

Anonym sa...

Allt jag kan säga är:

http://web4health.info/sv/answers/border-histrionic.htm

JohanC sa...

Skön dissning. Det känns ju lite ruttet att tänka så om en människa som ändå är framgångsrik och får bekräftelse. I den sjuka värld hon lever i. Men jag tänker ändå typ som du.

Och så är det ju. Det är sjukt att Aftonexpressen säljer flera hundra tusen ex varje dag. Och att det går att sälja reklamtid i TV5. Jag har så svårt att tro det, men det är en försvarlig del av våra polare där ute som driver LR:s värld...

Martin sa...

Micke, du räddade min söndagskväll. Ses i Gbg i veckan.

Anonym sa...

Så bra! Så sant! Är det verkligen vi som skall flytta? Är det inte bättre att flytta Linda till Ankeborg där hon helt klart har sina rötter...

Rickard sa...

Lysande! Hörde LR på p3 där hon satt och snackade om sitt nya program. Man vill egentligen inte bry sig men Lindabölden som mediasverige har dragit på sig måste avlägsnas genast och du satte orden på vad förhoppningsvis största delen av vår befolkning känner. Hon satt och sa att hon är en stark person som inte bryr sig om vad folk tycker om henne. Yeah right!! Då pumpar man kroppen full med silikon och ansiktet fullt med botox. Ja Linda. du är stark. Keep up the good work Mike!

Spader Ess sa...

kan bara säga. WORD!

Anonym sa...

Håller fullständigt med.

Det sorgligaste är ändå kanske att vi alla är så vansinnigt fast i den värld hon själv har sån enorm makt i även om hon inte använder den fullt ut. Det är ju egentligen inte hon som är pajasen utan vi alla andra som måste dras med hela jippot.

Ingen gillar det, alla måste svälja det. Tyvärr. Är det inte dags för ett trendbrott?

anna-lill sa...

Sjukt bra skrivet!

Artistic sa...

Hej, jag är en av dina föredettingar i slaget om Tyskungens bubblarplats. Jag kom femma och är pruttsur. Fast nu efter jag besökt dig så skall jag bara meddela att nu du är länkad som favvo från min blogg. Högst upp!

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Artistic: Det var ju INTE meningen att han skulle peta NER mig från min topplacering på din blogglista. Vi måste prata om det här. :-P

/Klaus

Llama sa...

Word.
Tårna krullar sig av välbehag efter detta inlägg. Jag lägger mig ned och rullar runt i dina formuleringar och bara njuter.

mikebike sa...

anonym: hurra ja :)

maja: javisst var det skönt då. tack!

eva: bra då är vi fler. :)

åsa: ojoj. det var inte meningen. tur du inte har pung.

anonym: det var ju bara en punkt som stämde in på mig. överdrivna känslouttryck. jag hatar tex att stå i centrum och "använder sig genomgående av sitt yttre för att dra uppmärksamhet till sig" = MOHAHAHAHAHAHAHAHA du är inte klok :)

johanc: ja du har helt rätt. även jag bidrar till hennes överlevnad. fan fan fan.

martin: det hoppas jag. fan vad kul att du har hittat hit.

maisoui: jo i en rättvis värld så... men nu är ju inte det fallet :)

rickard: tack så mycket hörru.

spader ess: ORD!

anonym: jo, trednbrott punkt nu.

anna-lill: tack så hemskt mycket!

artistic: åh vad kul! Det värmer ska du veta.

klaus: hej på dig. det var en mastodontrecension må jag säga. shit, jag är mållös. min flickvän skrattade högt många gånger. men du. jag åker fan inte femmans spårvagn :)

Ilama: ojojoj... fan vad skönt att veta att fler är med mig. inte en enda av de en miljon männen som vill ha med linda att göra är här.

londongirl sa...

Åh vad bra skrivet!!! Är så urbota trött på den där människan och att det alltid tycks finnas nåt att skriva om henne i pressen.

Anonym sa...

Är det för sent att anmäla dig till programet Mike? Den "dejten" vill jag se!

-Luca

Klaus-Peter Beiersdorf sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
mikebike sa...

londongirl: ja vi är tydligen många som är fed up. usch vad arg jag blir när jag tänker på att hon finns i mitt huvud.

luca: haha du det hade varit en sjuk tillställning.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

”Mastodontrecensionen” finns att beskåda här:

http://beiersdorfbloggen.blogspot.com/2008/11/bloggbubblare-5-bloggfrossa-och-mannen.html

Majsbajs får flying colors.

/Tyskungen aka Klaus

Snökalven sa...

Mer mer mer mer! Shit vad bra! Hittade hit via Tyskungen. Och jag stannar.

Nino sa...

Snacka om att sparka in vidöppen dörr. Hittade du inget annat spännande vara arg över?

mikebike sa...

nino: well, nä jag irriterar mig faktiskt ganska mycket på det faktum att LR tar sådan plats i svenskt mediautrymme. Det är fel. Må vara en öppen dörr men so what.

snökalven: du är välkommen.

Fredric sa...

The Linda Rosing Manifest.

S sa...

Jag njuter av varenda bokstav i detta magnifika inlägg!
Att på ett så sofistikerat sätt kunna dissa, nej fullkomligt krossa, en person är en konstform få människor klarar av.
Efter att ha läst färdigt delas jag av två känslor; belåtenhet för att det som så länge behövts sägas nu äntligen har sagts, och avundsjuka för att jag inte sa det först...

Lilian sa...

du, var glad att det inte är till ditt bostadsområde hon flyttat, hör henne och ser henne live när hon storhandlar på vivo, när hon hyr film på videoaffäern och köper sitt godis på seveneleven i Blackeberg där hon nu bor. Och så säger hon att hon bor i stockholms city hahahahahahaha.

SaraL sa...

Inte illa! :P

Artistic sa...

Klaus:
Om du lär mig hur man delar på toppen så gör vi så. Blir det bra?
Annars får du gärna komma med andra bra förslag! Du kunde ju faktiskt fuskat och gett mig bubblarplasten! Eller bara gett mig den utan competition.

Anonym sa...

Linda Rosing hade INTE bott på Hisingen. Hon hade betalat hyran till en 3:a i Johanneberg eller Vasastan knullvägen.

mikebike sa...

fredric: sort of :)

s: tack tack. men jag ser det inte som att krossa henne inte heller min vilja. jag vill bara inte veta mer om henne. nuf is nuf :)

lilian: hahahah stackars dig. eller er.

saral: nämen tack.

artistic: hey kids, sluta tjivas på min blogg. dela blir bra annars får du låta det vara som det är. tycker det är bra nu :)

anonym: japp du har en poäng där. eller kungshöjd.

Svea sa...

Dina ord klingar som ljuv musik.
Vad värre är, är att den äldre, mer kändiswannabeerutinerade Rosing lär upp de yngre och än så länge något mindre erfarna Blondinmaffian (Blondinbella mfl) att efterlikna henne. Och den sistnämnda har ju sina hängivna fans bland mängder av fjortisar runt landet om man ska tro bloggstatisktiken.
Vad jag vill säga är att det är en skrämmande snabb utveckling mot ett alltmer bimbofierat samhälle.
Kvinnofrigörelsen har med ens backat 100 år.
Och kvinnorörelsen tiger still. Men lägger allt krut på porr, våldtäkt och prostitutionsdebatt och låter denna enligt min åsikt mer försåtlioga och smygande mentala röta sprida sig utan att lyfta ett finger. Vissa feminister tycker tom det är progressivt med kvinnliga "entreprenörer".
Den åsikten håller jag i och för sig med om. Men då skall det ju handla om entreprenörer som skapar något av värde.
Inte "entreprenörer" som sysslar med att hälla skit över folk.

gina sa...

Svea. Kloka ord. Tyvärr sanna. Upp till kamp mot Bimbovåldet-

popbajare55 sa...

HEJ!
"Kunde inte skrivit/sagt det bättre själv"!!
Att bara komma på tanken att, "in public", rulla runt bland lakanen när man har barn övergår mitt förstånd!!
På ett eller annat sätt så fick naturligtvis barnen se/höra om bravaderna, hur kul är det att gå till skolan nästa dag då??
Hon är "den klassiska bimbon" personifierad!!
Tack för mig...

minnie sa...

Mitt i prick !

Men du har glömt en sak : Du har glömt att spy galla över superidioten no 1 i Sverige just nu. Människan som drar löjets skimmer över Sveriges ungdom genom att vara landets mest lästa blogg innehållande tomma mängden.
Och till på köpet på fullt allvar tror att hon är en Ubermensch (hittade inte prickarna över u-et)
BLONDINBELLA
Vilket jävla mörker som sänkt över vårt vackra land !!
Nu ska hon ut med en hyrd Finlandsfärja också.
Kan ingen skriva ett vårdintyg på henne ?

Anna sa...

Wow! Du är verkligen insatt i Linda Rosings liv och leverne. Med tanke på att du ogillar henne så mycket altså ;).
Fast det är väl som med mig och melodifestivalen gissar jag. Trots att jag aldrig ser skiten så lyckas jag ändå veta vilka bidrag som var med, vem som vann och vems kläder som var mest nakenchock..

Miss C sa...

Jag bugar. Herr Betner har fått en konkurent.

Sanna sa...

Du har hittat orden för vad jag anser om henne. Saken är den, att jag som tjej inte kan kritisera henne för då är jag 'avundsjuk'...