söndag, juni 24, 2007

Den bästa sommaren

Så var midsommar över och resan mot mörkret är åter påbörjad. Därför hoppas jag att återstoden av sommaren blir den bästa.

Jag kommer inte att närvara vid det stora danskekalaset i Roskilde det här året. Det känns lite ledsamt men samtidigt bra. Det kommer ju ett år till, nästa år. Och för att dämpa angsten brukar jag titta på Bestefar og jeg ett par gånger om dagen. Ett vackert porträtt av en liten liten "draeng".

När jag ser det lilla rödhåriga mongot (Henrik Dorsin) så påminns jag om hur jävla jobbiga de är - danskarna.Stor kredd till Henrik Dorsin som vann det föraktade karamellopovelpriset för ett par veckor sedan. All heder upprättad.

13 kommentarer:

M. sa...

Han kanske inte var så tokig ändå, Povel Ramel! Men det klart det krävs en viss begåvning för att uppskatta hans humor. Snart hoppar du väl på Karl Gerhard också.

mikebike sa...

m.: skulle aldrig komma på tanken att hoppa på karl gerhard. har man skapat ett mästervek som "jazzgossen" är man för evigt en nationalskatt.

SE sa...

Offtopic men kolla Schulmans inlägg i gårkväll. Han har rippat ditt analläckage!

mikebike sa...

SE: hmmm udda alltså. jag har skrivit till den jävlen att han antingen läser fel bloggar eller är ett as som rippar blogginlägg sådär. såg att han också skrivit om starkölslunchens gynnnade effekter. han har börjat plocka från bloggfrossa nu. inte bra inte bra;)

isabelle sa...

ett mästerverk.

SE sa...

Följ gärna upp och meddela oss hurvida han tar åt sig av kritiken.

Anonym sa...

Satt på jobbet och skulle få min dagliga bloggfrossafix då jag råkade glömma ett s i adressen. Upplevelsen var närmast chockartad.

bloggfrossa.blogpot.com - en mycket intressant adress.

Lintin sa...

Vilken outhärdligt äcklig rödtott till varelse! Först kräktes jag lite i min egen mun när jag såg honom, fast efter att jag spottat ut det skrattade jag mest. Gud vad glad jag blir att han befinner sig på andra sidan sundet.

mel sa...

Mike, du måste kolla in Coops reklamfilm den här veckan. Den tar upp ett ämnet du behandlat flera gånger i bloggen. Jag tror de har snott dina tankar! http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=336&sSideNavn=TV%2Dreklam

da bomb sa...

Man kan inte åka på festival när man är 30 år, farsa och har ett stadgat jobb. Det finns inte på kartan. Lägg nu ner det en gång för alla!

janna sa...

hm, verkar som att "alla" blogspot-adresser går till ett bibelscenter om man istället avslutar dem blogpot.com. hur kan det gå till? de har med min lilla lilla blogg som inte är uppdaterad på flera månader...
men det är inget at gnälla över, det erbjuds bevis på att bibeln är sann!

mikebike sa...

da bomb: nä du är av den gamla stammen du. vad man kan och inte kan är ganska individuellt skullle jag tro. men sitt du och grilla sura flintastekar och dröm dig tillbaka till den tiden då du kunde göra det du kände för.

t.b.f.t.e. sa...

humorlabbet tror jag det hette. En helt fantastisk del. alla sketcher var makalöst roliga just den delen som herr Dorsin och co rev loss i.