tisdag, maj 15, 2007

The Ark - gör om, gör rätt

Alltså. Jag är redo att släppa ESC nu (jag såg det ju inte ens).
Bara en sista grej först:

The Ark, ni känns lite passé. Jag kan förstå att det är kul att spöka ut sig på klassiskt schlagerbögvis när det vankas europafinal och allt, men ni borde kanske satsa på att bli riktigt bra artister istället. Publiken luras inte av kajal- och paljettextravaganza längre.

Vi vill ha känsla levererad som ett slag rakt i magen. Precis som det här jävligt witty boy-bandet från ryskaste Ryssland levererar:Så jag vill ge dig ett Ola Salo och du får det gratis bara för att jag tycker att du verkar hyvens.

Kicka ut Jepson och kanske de andra med när du ändå håller på och lyft in ett par sköna ryssar inklusive outfit. "Gör om, gör rätt" som det brukar heta. Då är ni hemma. Då är vinsten er nästa gång.

/Mike a.k.a. "framgångskonsulten"

24 kommentarer:

Anonymoose sa...

Kära någon. Luktar korta skolbussen lång väg om dem.

mikebike sa...

korta skolbussen?

anonymoose sa...

Ja. For the "special" kids.

mikebike sa...

hahahaaa fan vad elak du är

eva sa...

När de satte ihop det här boy bandet så hade de två krav; att alla medlemmarna skulle ha taskiga tänder och utstående öron. Eller är de bröder...? Hahaha, jag känner mig så elak som skrattar åt några som redan ligger men herre gud... jag gillar slutet speciellt när de tinar upp lite och kommer in i grooven och viftar lite med armarna och flirtar med ögonen!

anonymoose sa...

Med risk för att förvandla detta till en chatt (lite creepy att få svar sådär, det är nästan som om det finns folk på andra sidan internet): Jo. Im an equal opportunity-asshole. En jabb är lite skonsammare än medlidande, tycker jag.

Så, nu slipper ni mig på ett tag.

bengt sa...

men det var en skön låt i all fall, av klassiskt klockrent snitt. Frillorna? Pottklippning? Framträdandet var väl iofs som taget från musiktimmen i mellanstadiet.

Kalla Kåre sa...

Jävlar vad dom såg kriminellt belastade ut. Komplett med stickade akryltröjor och "special price for you mister"-looken. Varför fick dom inte var med i matchen i lördags? Då hade det blivit Mockba istället för Belgrad nästa år.

Lina sa...

Hahhaa jag kan inte sluta skratta. Väldigt käck video, och var det inte en liten sk animation av en kyrkklocka (!) som smugit sig in för att "piffa" till videon?! Nytänkande och hitech...
PS. Gillar din blogg starkt, vill du gifta dig med mig?

Anna sa...

Fabian Bengtsson är tillbaka till det offentliga igen. HURRA! http://www.expressen.se/nyheter/1.680598

A sa...

OJ OJ OJ vilken taktkänsla alla killarna har. Och vilka käcka rörelser. Är det Nore som regisserat denna urläckra video?

Maria sa...

"Nåvvi nåvvi nåvvi nåvvi go-o-ott"
Fan. Den har fastnat i hjärnan. Jag får inte bort den! Gaaaah!
Vid ett tillfälle tyckte jag att de sjöng "pingisboll"...

Mais oui sa...

Haha.. så roligt. Öronen såg påklistrade ut.. och kille nr 3 försökte han hindra "lilleman" att digga också eller? Handen farligt nära skrevet där...haha.. så kul

Lintin sa...

Visst är det hett med öststat nu? Att bo i väst känns väldigt 2005 på något sätt. Fascinationen flyttar sig långsamt genom landskapet - från hånskratt till tindrande beundrande ögon, och snart står vi alla där under dålig belysning med vår pottfrilla och dansar i otakt till fem år gammal musik.

mikebike sa...

eva: vaddå ligger. de är säkert råkända. listettor.

anonymooose: jag fattar inte. vad hände?

bengt: hahaha ja lite så kanske men fan de är heta.

kalla kåre: jag vet inte det där med special price alltså.

lina: haha ja de är inte maxmartinproddade men heta är de allt;) gifta dig... hahahah det kommer mer ryskt. var så säker.

anna: ehh ok?

a: hahaha ja du jag vetefan. jag har ju inte beskådat så mycket nore. men jag borde. du får hooka upp mig;)

maria: ja jag diggar den som fan. "dansant bit" kan man väl sammanfatta den med.

mais oui: hahaha jag ser den om och om igen. får inte nog. ryssarna kan underhållning.

lintin: just det. the ark borde lyssna på dina ord. de kommer bli hett. fan det är redan hett.

el guapo sa...

För tio år sedan låg de i spjälsängar, nerkissade madrasser och på stampade jordgolv i Rumänien. Se nu! Nu är de snygga, moderna popstjärnor.

Miss KeepYourDistance sa...

Dessa pojkar kommer gå långt. Mark my words!

Anonym sa...

Jepson!

http://www.thearkworld.com/images/jepson_birthday.jpg

lina sa...

Fan jag har blivit beroende av denna "popvideo".

Batus sa...

Jag såg den en gång och skrattade. Sen såg jag den en gång till. Sedan en gång till och efter det ännu en gång. Jag såg den några gånger till och ytterligare en gång. Men jag slutade skratta efter tredje gången, de gör nånting rätt de där grabbarna.

Daniel sa...

Ojoj, det är med skräckblandad förtjusning man ser detta, musfingret vill stänga av fort som f-n medans munnen nynnar "nåvi nåvi nåvi nåvi gooott".

Jag misstänker dock starkt att det är antingen väldigt mycket autotune eller ren och skär playback med tanke på att dom inte ens kan klappa i takt. Känns iofs som man skulle välja några andra om man skulle göra en MilliVanilli...

mikebike sa...

fan, jag har helt gått och fått den på hjärnan. helvete. en kille på jobbet har gjort en evighetsloop. vill ha men samtidigt inser jag att det kan bli min hjärndöd.

Anonym sa...

Hahaha.. helt grymma e dom... Undrar om den låten finns att ladda ner..hmm??
Klockren blogg mike!! =D

Ella (i panik) sa...

Äh alltså, jag vete fasen alltså om jag bör tacka dig.
Den där låten förföljer mig. Jag både hatar och älskar den.
Finns det något botemedel?
Please!?